Şimdi Ara

Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar. (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
24
Favori
300.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1960belair

quote:

Orijinalden alıntı: 1960belair

C-Elysee si olan olan arkadaşlarıma soruyorum. benim aracım dizel en full olan modeli, aracımı çok fazla kullanmaya faktim olmadığından 4 ayda daha 3500 km yapabildik. merak ettiğim bazı araçların kronik rahatsızlıkları vardır. bu araçtada varmı. uzun km yapan arkadaşlarımız bunu çok daha iyi tespit ederler, kronik şikayetleri varsa burda anlatsınlarki benim gibi az km yapanlar bu sorunlara karşı daha dikkatli olalım.
    NOT: benzinli---dizel fark etmez yazın lütfen.

c-elysee ye sahip veya sürekli kullanan arkadaşlar,hadi yorumlarınızı bekliyoruz. yoksa gerçekten mükemmel bir arabamı almışız.

Burda fazla c elysee ci bulamayacağın anlaşılan ama citroenin forum sayfasında sorularına baya bir cevap bulabilirsin
    ben arabamı almadan önce c elysee forumunu baştan sona okumuştum işte linki Citroen C elysee forum

• Citroën rented the Eiffel Tower for 9 years. It holds the Guinness World Record for largest advertising sign.
     Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erupapal

Arkadaşlar 1.2 benzinli comfort plus 1.2 nin en fulunu aldim 34.000 e sağlk memuruyum fazla km yapamağm için benzinli olan tercih ettim şimdi 1.2 kullanan arkadaşlar var mi.

Benim bi sorum olacak?

Aracn şanzuman berbat ya.Sizdede öylemiya 2013 modele göre vitesi sert bundan önce 2004 hyundai elentra kullandim vitesi kuş gibi hafifti c-elysee vitesi 1 e sokunca zor giriyor ne bilim ya sizdede ayni şey var m

Bide şu otomatik cam tuşlari hiç pratik değil

Aracin kusurlar bunlar ama onun haricinde konforu genişliği cruze kontrolü manyak :D

hocam bugün bayii ye gittim, 1.2 benzinliye baktım, dediğiniz gibi şanzuman kötü.
    satıcı biraz yağlandımı düzelir dedi buda su kaçırdı yani olaya.....diyecek laf bulamadım ve çıktım ordan hemen
    sonra başka bir bayii telefon ile aradım 1.2 confort plus için 34000 son diyolar, nakit vericem diyorum fakar malesef inmiyor.
    hedefim 33 ten almaktı, yalnız attraction modelini 32,5 tan veriyolar.
    ilgilenenler için paylaşayım dedim.

• arkadaslar dizel olanı kullanıcısıyım , son 1-2 aydır sanki daha fazla mazot yakıo , 100km/ de bilgdan fazlalastı sayılar sanki yoksa bana mı ole gelıo . 5700 km deyım .servise ne zaman gitcz yaw
  • 1960belair 1 kullanıcısına yanıt
    Citroen C elyse 42 bine full exclusive donanımı alabiliyorsunuz 1.6 dizel 92 beygir. Fiat Linea'da ise Urban Donanımlı 1.3 multijet alabiliyorsunuz. Güvenlik olarak donanım farklarını yazıyorum.

Citroen C elyse --------------------- Fiat Linea
    ABS------------------------------------ ABS
    EBA------------------------------------ (Yok) ------> Acil Fren Destek Sistemi
    EBD------------------------------------ EBD
    ESP------------------------------------ (Yok) -------> Stabil Denge Sistemi
    Hava Yastığı (Yan)------------------- (Yok)
    Cruze Control-------------------------(Yok)

Eklemediğim bazı donanım eksikleri yine lineada mevcut. İki modelin aynı fiyat çerveçesinde yaptığım karşılaştırmadır. ESP dediğiniz şey öyle köşeye atılır birşey değil kimse kusura bakmasın. Şu ana kadar 2 kere hayatımızı kurtardı diyebilirim müthiş bir teknoloji. C elyse kullanıcısıyım kabul ediyorum iç malzemesi felan çok iyi değil ancak güvenlik donanımı olarak birkaç adım önde.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut12344

Citroen C elyse 42 bine full exclusive donanımı alabiliyorsunuz 1.6 dizel 92 beygir. Fiat Linea'da ise Urban Donanımlı 1.3 multijet alabiliyorsunuz. Güvenlik olarak donanım farklarını yazıyorum.

