Şimdi Ara

Citroen Ami Fahiş Fiyat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Citroen bunu son kullanıcıya satmak istemiyor ki.

Muhtemelen butik pastacılar, reklam firmaları vs. yani PR olayına önem veren firmalara özellikle adetli satışlarda ciddi iskonto yapacaklardır.

• Zengin olsaydım bahçeli evimde oğlumun binmesi için alabilirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • martının araba versiyonunda kullanılacak sanırım bu araba, o firmalara satarlar.

• halbuki ne kadar güzel anlamı olan bir araç ama TR'de sakat bir anlamı var.ami arkadaş demek.Türkçe monşer derler hani bu da mon ami.mitsubishi pajero ispanyolca konuşulan ülkelerde hiç satmamış çünkü bununla aynı durum varmış.montiero diye değiştirmişler aracın ismini.

• Düpedüz namussuzluk!

• Gerçekten çok pahalı.
    Bu parayı edecek bir malzeme yok üstünde.
    Bzim parayı geçtim 6500€ da pahalı.
    Adamlar kapıları tek kalıpta yapmışlar. Ön ve arka kaportada aynı. Dikiz aynası bile yok. İnceleme videoları izleyene kadar bu kadar b.ktan olduğunu tahmin etmiyordum.
    Tamam minimize bir tasarım olmuş kabul ama satış fiyatı hiçte minimize olmamış. Bu parayı hak edecek hiç bir şeyi yok.
    Ama bu saçma fiyat sayesinde iyi sükse yaptı. Belki de amaç budur.
    Değeri 1500€ anca eder bana göre.

• 6500 euroya çinde çok daha hızlı giden ptc ısıtıcı ve gerçek klimalı dijital ekranlı 4 kapılı modeller var. Demek Avrupa bu kadar ucuz yapabiliyor.

• almanyada günde 10 euroyu kenara koyan 16 yaşında bi velet, ehliyet alma yaşına gelmeden satın alabilir bunu oyuncak niyetine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stableRevulation -- 17 Mart 2022; 11:57:34 >
  • Avrupa'da bu kibrit kutusu çöpe 6500 Euro verecek kaç kişi çıkar acaba? Bir yığın ikinci el temiz normal binek alternatifler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Avrupada içten yanmalı araçların vergisi çok yüksek olduğu için böyle bir araç çok satar ama Türkiye de mantıksız.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Ikinci- üçüncü araba olarak alan çok olur. Markete, çarşıya, okula vs. gitmeye küçük ve pratik araç. 6500 euro dediğiniz hamburgercide çalışan vatandaşın 2-3 aylık maaşı. Burada aynı işi yapan 3 aylık maaşı ile iyi bir motor bile alamıyor.

• deserthawk D kullanıcısına yanıt

Çok doğru söylemişsiniz. Adamlar bunu son kullanıcıya satmak istemiyorlar. Bu fiyattan çıkan sonuç bu.

• Bu modelin tanımı kapalı scooter olarak geçer, araba değil bu alet, elektirikli scooter

• UP

• Sarı site fiyatlarına bir göz atın derim.302 K yazan var

• Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt

Bu ülkedeki araba fiyatlarından da, bu ülkenin fırsatçı, çakal satıcılardan da, ikinci el piyasasından da, sarı siteden de nefret ettim iyice  .

• Ami'nin fiyatı nihai tüketiciye satmamak için yüksek. Bu kadar basit. Kiralama firmalarına satılmak için getirildi Bir nevi Martı gibi. Bireysel olarak satınalmak için kendinizi yırtmayınız bu kadar basit.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.