Şimdi Ara

CİTROEN AMİ VE FİAT TOPOLİNO KULLANICILARI [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
12
Favori
7.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Ami’yi bir arkadaşın aracında test etmiştim bana direksiyonu çok sert gelmişti hidrolik değil sanırım. Fiat topolino kullanan var mı? Direksiyonları aynı sertlikte midir acaba? Hanıma okula git gel için düşünüyoruz. İki araçtan biri olabilir diyoruz ama sürüşlerinde fark var mı yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maho1907 M kullanıcısına yanıt
    Topolino da ami de direksiyon aynı. Hidrolik değil. Hareket halinde yumusuyor biraz. Sert maalesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -Winchester- kullanıcısına yanıt

hocam selamlar tekrardan,aracı şirketime almayı planlıyorum 2023 2bin kmde 300 bine buldum.Bu araç ruhsatta otomobil olarak geçiyor demi yani motor ehliyeti v.s istemiyorlar?

• Fsm0066 kullanıcısına yanıt
    Ruhsatta dört tekerlekli motosiklet geçiyor hocam. Normal b sınıfı ehliyetle sürülüyor ekstra birşey istemiyor.

• muratkunt DDO3K M kullanıcısına yanıt
    Hocam kime baktirdiniz oto elektrikçi ye mi. Biz de karşılaşırsak böyle sorunla gideriz

CİTROEN AMİ VE FİAT TOPOLİNO KULLANICILARI [ANA KONU]
    Aldım hocam 🙏 2.el olarak.Aksesuar öneriniz ve telegram grubu v.b varmıdır ? Bide orjinal jant kapaklarını en uygun fiyatlı nereden bulabilirim önceki sahibi değiştirmiş ilginç bi şekilde 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fsm0066 -- 20 Aralık 2024; 22:2:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun. Ama jant kapakları çok kötü hakkaten

• Boyanmış jant kapakları.😂

Boyanmışmı ben değişmiş sanıyordum hocam 4 üne 5.500₺ den aşağı fiyat veren yer yok araştırıyorum değiştiricem ilk iş 😁

Hocam tam olarak nasıl neresine taktınız görsel atma şansınız varmıdır ?

• Bu araca hgs çıkartıyormuyuz ? Eğer çıkıyorsa kaçıncı sınıf ?

• -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt

Hocam bu durum yokuşlarda avantaj mı? yokuş kalkış desteği gibi... en korktuğum nokta geri kaçırma olup olmaması, yokuşlardaki ışıklarda... malum sigorta yapmıyorlar.

Bir de araç şarjı için önerebileceğiniz elektrik kablosu özellikleri ne olmalı? 20 metre almayı düşünüyorum, diğer forumlarda 3x2,5'luk kablo önerilmiş, ttr mi yoksa tam bakır mı düşünmek gerekir?

Bir de aracı teslim alırken nelere dikkat etmek gerekir - davlumbaz sorunu 2024 araçlarda giderildi mi? yoksa ayrıca talep mi etmek gerekir, ocak 2025 ilk hafta teslim alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyrocalypse -- 26 Aralık 2024; 11:56:40 >
  • Merhaba.

Kasko fiyati kişinin ozelliklerine göre de değişiyor fakat ortalama fiyatlar ne acaba ?

Bir de Neova sigortanin sınırsız IMM adinda bir ürünü vardi. Bu sigorta türü ami'lerde yapilabiliyor mu.

• Bizde bugün peps modelini aldık , 5 gün sonra teslimat var bakalım nasıl bir tecrübe olacak :)

• Merhabalar

Bende ami almayı planlıyordum ancak batarya garanti süresi 2 yıl ve ömrü maks 7-8 yıl olunca lion batarya fiyatını sorma gereksinimi duydum. Ancak satış temsilcisinden zor zar fiyat aldım. 265.000tl dediler bu fiyat doğru mudur? Bilgisi olan var mı? Eğer bu fiyat doğruysa 2.65tl/km gibi bir batarya fiyatı doğuyor.

• gokhangokgok G kullanıcısına yanıt

7bin tl - 9 taksit , sadece Ak Sigorta yapıyordu kasko.

tamir sırasında idame araç verilmesi +900 gibi bir şeydi - parçaların aylarca gelmediğine dair bir video görmüştüm, bu opsiyonu çıkarttırdığıma pişman oldum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.