Şimdi Ara

CİTROEN AMİ VE FİAT TOPOLİNO KULLANICILARI [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
12
Favori
7.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Trendyolda şöyle bir ara aparat gördüm; şarj istasyonlarında kullanan var mı? Voltaj, akım vs farklılığından bataryaya zarar verir mi bilemedim.

• Şöyle bir ami club varmış CİTROEN AMİ VE FİAT TOPOLİNO KULLANICILARI [ANA KONU] 

CİTROEN AMİ VE FİAT TOPOLİNO KULLANICILARI [ANA KONU]
    CİTROEN AMİ VE FİAT TOPOLİNO KULLANICILARI [ANA KONU]www.instagram.com
    Citroen Ami Club Türkiye (@amiclubtr) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/amiclubtr
  • pyrocalypse P kullanıcısına yanıt
    Ben Alibabadan bir tane sipariş ettim.

kullanan kişilerin yorumlarında şarj istasyonunda şarjdan bir sıkıntı olmadığı yazılmış.

benim ürün bugün geldi ama araba henüz gelmedi.
    O yüzden deneyemedim deneyince sonucu yazarım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gokhangokgok G kullanıcısına yanıt
    Daha önce de yazmış olabilirim, bu tarz ürünlerde ideal olan üzerinde on off tuşu olması. Benzer ürünlerle yurt dışında bazı şarj istasyonlarında başlatamama ya da ayıramama şikayetleri okudum. Avrupa kaynaklı metron marka bir ürün vardı, onda iki tarafta da on off tuşu vardı ve sorunsuz çalışıyordu, çok pahalı diye vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 5 Ocak 2025; 10:41:39 >
  • hatipoglu kullanıcısına yanıt

Hocam aynı sorun bendede var. Ara ara yapıyor bende. Gözlemliyorum yaz ayarlında hiç böyle sorun olmamıştı soğuk havalarda yapmaya başladı havadan kaynaklı mı başka bir problem mi var durumu gözlemleyip buraya bilgilendirme yaparım. 2 ay sonra yıllık bakıma girecem zaten devam ederse orda gösterecem en kötü.

• -Winchester- kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba 2.el citroen ami almayı düşünüyorum 2023 model 1300km de.ekspertiz yaptırmayı düşünmüyorum nelere dikkat etmeliyim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mburak32 kullanıcısına yanıt
    Hocam expertiz yapılacak birşeyi yok zaten. Ben de yaptırmadım. Citroen servisine götürüp bilgisayarda pil sağlığına vs baktırın. Km önemli değil. Kapilardaki açılır camlara dikkat edin aralarda boşluk yapmışsa su giriyor. Benimkinde oldu. Kötü kullanilmis. Fan ısıtıcı calisiyormu mutlaka deneyin. Fan bozulursa araç şarj etmiyor bataryayı servislik olursun. Hayırlı olsun

• -Winchester- kullanıcısına yanıt
    Bulunduğum yerde servis yok ama fan ısıtıcıyı kontrol etmemiştim noterden önde edeyim.

Şu an aliyormusun hocam 😁 şarj ettin mi tam şarj deneseydin bir de. Servise goturemiyorsun madem

• 1 saate falan alıcam dün baktığımda 52km menzil vardı tam şarj yoktu.

Şarja taktir hocam full olsun bi bak tam şarj olunca elektrigi kesiyor mu full gosteriyor mu

• Herkese iyi forumlar aracı yeni aldım ak sigortadan kasko yaptırmak istedim ama teminat çıkmıyor diyor araç sınıfı L6e olarak geçiyor acaba ruhsatta bir yanlışlık mı var yaptıranlar yardımcı olursa sevinirim.

• hatipoglu kullanıcısına yanıt
    ekte yolladigim aparati aliexpressten almistim.

citroen ami aracla zeplin sarj istasyonunda ilk defa denedim sizin de belirttiginiz gibi ekranda 8.00 yaziyordu ve bu hic değişmedi.

henüz elektrik hattı için izin alamadığımdan bu aparatı sipariş vermistim. normal prizden şarj yapınca belki düzelir.

fakat AliExpress'ten aldığım aparat benim gibi arabasına normal prizden şarj edemeyenler için kullanilabilir.

su linkten aldim ; alırken soket girişlerine dikkat edin. Avrupa tipi giriş olması lazım.

AliExpress'te az önce şunu buldum:
    1.038,95TL | Taşınabilir 220 V Tip 2 Erkek Fiş Schuko Soket U Fiş EV şarj adaptörü EV şarj aleti EV Konektörü earu

• ayrıca şarj sonrası batarya %60 dolulukla gösterirken, soldaki pil doluluğunu gösteren işaret daha yüksekte.. onu da anlamadım

CİTROEN AMİ VE FİAT TOPOLİNO KULLANICILARI [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.