Citroen C elyse --------------------- Fiat Linea
    ABS------------------------------------ ABS
    EBA------------------------------------ (Yok) ------> Acil Fren Destek Sistemi
    EBD------------------------------------ EBD
    ESP------------------------------------ (Yok) -------> Stabil Denge Sistemi
    Hava Yastığı (Yan)------------------- (Yok)
    Cruze Control-------------------------(Yok)

Eklemediğim bazı donanım eksikleri yine lineada mevcut. İki modelin aynı fiyat çerveçesinde yaptığım karşılaştırmadır. ESP dediğiniz şey öyle köşeye atılır birşey değil kimse kusura bakmasın. Şu ana kadar 2 kere hayatımızı kurtardı diyebilirim müthiş bir teknoloji. C elyse kullanıcısıyım kabul ediyorum iç malzemesi felan çok iyi değil ancak güvenlik donanımı olarak birkaç adım önde.

aykut bey yerden göye haklısınız

• Arkadaşlar , dün yol bilgisayarında kaç km gidersin bölümünde --- yazdı yani benzin çok azdı , mazot aldım 20 tllik . 160 km gidersin dedi ve 0 ladım km yi . şuan 92 km gitmişim ve daha 45 km gidersin yazıo yol bilgisayarında . bunlar 20 tl için yani . ekonomik valla maşallah .
  • SLM ARKADAŞLAR BENDE GEÇEN HAFTA CİTROEN C ELYSEE ALDIM DAHA ÖNCE 2102 POLOM VARDI ÇOK KALİTELİYDİ SAĞLMADI AMA ÇOK YAKIYORDU BİR YIL BİNEBİLDİM 5500 KM DE GERİ SATTIM DAHA DOĞRUSU CİTROENE TAKASA VERDİM HEMEN KAPTILAR ÇÜNKÜ SIFIR AYARINDA İDİ 30 BİNE ALDILAR ARABAMI YERİNE ELYSEE ALDIM 1.6 ATTARCTİONUN TEKNO PAKETLİSİNİ DAHA ÖNCE ARABA SAILMIŞ PLAKASI ÇIKMIŞ AMA MAĞAZADAN ESLİM ALMAMIŞLAR ROKS ARAÇ DİYORLAR BEN 43 BİN LİRALIK ARACI 38 NİNE ALDIM KARDEŞİMİN ISRRAIYLA . GEL GELLEİM ARACA FORUMDA ÇOK FAZLA OLUMSUZ ŞEY OKUDUM İNSANLAR NEYE GÖRE NEYE YORUM YAPIYOR ACABA TABİKİ BİR WOSVAGEN GİBİ OLAMZ AMA O PARAYA HEM DİZEL ALACAKSIN HEM CRUUZ KONTROL BLUE TUT VE BİRÇOK DONANIM İÇEREK HEM ARAÇ GENİŞ OLACAK HEMDE AZ YAKACAK BİRDE SIFIR OLACAK AYNI ÖZELLİKLİ ARABA SEATTA BİLE EN AZ 50 BİN ARACIN ÇOK EKSİĞİ VAR AMA BENİM GİBİ ÇOCUĞU OLAN GENİŞ ARABA İSTEYEN BİRİ İÇİN ÇOK İDEAL TEK KUŞKUM YAKITI DAHA UZUN YOL YAPMADIM 220 TL YE DOLDU ACABA KAÇ KM GİDERİM BİLENİNİZ VAR MI EĞER ÇOK YAKARSA BU DEFA AFFETMMEM ÇIKARRIM ELİMDEN ÇÜNKÜ BENİ AZ YAKIYOR POLOYLA GEZEMİYORSUN DEDİLER DE BUNLA GEZESİN DİYE İKNA ETİLER
    SAYGILAR

