Bildirim
CİTROEN AMİ KULLANICILARI [ANA KONU] (4. sayfa)
JACK & JONES JORGRACIA GRAPHIC SWEAT HOOD LN Sweatshirt Erkek : Jack & Jones: Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CBQ4PF2V
12 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Arkadaşlar sık karşılaşılan bir sorun mu bilmiyorum. Benim aracımda açılan camların kilitlerinin kullanim kaynaklı esnemesinden veya cam fitillerinin kalitesinden midir bilmem, aralarında boşluk oluştu. Bu sebeple içeri su girmeye baslamisti. Bu basit ve uygun fiyatlı yapışkanlı fitil ile sorunu çözdüm.
-
Fitillerin üzerine yapıştırıp kalınlaştırmis oldum ve boşluğu kapattım. Şu an yağmur girmiyor. Kendinden yapışkanlı. -
Merhaba,citroen ami almayı düşünüyorum dükkanda sağa sola gitmek için.Yaz ve kış menzil olarak kaç km yapıyorsunuz ? -
Citroen ami ile ilgili öğrendiğim genel bilgiler :
Akü 2 tane
1 tane ana batarya 5-6 kw yokus asagı falan kwndini ufak şarjda ediyor minimum düzeyde
1 tane akü 48v(marş usb için)
Toplam 3 saatte doluyor ana batarya(hava durumuna göre süre 4-4.5 saati bulabilir)
Vergisi var mtv yılda 2 kere ilk taksidi 460 küsur lira olarak ödedim
Kasko krediyle alırsan mecbur yaptırıyorsun
Trafik sigortası yok
Max hız 45 yokus asagı 75-80 lere ulaşıyor ama yapısı gereği tehlikeli tazılımla 45 hız lmitini kaldırıyorlar ama garanti dışı kalıyor araç
Garanti süresi 2 yıl 20000 km istersen uzatabiliyorsun süreye göre rakam değişiyor
(Batarya da 2 yıl 20000 km)
Bakım için senede 1 gideceksiniz.
Araçta klima ısıtıcı sogutucu elektrikli dikiz aynası on dıkız aynası yok. Kucum bir kalorifer sistemi var buğu çözmek için. Farklı cihazlarla bu yokluklar giderilebilir.
Ses sistemide yok telefondan dinliyorsunuz müziği, bluetooth hoparlor le cozuluyor.
Arac biraz sert amortisorlerden araba rahatlığını beklemeyin. İlk geldiğinde lastikler 40 barla geliyor 30 a falan dusurunce biraz yumusuyor.
Bu arada aracın elektrik tesisatına her müdahale garanti dışı kalması demek.
Aracıın dış yüzeyi plastik içinde herhangi bir yalıtım malzemesi yok. Dış malzemenin iç tarafıana bakıyorsunuz araçta.
1200 km yol yaptım sehır ıcınde 3 ayda faturama aylık 150 lira kabaca maliyeti oldu
Zaten ekonomi, park, kişiselleştirebilme özellikleri artıları. Eğer aceleci biri değilseniz ekonomi istiyorsanız ve araba değil kapalı bir motobisiklet aldığınızın fakında olup araba konforu aramıyorsanız alabilirsiniz.
Sorunuz varsa başka yardımcı olurun
-
Bilgiler için çok teşekkür ederim hocam,hali hazırda elektrikli araçlarım var ama mağazam bi site içerisinde dükkanda sağa sola site içerisinde gitmek için almayı düşünüyoruz. -
Rica ederim.75 km menzili var -
Gerçek menzilmi hocam yoksa katalogmu 😃 -
Araçta bir kilometre sayacı var bir de menzil. Tam şarjdan sonra, mevcut km sayacı+75 km ekliyorum ve şarj bittiği anki km değeri tam çıkıyor. Katalogla tutuyor yani. -
Arkadaşlar bu aracı evden kablo çekme imkanı yoksa otoparkta şarj etme yolları nelerdir, portatif bir alet var mıdır? -
Tabi ki, jeneratörle halledilir. Ama her yer duman altı olur. Kapalı alanda etme şansınız yoksa hiç bulaşmayın.
-
Elektrikli araç şarj istasyonlarında şarj edilebilir. Uygun bir aparatı da var sanırım ayrı satılan. -
Sorunu çözdüler ama rezalet bi şekilde. Kurtarma yazılımı yüklediler. Ami normale döndü ama kırtarma yazılımı 7500 kmde olan bir ami üstünden yazılmış. 500kmde verdiğim araba 7500 km olarak bana geri geldi. Arabanım değeri düştü yani. Ami için 7000 büyük kilometre -
Merhabalar.. 2022 model Citroen Ami Kullanıcısıyım. Aracı 2. El aldım , aracı şarja taktığımda bir uyarı verdi ve şarj kısmında şarj süresini gösteren saat yeri —- bu şekilde düz çizgilerle ifade gösterdi. Sonra bi ara düzeldi şarj oldu, şimdi yine aynı sorun var ve şarja taktığında ötüyor ama şarj olmuyor.. bu konu ile ilgili bilgi sahibi olan birisi var mı? Bulunduğum şehirde Citroen servisi yok, o yüzden danışmak istedim. Saygılarımla -
Citroen Servise götür hocam orada çözüyorlar -
Bulunduğum şehirde Kütahya’ da servis olmadığı için sıkıntı , o yüzden kolay bir çözümü var mı diye merak etmiştim. -
Maalesef serviste mudehale edilmesi gerekiyor.kendi aletleriyle bataryayı şarj edip duzeltiyorlar. -
Güncelleme de yapılması gerekiyor -
Teşekkürler bilgi için
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X