Şimdi Ara

Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar. (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
24
Favori
300.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca şanzımana arkadaşlar kötü demişler, kısmen katılıyorum vites çok yumuşak, dağılacak gibi geldi bana, güven vermedi yani böyle içine sinmez ya!:) çabuk dağılabilir... :(( Debriyaj kavraması da aman aman değil, şanzıman çok başarılı değil evet şu an düşündüğümde daha iyi anladım... :))) şanzıman sıkıntı olan arkadaşlar varsa yazsınlar lütfen...
  • Arkadaşlar biraz önce bayiye gittim, dizel exlusive en full modeli için 43 bin fiyat verdi, liste fiyadı 46.300 TL. Yani 3.300 TL indirim yapmış oluyor, iyice heveslendim ve iyice de kararsız kaldım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alifatih

Arkadaşlar biraz önce bayiye gittim, dizel exlusive en full modeli için 43 bin fiyat verdi, liste fiyadı 46.300 TL. Yani 3.300 TL indirim yapmış oluyor, iyice heveslendim ve iyice de kararsız kaldım :D

Nerede 46.300 TL imiş liste fiyatı. Buyurun Citroen sitesinde fiyatı;

1.6 HDi Exclusive; 45.550 TL.

http://www.citroen.com.tr/Resources/Content/TR/Tarifs/binek.pdf
  • thedeparted kullanıcısına yanıt
    hocam isterseniz bir daha bakın fiyatına.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1960belair

hocam isterseniz bir daha bakın fiyatına.

Benim çerezlerimle ilgili bir sorun var galiba, siz böyle söyleyince başka bir tarayıcıdan denedim. Fiyatlar değişmiş.

Daha önce başıma gelmişti, memleketimde bir markaya gitmiştim ve liste fiyatından 2.000 TL fazla söylemişti (o sefer çerez ayarlarımla ilgili bir sorun yoktu :) ). Hatta satış temsilcisi de internetten bakmıştı ve anlam verememişti. Ben de yine öyle bir vaka var sanmıştım ve satıcıya kızmıştım aslında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 13 Ekim 2013; 0:58:47 >

• Çerez ayarlarını da aşmışsak , benim aldığım 43bin fiyat iyi mi kötü mü oluyor
    Bu arada bir aydır arabanın en ince ayrıntısını bile inceledim, her gördüğüm canlısına oturdum baktım ettim ama hala karar veremedim.
    Dün bayide incelediğim en üst dizelin arka koltukların arkasındaki çocuk emniyet kemeri bağlantısı için olan yerin kapağını kaldırayım dedim ve kırılıp elimde kaldı adamlar görmeden yerine koydum çıktım.
  • alifatih kullanıcısına yanıt
    ali bey bence fiyat iyi.ben aldığımda liste fiyatı 42800 tl iken ben 40750 almıştım. şu anki liste fiyatı 46300 iken size 43000 tl fiyat vermişler. şunuda unutmayalım 7 ayda 3500 tl yani yüzde 8 zam gelmiş.
    aracın ne kadar çok sattığını birde şöyle anlatayım. citroenin tüm modellerinde fiyat listesine baktığınızda, normal fiyat listesiyle tafsiye edilen liste arasında fiyat farklılığı vardır. fakat c-elysee her iki listedede fiyat aynı, sizde kontrol edin.
    merak edip kontrol ettim, kemer bağlantısının kapağı gayet güzel çalışıyor.
  • Ben liste fiyatı 45.550 TL iken (acaba çerez nedeniyle o zaman da mı eski fiyatı görüyordum?) 42.000 TL fiyat aldım. MTV hariç, sigorta ruhsat ve plaka masrafları dahil. Bana ellerinde fırsat aracı olduğunu ve acele etmem gerektiğini söylemişlerdi. Size verilen fiyatta oldukça güzel bence. Ama tavsiyem, birkaç farklı şehirden fiyat almanız ve en ucuz aldığınız fiyatı söyleyin ki ona göre düşebiliyorlar. Ben mesela Afyon'dayım ve çevre illeri geçtim artık İzmir, İstanbul, Mersin'e bile fiyat sormuştum. 42.000 TL fiyat Konya'dan almıştım ama o alacağım araç sıfır da olsa şahıs üzerine geçirilmiş bir araçtı. Sonra diğer şehirlerle konuşup 42.000 TL verdiler dedim ve bana o fiyatı Ankara vermişti. Üstelik Ankara'dan sıfır olarak aldım, yani Konya'daki gibi başkasının üzerinden almadım.

