Şimdi Ara

Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar. (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
24
Favori
300.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C-Elysee si olan olan arkadaşlarıma soruyorum. benim aracım dizel en full olan modeli, aracımı çok fazla kullanmaya faktim olmadığından 4 ayda daha 3500 km yapabildik. merak ettiğim bazı araçların kronik rahatsızlıkları vardır. bu araçtada varmı. uzun km yapan arkadaşlarımız bunu çok daha iyi tespit ederler, kronik şikayetleri varsa burda anlatsınlarki benim gibi az km yapanlar bu sorunlara karşı daha dikkatli olalım.
    NOT: benzinli---dizel fark etmez yazın lütfen.
  • 1960belair 1 kullanıcısına yanıt
    sende ben gibi fazla binmiyorsun arabana :) şubat sonu bende 301 aldım bugün itibari ile 3600 kmde aracım.Benzinli 1.6 lt 115 hp lik model benimkisi.Gördüğüm - ve + ları paylaşıyorum . . .

- ler :
    * 130-140 km hızdan sonra yolda adeta dans ediyorsun buda hafifliğinden kaynaklanıyor.Özellikle fluence ve linealara bakıyorum gayet yolda stibil ilerliyorlar.
    * Aşırı olmasada içeriye belli bir süratten sonra rüzgar sesi gelmeye başlıyor.Radyonun sesini açarak minimize edilebiliyor. :)
    * torpidoda soğutucu olmalıydı.

+ lar :
    * 1.6 lt lik motorun vermiş olduğu ataklık
    * Son derece başarılı klima sistemi
    * Rahat koltuklar
    * geniş bagaj (heleki çocuklu iseniz çok kullanışlı)
    * yormayan direksiyon
    * uzaktan kumandadan açılan bagaj
    * İnsanların arabayı dikkatlice izlemeleri ve zaman zaman dönüp arkanızdan bakmaları keyif verici . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1960belair

C-Elysee si olan olan arkadaşlarıma soruyorum. benim aracım dizel en full olan modeli, aracımı çok fazla kullanmaya faktim olmadığından 4 ayda daha 3500 km yapabildik. merak ettiğim bazı araçların kronik rahatsızlıkları vardır. bu araçtada varmı. uzun km yapan arkadaşlarımız bunu çok daha iyi tespit ederler, kronik şikayetleri varsa burda anlatsınlarki benim gibi az km yapanlar bu sorunlara karşı daha dikkatli olalım.

Exculisive dizel beyaz , şu an 13500 km de . Jantların citroen armalı ortadaki yuvarlak kısmı pütürlü asfaltta ses yapıyordu , bende onların etrafına elektrik kablosu bantlarından bir tur sardım , dışarıdan görünmeyecek şekilde yaptım . Şimdi o ses yok , sizlerinde aracında tekerlerden ses gelirse bilin diye yazdım :) şu ana kadar bu bahsettiğimden başka bir problem yaşamadım , bagaj paspası aldım tavsiye ederim . Çok kullanışlı ve pratik . Kısmetse 15000 bakıma 1,5 ay kaldı . Gayet memnunum , kronik herhangibir sıkıntı bu km ye kadar yok ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bir otobüsün yanından geçerken araba acayip etkileniyo onun rüzgarından . yok ole bısı dıyen arkadaslar var ise otobana cıkıp deneyebılırsınız walla tehlikeli bir durum bu . aynı zamanda uzucu . yakıt tasarrafu on numara ama bu durum kotu bıraz daha once 1.3 cdti corsa kullanıyordum bu kadar ekılenmıodu yaw
  • ilginize teşekkür ederim.üç arkadasımımda yaptığı yorumlara göre herhalde pek kronik rahatsızlığı yok, inşallahta olmaz. yinede diğer araç sahiplerininde yorumlarını bekliyoruz.
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    hocam boyut olarak daha büyük olsa da yaklaşık 100kg daha hafif bir araca biniyorsunuz şu an.sizinde hızınız yavaş değilse bu ağırlık farkı bahsettiğiniz duruma katkıda bulunuyor..ayrıca aracın neden euro ncap testlerine sokulmadığıyla ilgili fikir verebilir size...
  • C-Elysée WTCC driven by Sébastien Loeb

Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar.

Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar.

aşağıdaki adrese bir uğrayın:

http://www.citroen-wrc.com/en/2013/news/wtcc-news/5561/citroen-c-elysee-wtcc-takes-on-the-worlds-circuits

• C elyseeyi wtcc de görmek gerçekten güzel olacak
  • Linea gibi sadece ekonomiye odaklanmış bir araç, citroen olmasına pek kafam yatmadı , linea sanki en azından fazla kaybettirmeyen bir araç bu araç muamma

• doenitz kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyorsunuz, c-elysee linea gibi ekonomiye odaklanmış, hatta ondan çok daha fazla ekonomik bir araçtır. kullanımı-yol tutuşu-konforu-frenajı-seriliği-ekonomisi vb birçok özelliğiyle c-elysee linea ya beş çeker.bunları yazarken bu araçları dışardan görüp veya bir iki km test sürüşü yapıpta yorumlamıyorum her iki aracada sahibiz ve kullanıyoruz. fiyatları ile birbirine yakın ama özellikleriyle birbirinden çok uzak araçlardır.
  • Arkadaşlar 1.2 benzinli comfort plus 1.2 nin en fulunu aldim 34.000 e sağlk memuruyum fazla km yapamağm için benzinli olan tercih ettim şimdi 1.2 kullanan arkadaşlar var mi.