• arkadaşlar,ben de alalı yaklaşık 6 ay oldu.dizel exclusıve modeli sahibiyim.araçtaki tek olumsuz sayılabilecek kusur sağlamlığı olur diyorum.tavan sacına elinizi parmaklarınızla bastırırsanız sacının ne kadar ince olduğunu görürsünüz.kullandığım bu araca dair benim içimi kemiren tek konu sağlamlık konusudur.bilgisi olan cevaplayabilir..
  • merhaba,

arkadaşlar plusrem araştırma şirketi olarak. citroen c elysee kullanıcılarıyla bir araştırma görüşmesi yapmak istiyoruz. yurt dışından moderatörlerimiz gelecek,bir tercümanımız var.görüşmeler yüz yüze yapılacak. hem citroen kullanıcılarının memnuniyeti hemde türk aile yapısı araştırılacak. araştırmamıza katılan arkadaşlara da toplantı sonunda güzel bir hediyemiz olacak. ilgilenen arkadaşlar varsa 0212 2914769 nolu telefondan irtibata geçebilirler.
  • Selamlar arkadaşlar. Ben de bu hafta içinde bir C-Elysee almak istiyorum.

1.6 HDi Dizel Exclusive, opak beyaz renge 42.000 TL teklif aldım. Ne dersiniz? Alayım mı, yoksa birkaç yerle daha irtibata geçeyim mi? Liste fiyatı 45.500 TL. Şu an için fiyat alan başka birileri varsa ve paylaşırsa sevinirim.

İyi forumlar...
  • 42 bin çok iyi bir fiyat.bence değerlendirin.hayırlı olsun şimdiden..
  • Teşekkürler ilginiz için, bugün sözleşmeyi imzaladım. Nasipse Cuma günü teslim alacağım.

Bu arada meslektaşız (veteriner hekim) galiba, nickteki -vet ekinden anladığım kadarıyla...
  • Hayırlı olsun iyi fiyat iyi bir seçim . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: phaeton26

Hayırlı olsun iyi fiyat iyi bir seçim . . .

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Aslen verdiğim fiyat belli, Linea'nın 1.6 Dizel Pop'una 48.000 TL çektikleri bir piyasada bu fiyata görünüş ve yakıt ekonomisi olarak çok iyi. Kalite olarak bazıları yerse de beni tatmin etti. Bir de Allah muhafaza sorun çıkarmazda kullanırsam demeyin keyfime. Zira Afyon'da yaşıyorum ve burada Citroen yetkili servisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 18 Eylül 2013; 22:23:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechanical24

Citroën rented the Eiffel Tower for 9 years. It holds the Guinness World Record for largest advertising sign.
     Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar.

1925 ile 1934 yılları arasında kiralamışlar...

• thedeparted kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun tekrar.soeun falan çıkarmaz.ben de servise denizliye götürüyorum.15 binde bir sıkıntı yaratmaz.bu paraya alınabilecek en iyi aracı aldınız,emin olun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

Selamlar arkadaşlar. Ben de bu hafta içinde bir C-Elysee almak istiyorum.

1.6 HDi Dizel Exclusive, opak beyaz renge 42.000 TL teklif aldım. Ne dersiniz? Alayım mı, yoksa birkaç yerle daha irtibata geçeyim mi? Liste fiyatı 45.500 TL. Şu an için fiyat alan başka birileri varsa ve paylaşırsa sevinirim.

İyi forumlar...

Hayırlı olsun. Nereden aldınız bu teklifi sakıncası yoksa :)
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.