Şimdi Ara

Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar. (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
24
Favori
300.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, Ankara Bayraktar'dan aldım teklifi. Normalde MTV dahil, sigorta hariç olurken ben sigorta dahil MTV hariç olarak aldım bu fiyata. Aracı da bugün teslim aldım ve yaşadığım şehir olan Afyon'a geldim. Bu arada Cruze control'ün ne kadar etkili ve rahat birşey olduğunu denedim. Aracın kaportası çok ince, basınca göçüyor vs demişler ama aracın sac kalınlığı bence gayet yeterli, kapılar da oldukça tok kapanıyor. Ama yol tutuşu açısından bir önceki aracım olan 2004 Polo'dan (1175 kg) daha kötü geldi, özellikle büyük araçları sollarken sarsıntı ve savurma dikkatimi çekti. Ancak genel manada aracın konforu beni çok tatmin etti ve 260 km'lik yolda hiç yormadı. Özellikle Köroğlu beli olsun rampalarda motorun gücü kendini belli etti.

Ben genel manada çok memnun kaldım. Görünüşü tasarımı zaten çok hoşumuza gitmişti. Yakıtı da full doldurdum, 260 km yol yaptım ve yol bilgisayarı daha 920 km yol yapar diyor. Tabiki aracı yormadım, yüklenmedim. 100 km'yi geçmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 22 Eylül 2013; 9:42:02 >

• Thunder 06 kullanıcısına yanıt
    hocam ben sizin arabanın aynısını mart ayında aldım. araç sürekli şehir içi kullanılıyor. tüketim 5-5,3 arasında gidip geliyor. aracın hızlanma süreleri ve hızlanma isteği çok hoş fakat 120 ve üstü süratlerde stabilliğini koruyamıyor. bunu da aracın cok hafif olmasına bağlıyorum. corsa d ile arasında 35 kg vardı yanılmıyorsam. kronik herhangi bir sıkıntı gözüme çarpmadı şimdilik.
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    mart ayında 41.800 TL ye aldım!bence fiyat çok makul
  • Arkadaşlar herkes aldı hayırlı olsun herkese ama bende 7800 Km oldu , hala bakım ışığı yanmadı opel sahibiydim daha önce 5binde bakıma götürmüştüm , şimdi napıcaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygb

hocam ben sizin arabanın aynısını mart ayında aldım. araç sürekli şehir içi kullanılıyor. tüketim 5-5,3 arasında gidip geliyor. aracın hızlanma süreleri ve hızlanma isteği çok hoş fakat 120 ve üstü süratlerde stabilliğini koruyamıyor. bunu da aracın cok hafif olmasına bağlıyorum. corsa d ile arasında 35 kg vardı yanılmıyorsam. kronik herhangi bir sıkıntı gözüme çarpmadı şimdilik.

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım araban,güle güle bin şu an için arabalarımızda kronik sorun yok inşallah da çıkmaz
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    bakım aralıkları 15binde bir..
  • Satın aldığım yerde teknik bilgileri veren arkadaş, trigerin 180.000 km'de değişeceğini söyledi. Tereddüt ettim ve 3 defa sordum. Sizlere de aynı bilgi verildi mi, yoksa eleman sallamış mı?
  • thedeparted kullanıcısına yanıt
    evet arkadaşım aynen ilk triger 180.000 km değişecek servis kitapçığında aynen böle yazıyor.. ilk bakım 15.000 de buarada ilk bakım için fiyat alan varmı
  • Walla hocam ben hiç bişi sormadım , düşünün kaç km de bakım die soruyorum aldım ve çıktım umursamam böle şeyleri ikaz lambası yanarsa servisi ararım
  • varol64 V kullanıcısına yanıt
    ilk bakımda mazot filtresi değişmiyor.ama buna rağmen ilk 15bin bakımı için izmirden bana 440 tl fiyat çekmişlerdi.ayrıca aracı akşama kadar tutacaklarını söylemişlerdi.neymiş efendim,her noktaya bakacaklarmış.yalan tabii.o yüzden bana yakın başka bir ildeki cıtroen servisine 300 tl herşey dahil anlaştım.yine yüksek olmasına rağmen bana teklif edilen en ucuz fiyat buydu maalesef.cıtroen iyi güzel ama,servis hizmetlerinde pahalı.bu da aracın işletim giderlerinin yüksek olmasına neden oluyor ve tercih edilme oranını düşürüyor haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemvet

ilk bakımda mazot filtresi değişmiyor.ama buna rağmen ilk 15bin bakımı için izmirden bana 440 tl fiyat çekmişlerdi.ayrıca aracı akşama kadar tutacaklarını söylemişlerdi.neymiş efendim,her noktaya bakacaklarmış.yalan tabii.o yüzden bana yakın başka bir ildeki cıtroen servisine 300 tl herşey dahil anlaştım.yine yüksek olmasına rağmen bana teklif edilen en ucuz fiyat buydu maalesef.cıtroen iyi güzel ama,servis hizmetlerinde pahalı.bu da aracın işletim giderlerinin yüksek olmasına neden oluyor ve tercih edilme oranını düşürüyor haliyle.

