Şimdi Ara

Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar. (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
24
Favori
300.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabada asr var hatta asr iptal tuşu bile var far yükseklik ayarının yanındaki düğmede
  • quote:

Orijinalden alıntı: halils2

quote:

Orijinalden alıntı: asimsek84

1.2 benzinlisini alın derim ben.Kendim 10 gündür kullanıyorum ve yakıt dizeli hiç aratmıyo..

resimleri ve kullanımı ile alakalı bilgileri bekliyoruz hocam klima kullanımında motor perfprmansı nasıl rampalarda vs ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim

Klima kullanımında yokuşlarda biraz hissettiriyo 1.2 olduğunu yalan değil.Ama kliması çok güzel yokuş çıkarken kapattığınızda yokuş bitene kadar hala serin tutuyo aracı.Ortalama 110 km ile Ankaradan izmire geldim geçen hafta.Klimamda %85 açık haldeydi ve 4.8 Lt yakıt tüketimini gördüm.Özellikle virajlarda çok hoşuma gidiyo araba kolay kolay sarsılmıyor.Motor sesi konusunda çok iyi özellikle sabit hızdayken hiç rahatsız edici değil.Ama vites değişimlerinde sanki normalden biraz fazla ses alıyo araç.en bazında bile ESP olması çok güzel.Aracın teyp kumanda ve cruise kumanda tuşları biraz basit geldi bana.Onun dışında son derece memnunum.Hele bide 258 TL Temmjuz bandrolünü görünce daha bi memnun kaldım :)Başka sorusu olan arkadaş varsa memnuniyetle yardımcı olurum.Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: Thunder 06

arabada asr var hatta asr iptal tuşu bile var far yükseklik ayarının yanındaki düğmede

Eminmisiniz ?
    Buraya baktım buradada göremedim
    http://www.citroen.com.tr/Resources/Content/TR/Brochures/C_Elysee/C_Elysee_Foy.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 3 Temmuz 2013; 2:43:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

quote:

arabada asr var hatta asr iptal tuşu bile var far yükseklik ayarının yanındaki düğmede

Eminmisiniz ?
    Buraya baktım buradada göremedim
    http://www.citroen.com.tr/Resources/Content/TR/Brochures/C_Elysee/C_Elysee_Foy.pdf

İşte genelde kağıt üzerinden yorum yapılınca böyle oluyor,ESP ve ASR ayni tuşa bağlı işte resimdeki OF tuşu
     Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar.

burda da kulanım kılavuzu var orda da yazıyor
    http://www.trcitroen.com/dosyalar/kullanma_klavuzu/Citroen_C-Elysee_2012_Kullanma_Klavuzu.pdf

• Dediğim gibi citroen'nin kurumsal sitesinde göremeyince vehttp://www.arabalar.gen.tr/citroen-c-elysee-1-6-hdi-exclusive-i3558.html burada "Çekiş Düzenleme Sistemi (ASR/TCS)" olmadığını görünce size sordum tabiki kağıt üzerinden yorum yapacağım ayrıca ben arabaya kötü birşey demedim.
    *Kağıt üzerinde bakılır
    *Kanlı canlı bakılır/Test edilir
    *Alınır/Alınmaz
  • Bende almadan önce sizin gibi düşünüyordum ama bayiye gidince ASR ve bilmediğim birkaç özelliğini daha öğrenmişm oldum
  • phaeton26 kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar yeni c-elysee body kit
     Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar. Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar. Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar. Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar. Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar.

• cemvet C kullanıcısına yanıt
    buda bende size gelsin arkadaşlar
     Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar. Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar. Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar. Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar. Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar.

• Siz Hangi modelini ne kadara aldınız acaba ?
  • quote:

Siz Hangi modelini ne kadara aldınız acaba ?

2013 1.6 HDI Exclusive masraflar hariç geçen ayki liste fiyatının biraz altında aldım,MTV ve kaskoyu ekleyince fiyat uçup gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thunder 06 -- 3 Temmuz 2013; 17:48:52 >
  • quote:

quote:

Siz Hangi modelini ne kadara aldınız acaba ?

2013 1.6 HDI Exclusive masraflar hariç geçen ayki liste fiyatının biraz altında aldım,MTV ve kaskoyu ekleyince fiyat uçup gidiyor.

Okadar yazı yerine ne kadara aldığınızı yazsaydınız net anlardım :) geçen ayki liste fiyatı tam olarak ne kadardı size anahtar teslim ne kadara geldi acaba ?
  • Arkadaşlar bulunduğum ilde citroen yada peugeot servisi yok.

Aracına tek dokunuşla açılan cam ve araç kapılarını kilitleyince kapanan cam yapan varmı? yada konu hakkında bilgisi olan.
  • Araçta asr olduğunu düşünmüyorum gazı köklediğimde araç patiye sararak kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechanical24

