Şimdi Ara

Citroen 6.000 TL’ye Varan Takas İndirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Citroen eski aracınızı alıp, yeni aracınız içinde 6bin lira indirim yapıyormuş.

http://arabam.tc/kampanyalar/citroen-6000tl-takas-indirimi.html

• bu nasıl oluyor şimdi?
    diyelim liste fiyatı 60 bin tl aracın.
    benim aracın da piyasası 30 bin tl.
    ama genelde galeriler 5 bin alta sayarlar.
    etti sana 25 bin tl.
    aradaki fark 35 bin tl.
    6bin de kampanyadan düşüp 29 bin tl mi istiyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabaları da zaten o civarda piyasa değerinin altına aldıkları için aslında pek kampanya sayılmaz.

• zaten senin arabanı piyasa altının fiyatta alıyorlar
  • ctesi citroen bayisine gidip bir konuşayım bakalım bunu..
  • Mazda da aynı kampanya olduğu internet sitesinde yazmakta bende buna güvenerek mazda bayine gittim.Bana internette yazan liste fiyatı söylendi.Takas indirimini eklemelerini istediğimde zaten eklenmiş hali bu diyerek konuyu kapattı.Kısacası citroene giderek bir durumu kontrol edin bana pek inandırıcı gelmiyor.
  • Sadece c elysse icin gecerli o fiyatlandırma. Ben sizden önce sordum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Sadece c elysse icin gecerli o fiyatlandırma. Ben sizden önce sordum :)

yani atıyorum benim arabanın piyasa değeri 30 lira.. şimdi elysee almak istesem bana maliyeti ne olacak?
  • Liste fiyatı üzerinden takas indirimi haricinde ekstra indirim yapmıyorlar. Bizim cebimizi düşünecek halleri yok ya. Her türlü zararda olan siz oluyorsunuz.
  • zaten c4 için 5000 tl indirim alırsınız neredeyse, takasa girince aracı ucuza alıp 6000 tl'lik indirimi 3000 tl gibi yaparlar

kısaca hiç bulaşmayın sahibindende satın aynı hesaba gelir. c elyse falan alacaksanız mantıklı olur ama.
  • 1ooo liralık bi takayla gidicem bayiye. Sayın takasa diycem. Fiyatı kendileri belirleyip liste fiyatından indirim yapsınlar.
  • Zaten olan fiyattan satıyorlar liste fiyatını artırıp kampanyalı fiyatı değiştirmemişler.Araç zaten geçen ay 76.100 idi C5 1.6 hdi Executive manuel içn bu ay 76.850 bu mu 6 bin liralık indirim.Liste fiyatı yani kampanyasız fiyatı 81 bin lira gibi bir şey kimse almaz zaten bu fiyata.Tamamen reklam kokuyor herhangi bir indirim söz konusu değil.6 bin lira diyorlar aracı bana 71 bine verirseler o zaman tamam
  • alcan mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.