15.000 bakımı için Ankara bana 360 TL demişti. İzmir Kavuklar ise sizin belirttiğiniz gibi 440 TL demişti.
  • Ccoby_8250 kullanıcısına yanıt
    beyefendi... Citroen C elysse kullanıcıları ile arac hakkındaki görüşlerini alacağımız bir araştırma yürütüyoruz. Araştırmanın amacı bu araçların Türk aile yapısına ne derece uygunluğudur. Bu konuda bize bilgilerinizi ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. İletişim için 0212 2914759 dan ulaşırsanız sevinirim. Hilmi ben. Şİmdiden ilginize teşekkür ederim. [m
  • Öncelikle Tüm kullanıcılar için hayırlı olsun arkadaşlar.

Memnun kalacağınızı umut ediyorum.Araçla ilgili fiyatlama almak isterseniz yardımcı olabilirim.Özellikle Eylül ayı için söylüyorum çok ciddi avantaj ve kampanyalar var.Önümüzdeki aydan itibaren fiyatlarda artış beklenmekte.
  • thedeparted kullanıcısına yanıt
    bende sormadım hocam o kadar km yapamam sanırım :)
  • cemvet C kullanıcısına yanıt
    42.000 iyi fiyat gerçekten bence de kaçırmayın derim filo olarak 3 araç almamıza rağmen bize bile 40.500 TL ye geldi araçlar
  • ygb kullanıcısına yanıt
    Öncelikle araç için hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin diyorm fakat size katılmadığım konu hız konusu

Sakaryadan İstanbula 2 kişi valiz falan hiçbir yük olmadan yola çıktım , 130 altına inmedim ve tırını da solladım otobüsünü de , rahatsız edici şekilde savurma kesinlikle olmadı ..

Uzun yol yakıt tüketimim de , 4.9 LT oldu yavaş gelmeme rağmen
  • Bugün beyaz exc 1,6 dızel elysee ye 41500 fıyat aldım bılgınıze

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rmz56 R kullanıcısına yanıt
    fiyat mükemmel ötesi.bence hiç kaçırmayın.
  • arkadaşlar 8 bin km oldu araç dizel , ama bu yakıt tüketimi bastaki gibi degıl , bastakıyle sımdı kı arasında bence 100km de 1 lt fark war neydeyse . cok takıp edıorum bastan berı o yuzdn ( ılk defa yol bılgısayarlı aracım var )
  • Arkadaşlar geçenlerde düğün münasebetiyle 1 aylığına Citroen C-Elysee 1.6 HDİ kiraladım. Bu sürede 7500 km yaptım. Ankara-Tokat arasını 400 km yolu geceleyin 80 lira yakarak geçmesi beni dumura uğrattı, Ankara içinde içinde bir diş mazotla (Tam depo 8 diş)kaç km gittim bilmiyorum, kokluyor araç, en önemli nedeni hafiflik, Karadeniz Sahil Yolunda virajlar 120-130 ile aldım çok sıkıntı olmuyor, ancak büyük araçların kamyon, otobüs geçerken rüzgardan feci etkileniyor, yol tutuşu iyi ancak hıza gelecek bir araç değil, sahil yolunda çoğu zaman 121 e sabitleyip ayağıma gazdan çektim soldan yardırdım :), sürüşü güzel, sarsıntı yok, ancak 140-150 dedim mi direksiyon titremeye başlıyor. Araba zangır zangır oluyor. Rüzgar sesi çok etkilemiyor, sıkıntı değil arabayı 24.000 den 31.500 e getirme sürecinde tek bi sıkıntı yapmadı, genişliği müthiş bir avantaj hele de boyu uzun aileler için :), usb okuma özelliği telefondan müzik çalma bluetooth konuşma özelliği güzel, ses ve veri aktarımı iyi, anında görüyor usb yi....
    Arabanın sağlamlığı ile ilgili kazalı hallerine baktım internetten ne kadar fikir verir bilmiyorum ama önden çarpma olmuş mesela motor göçmüş çok ilginç sürücü ya da yolcu kısmında bir zarar olmamış, Emniyet kemeri yükseklik ayarı olmaması beni uyuz etmiştir, boyu uzun olanlar için sıkıntı, kaza anında da kemerin omuz hizasında olması gerekli aksi halde o güzelim kemer boğazınızı keserek sizi öldürebilir, cam açma düğmelerinin yeri başta beni krize soksa da sonra çok mantıklı geldi, vites yanından elin alışırsa daha kolay yolculuk anında.., koltuk biraz sert bu iyi değil uzun yolda rahatsız edici, başlık sert ve sabit, araç bana taksi yapılan araçları andırmadı değil bu açıdan :),benim teorim araç alırken bi polis araçlarına bir de taksilere bakcan bunların kullandığı araç sağlam araçtır......:))) Sonuç olarak araç genel olarak başarılı buldum almayı da düşünüyorum, aracın çok sıkıntı olmadığı ikinci elinin az olmasından da anlaşılıyor. Ama kesinlikle dizel derim.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.