Benim bi sorum olacak?

Aracn şanzuman berbat ya.Sizdede öylemiya 2013 modele göre vitesi sert bundan önce 2004 hyundai elentra kullandim vitesi kuş gibi hafifti c-elysee vitesi 1 e sokunca zor giriyor ne bilim ya sizdede ayni şey var m

Bide şu otomatik cam tuşlari hiç pratik değil

Aracin kusurlar bunlar ama onun haricinde konforu genişliği cruze kontrolü manyak :D
  • Mechanical24 kullanıcısına yanıt
    Loeb kullanacaksa tamam ama WRC'de özleyeceğiz onu da.Toprak yolda bile yanlamadan sanki asfaltta gidiyormuş gibi sürmesini özleyeceğiz @Mechanical24
  • quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

Asr neden koymamışlar anlamadım 301'e koymuş buna koymamış.
    Yahu bu yokuş kalkış desteği kaç kuruş ki ordan kar ediyorlar şu arabanın 2,3 eksiği var gibi görünüyor toplasan 1000 TL etmez hepsi bu eksikleride tamamlasaydında satış rekorları kırsaydın olmazmıydı.

aşağıdaki mesaja bir bakıver

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=70985308
  • İlk çalıştırma anında bakıma kadar ki gidilebilecek km yazıyor , dikkatimi çekti . 1000km kalmış ve bakım işareti var , her 100 km de otomatik düşüyor . Güzel bir özellikmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Guven

Loeb kullanacaksa tamam ama WRC'de özleyeceğiz onu da.Toprak yolda bile yanlamadan sanki asfaltta gidiyormuş gibi sürmesini özleyeceğiz @Mechanical24

@Emre Guven

• İşte bunu sevdim.Saklayacağım.
  • arkadaşlar bende 29 temmuz itibari ile 2 nci el siyah full bir exlucive citroen c elysee alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. ik izlenimlerim olarak araç gayet güzel tasarım çok hoş tabiki bazı eksileri var ama bu paraya en iyisi bu diyebilirim. aracım 24000 km de ve dün kayseri-göksun yolunda 100-110 km hız ve yol bilgisayarında görünen ortalama hız 96 ile ara ara klima açık 4.4 yakıt tüketimi benim için inanılmazdı. zaten aracı alış sebeblerimin başında yakıt ekonomisi vardı. ve bundada citroen beni üzmedi. genel olarak içeri fazla ses alma olayı öyle söylendiği kadar çok olmasada evet biraz var ama buda kaput altına konacak bez koruma ile ve motor altına konacak kartel koruması (bu önemli zaten gerekli bişey çok fazlada pahalı bişey değil 100 tl olması lazım) ile en asgari düzeye indirilebilir. herkes torpido gözünde aydınlatma olmamasını büyük bir eksiklikmiş gibi göstermeye çalışmış ama onunda çözümü sadece 3 tl ye bakıyor işte linki alın 3 tl ye hatta fazla alın başka istediğiniz yerelere takarsınız bagaja ekstra olması gibi linkidehttp://www.hepsiburada.com/liste/modacar-3-ledli-dokunmatik-otoodaofis-lambasi-370108/productDetails.aspx?productId=otm370108&categoryId=20024670&navq=categoryid%3d20024610%26fh_view_size%3d12%26fh_start_index%3d84%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c%252bmin_actual_price_pl%26sc%3d8%26fh_secondid%3dotm370108%26fh_lister_pos%3d84%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483631%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483631_253574%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483631_253574_20024610%257d%26fh_refview%3dlister#Gorseller burda şimdilik yorumlarım bu kadar ama aracı yeni aldım yazamaya devam edecem inşallah allah herkese kazasız belasız hayırlı kullanmalar nasip etsin.

• bu arada ilk izlenimlerim olarak herkesin garipsediği ortadaki cam açma düğmeleri çok da kötü değil zaten bende önceki aracımdada ortadaydı ama alışması zor olmuyor. ayrıca aracın cruse control özelliği olsun klimasının gayet başarılı olması vites geçişleri yumuşak ve güzel fren aynı şekilde gayet başarılı olması iyi tabiki aracın ağırlığına bağlı olarak yüksek hızda bir kamyon veya ağır vasıta yanından geçerken sallanma var ama oda zaten yüksek hızlarda oluyor. çok hız sevmeyenler hissetmeyecekler bile. aracın iç mekan ve bagaj genişliği konusunda tartşılmaz bir üstünlüğü var gerçekten. passat yada daha pahalı araçlarda bu rahatlığı bulamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1960belair

C-Elysee si olan olan arkadaşlarıma soruyorum. benim aracım dizel en full olan modeli, aracımı çok fazla kullanmaya faktim olmadığından 4 ayda daha 3500 km yapabildik. merak ettiğim bazı araçların kronik rahatsızlıkları vardır. bu araçtada varmı. uzun km yapan arkadaşlarımız bunu çok daha iyi tespit ederler, kronik şikayetleri varsa burda anlatsınlarki benim gibi az km yapanlar bu sorunlara karşı daha dikkatli olalım.

c-elysee ye sahip veya sürekli kullanan arkadaşlar,hadi yorumlarınızı bekliyoruz. yoksa gerçekten mükemmel bir arabamı almışız.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.