forumda şunu al bunu al diye tavsiyelerde bulunan arkadaşların uzun ama çok uzun zamandır 0 km araç almadığı, en azından bayiye gidip fiyat bile çıkartmadığı anlaşılıyor.
    birincisi liste fiyatları ilgi çekmek için düşük tutuluyor. opsiyon adı altında ekstra ücretler, arabayı satın almak istediğinizde karşınıza çıkıyor. çoğu otomobilde olduğu gibi citroen de de bu böyle. misal liste fiyatı 40.000 TL. bir araç seçtik. opsiyon olarak metalik renk farkı +800 TL. soruyorsun mat araç zaten yok!!! seve seve araç metalik renk olacak. yani listede yazan fiyata 800 eklemen gerekecek. burada amaç dikkat çekmek. aslında haksız rekabet oluyor. şikayet edilse yeridir. en azından direksiyon opsiyonel değil. yoksa liste fiyatı 10.000 TL yazacaklar. opsiyon olarak direksiyon +1000 TL. +1000 TL vites kolu. 4 adet kapı 4*1000=4000 TL. araç 50.000 e gelecek. neyse buradaki fiyat artışı bu nedenle onu belirtelim.
    ikincisi 1000 daha ver golf al diyen arkadaş dizel ve benzinli araç arasındaki farkı bilmiyor herhalde. elmalar armutlarla karışmış.
    fuarda golf 7 yi inceledim. dizel highline versiyon. 70000 liste fiyatı var. aynen reklamda dediği gibi. hayatın boyunca tek bir arabaya binecek olsan herhalde seçim bu olurdu. 70000 - 41000 = 29000 TL fark var. oldukça büyük bir fark. misal, 29000 TL lik mazotla elise en az 100,000 km gider.
    golf alıp mazot benzin km hesabı yapmaktansa elise alıp doya doya gezmek daha cazip gibi...eğer amaç hava atmak değil gezmek ise. yoksa ikiside 2013 model araç. ikisininde ikinci eli daha yok.
    burada durum renkler ve zevkler tartışılmaz kısmına geçiyor.
    olaya bide şu açıdan bakalım.
    kia rio HB dizel baz modeli liste fiyatı 42.000 TL.
    ford fiesta dizel liste fiyatı 40.000 TL.
    bu araca bu fiyatı vereceksem gider elise alırım.
    haaa 42.000 verdik biraz daha para bulabilirsek 48.000 TL ya C4 daha mantıklı. aradaki farkı sadece araç ağırlıklarına bakarak bile anlamak mümkün. hangisi dolu, tok hangisi boş anlamında.
    elise ve 301 , şahin doğan modelinin 2013 versiyonu.
    almışlara ve alacaklara hayırlı olsun.

hocam araç ağırlığı kısmına bende takıldım benim ufacık 92 model mazda 323 üm 1 ton bu arabada 1 ton nasıl oluyorda bukadar büyük görünebiliyor

bu arada hayırlı olsun bu aracın 1.2 benzinlisini bende düşünüyorum ama araştırmadayım sitede 25krş diyor km başı yakıta ortalama 5,5 lt felan çok iyi değer bence

• slm arkadaşlar bizde 1.2 vti attraction modelini almayı düşünüyoruz. alan arkadaslar fiyat paylaşırsa çok sevinirim.... bize attraction için 29900. attraction tekno paketlisi için 31500 dediler.
  • arkadaşlar 1.6 dizel en donanımlısı için en uygun fiyatı hangi bayiden alabiliriz acil pmleyebilirmisiniz rica etsem
  • arkadaşlar 1.6 dizel en donanımlısı için en uygun fiyatı hangi bayiden alabiliriz acil pmleyebilirmisiniz rica etsem
  • TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt
    ankara ve istanbul bayilerinden fiyat alabilirsin. özellikle istanbul.2012 varsa ellerinde daha uygundur fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: phaeton26

ankara ve istanbul bayilerinden fiyat alabilirsin. özellikle istanbul.2012 varsa ellerinde daha uygundur fiyatı

eyv üstadım bilgi için güzel bi fiyat aldık gibi bakalım hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemvet

dizel ve donanımlarına göre 40 bin tl bandında c-elysee den daha iyi bir araç olduğuna inanmıyorum
    arkadaşlar,ben de 2012 full dizel qashqaı de var.ama inanın cıtroendeki rahatlığı nıssan dan alamadım.
    amortisörler ve koltuk rahatlığı farkı bile yeter.ama sağlamlıktaki ve virajlardaki verdiği güvensizliği
    itiraf etmeliyim.şasisi özellikle ön taraftan çok zayıf.ne kadar para,o kadar köfte arkadaşlar.bu paraya en iyisi bu.

söylediklerinize çok katılamayacağım
    40 bin bandında c-elysee veya pug 3012den çok daha güvenlikli ve sağlam araçlar var
    bakınız;
    fiat punto lounge 95 ps .....43250 hb olduğu için bagaj dar denebilir
    renault clio sport tourer joy 1.5 dci 75 ps.......43300 geniş bagaj, 5 yıldızlı güvenlik
    hatta şu bile hesaba katılır;
    sport tourer icon 0.9 turbo 90 ps...............42600
    ve son olarak
    aveo sedan 1.3 mjet 75 ya da 95 ps.............39000 ve 43000

bu yukarıdaki araçların hepsi c-elysee'den daha güvenli,güvenlik donanımları daha yüksek
    kanıtlanmış çarpışma testleri var (ve en yüksek puanları almışlar);
    konfor donanımları daha fazla; yakıtları 3 aşağı 5 yukarı aynı;
    belki sizin aracın tek üstün noktası geniş iç hacmidir,o kadar.
    fiyat olarak da yukarıdakiler liste fiyatı.
    Renault indirm yapmıyormuşş,öyle söyleniyor;ama
    fiat ve chevrolet çok iyi indirimler yapıyorlar.
    yine de araç bir zevk işidir.sizin hoşunuza gitmiş almışsınız,hayırlı olsun,güle güle kullanın.
    ama bu paraya en iyi araba budur derseniz,işte ona itiraz ederim.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.