Muhakkak siz de birkaç şehirde sorun. Mesela Afyon'da Citroen yok, Peugeot var ve 301 için en son 44.500 TL demişlerdi. Sormasak o fiyata alacaktık belki. Bir de bayilerin satış performanslarına göre kotaları falan var. O yüzden büyük şehir ve büyük satıcı her zaman avantajlı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 13 Ekim 2013; 17:44:27 >

• Arefe günü neredeyse alacaktım ama nasıl olsa tatil tescil yapılamaz deyip bayram sonuna ertelemiştik, şimdi de kafam karıştı, hevesim kaçtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechanical24

quote:

Orijinalden alıntı: Alper Tunga Han

quote:

Orijinalden alıntı: cemvet

arkadaşlar,neden birilerimiz birilerini bu aracı almaya ikna etmek için çırpınıyor anlayabilmiş değilim.biz aracı alıp,kullandık.yorumlarımızı da,eksikliklerini de abartmadan yazdık-çizdik.
    ama birileri kalkmış,sanki çok umurumuzdaymış gibi,yok parası değerliymiş,bu devirde para kolay kazanılmıyormuş,kılı kırk yarmak durumundaymış v.s. gibi saçma ve kimseyi ilgilendirmeyen şeyler yazıyorlar.gereksizlik yapıyorlar.ulan sanki biz oturduğumuz yerden para kazanıyoruz.büyükbaş çalışan veteriner hekimiyim ben.bu yeter nasıl para kazandığımı anlatmama herhalde...!lütfen bu tip adamlara prim tanımayalım.
    aslanım,sen cıtroen c-elysse alsan ne yazar,almasan ne?kimin umurunda?sen kimsin?umurumuzda mı?kendini ne zannediyorsun?çok ta tınımızdaydı alıp almayacağın.bana ne arkadaşım?ne alıp bineceksen bir an önce al da kurtulalım gereksiz varlığından...
    sözüm birilerine...isim verip polemiğe girmek istemiyorum.beni yanlış anlamayın lütfen.onlar kendini bilir,forumu usulüne uygun şekilde kullanan-yarar sağlamaya çalışan arkadaşlara sonsuz saygı duyarım
    herkese selamlar.esen kalın..

Katılıyor ve destekliyorum arkadaşım

arkadaş sonunda aracına kavuşmuş
    başlangıç fiyatı 66,500 TL olan bir araç almış
    allahım sen akıl fikir ver.. madem o kadar paran var ne diye burda milletin kafasını karıştırıyon

• ilkervatan İ kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim :) bu savurma olayı biraz farklı sanki! bende corsa d kasa ve megane 2 marka araçlar vardı. her iki arabada c-elysee aracımdan daha oturaklıydı. belki de senin önceki aracına göre daha oturaklı olabilir ? @ilkervatan
  • C-elysee exclusive 1,6 hdi 92 hp beyaz + trafik tescil + taşıt pulu + trafik sigortası + trafik seti + bagaj havuzu = 43,000 TL fiyat aldım, her an alabilirim bu aracı :)
  • ilk çıktığında 1.2 benzinli başlangıç fiyatı 29.900 TLydi şimdi 33.500 TL olmuş. 1 Yılda %10 fiyatı artmış. Nasıl bu kadar artış yapıyorlar anlamıyorum. Kimse demiyor mu kardeşim 29.900 e satarken kar yapmıyormuydun diye, ne olduda 33.500 yaptın fiyatı. Neyse olan halka oluyor gene. Yazık!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirSdü

ilk çıktığında 1.2 benzinli başlangıç fiyatı 29.900 TLydi şimdi 33.500 TL olmuş. 1 Yılda %10 fiyatı artmış. Nasıl bu kadar artış yapıyorlar anlamıyorum. Kimse demiyor mu kardeşim 29.900 e satarken kar yapmıyormuydun diye, ne olduda 33.500 yaptın fiyatı. Neyse olan halka oluyor gene. Yazık!!

Bence artış bayi karı ile pek alakalı değil araç ilk çıktığında euro kuru 2.30TL civarı idi şimdi ise 2.74TL aradaki kur farkı fiyat etiketinin artmasındaki en büyük etken
  • Thunder 06 kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam euro bayağı değer kazandı geçen seneden bu seneye.
  • Şubat ayında aldığım 34.500 liralık araba şu anda 38.850 tl en büyük etkin döviz kuru
  • Arkadaşlar serviste 1,2 VTİ Acraction modelini alacaktımki arabanın 3 silindir olduğunu fark ettim pazarlığı bile neredeyse bitirmiştim.
    bu arabaya 3 silindir motor olurmu ya ben 1,2cc olmasına değilde 4 silindirli motormu yok yazık yahu keşke 3 silindirli motor koyacağına
    1,4cc 4 silindir motor olsaydı.Clio 0,9cc 3 silindirli serisinin sonunu hepimiz biliyoruz bilmeyenler araştırabilir.
    Silindir hacmi küçüldükçe yakıt azalır diye bir kaide yok.
    Önceki arabam E36 3,18İ Abimin arabası 1,6 Trendline Bora Aynı yola ardı ardına gidip geldik.420km
    Abim 42 lt LPG yaktı.
    Ben 39 lt LPG yaktım.
    HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.
  • webercan kullanıcısına yanıt
    Clio 0.9cc motorun sonu ne acaba merak ettim cunku 0.9cc stepway almayi dusunuyordumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhAba,

Bende bugun bir tanidik vasitasiyla citroen elysee 1.6 diZel exculisive + navigasyon + boya koruma + doseme koruma + sigorta toplam 42000 fiyat verdiler. Muhtemelen yarin almAya gidecegiz. SiZce nasil fiyat ?

• Banada 41000 fiyat verdiler nav ve korumlar haric

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.