|
Bildirim
Sen dünyanın ilk önden çekiş aracını üret, ilk defa seri üretim bir araçta disk fren kullan, Mercedes’te, Rolls Royce’ta, hatta tanklarda kullanılan efsanevi süspansiyonların üreticisi ol, zamanında ürettiğin DS, CX, XM, C6 gibi araçlar rakip tanımasın, bugün C4 ve C5 Aircross gibi kendi sınıfının en yüksek memnuniyetine sahip araçları üret, DS gibi her görenin bir daha baktığı muhteşem bir markayı yarat, yenilikçiliğin dibine vur, bunların çoğundan bihaber biri gelsin sana “dandik” desin…
|
Bu listeleri neden yayınlıyor ki? Bayiye gidip al kardeşim kuruşu kuruşuna paran, şu arabadan istiyorum deyip alıp çıkabilen var mı? |
Araçları gayet güzel, C5 aircross kullanıpta memnun olmayan görmedim. Her neyse sorun o değil zaten, her ay araç fiyatlarına zam geliyor nasıl bir ortama geldik ki böyle. |
Bu durum alemin gördüğü en çirkin otomobilleri ürettikleri gerçeğini değiştirmiyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Araçları gayet güzel, C5 aircross kullanıpta memnun olmayan görmedim. Her neyse sorun o değil zaten, her ay araç fiyatlarına zam geliyor nasıl bir ortama geldik ki böyle. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 6 Mart 2023; 23:11:37 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Citroën araçlarında tip mi var? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu listeleri neden yayınlıyor ki? Bayiye gidip al kardeşim kuruşu kuruşuna paran, şu arabadan istiyorum deyip alıp çıkabilen var mı? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
4 koltuk 1 direksiyon 1 DSG |
|
Araç yok zaten liste hikaye |
Bu durum alemin gördüğü en çirkin otomobilleri ürettikleri gerçeğini değiştirmiyor. |
İyi ki Türkiye ve çevre pazarlara uygun olarak geliştirilmiş, başka pazarlara uygun olarak geliştirilse maazallah 2 milyon lira olacaktı herhalde. |
Editörlere koca bir haberi öyle bir paylaşıyorsunuz ki sanki herkes pür dikkat bu ayki fiyatlara odaklanmış onu bekliyor Her ay zam geliyor araçlara büyük zam diyeceğine bu ayki listeler açıklandı diyebiliyorsunuz Valla pes |
Bu göreceli bir durum, ben de 1955 DS'in, şu anda üretilen C5X'in ve alt markasındaki DS'lerin kendi sınıflarının en güzel araçları olduğunu düşünüyorum :) |
|
ben de italyancıyım mesela. Giorgetto Giugiaro çöp tasarlasa evimin baş köşesine koyarım. |
159'un, Giulietta'nın tasarımcısına laf edenin dili yamulur dili Ben de İtalyan tasarımına bayılıyorum. Biraz daha zengin olsam ve batıda yaşasam hiç düşünmeden Tonale Veloce alırdım. Tabi ki Rosso Kırmızı. Üç markada kırmızıdan başkasına binilmez: Alfa, Mazda, Ferrari... Fakat bir arabada işlevsellik de en az tasarım kadar heyecanlandırır beni. Bu yüzden C5X'e hayranım. Superb Combi Scout'a da... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 7 Mart 2023; 17:42:40 > |
Bayiye el altından 50 bin lira verirsen alırsın. |