Şimdi Ara

Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
24
Favori
300.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Vazgeçin artık şu elma ile armutları karşılaştırmaktan...

Bazen elmanın yerine armut yenebilir, çok da iyi olur. Astra H kasa 1.6 Essentia'nın fiyatı 33.750 lira. LPG taksan buna, gayet de güzel olmaz mı? Hatta paketli olanı da 35-36 mıydı neydi. :) Malzeme kalitesi başta olmak üzere Sielize denen araçtan kat kat üstün. Üstelik sıfır kilometre.

Yanlış mıyım?
  • Ekonomik C sınıfı araç almak isteyenler için iyi bir alternatif. Tekrar hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Bazen elmanın yerine armut yenebilir, çok da iyi olur. Astra H kasa 1.6 Essentia'nın fiyatı 33.750 lira. LPG taksan buna, gayet de güzel olmaz mı? Hatta paketli olanı da 35-36 mıydı neydi. :) Malzeme kalitesi başta olmak üzere Sielize denen araçtan kat kat üstün. Üstelik sıfır kilometre.

Yanlış mıyım?

üstün olduğunu nerden anlıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dendesox -- 9 Kasım 2012; 21:08:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dendesox

üstün olduğunu nerden anlıyorsunuz?

Donanım listesinde yazıyor.
  • Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
  • Öncelikle hayırlı olsun. Dizel,sedan,sıfır km yan yana çok yakışan kelimeler. Bende 4milyon km işini anlayamadım."Yeni Civic HB’i tasarlarken Honda mühendisleri yepyeni bir vizyon ile yola çıktılar. Onlar etkileyici performans, farkı bir tasarım anlayışı ve esnek bir iç mekanı harmanlamak istiyorlardı. Bunu başarabilmek tam 4 yıllık bir deney ve 20.000km’lik test süreci gerektirdi. Sonuç ortada! Biz Honda olarak heyecan verici bir deneyimin sonuna geldik, şimdi sizin sıranız." Burada Honda Türkiye sayfasından aldığım ve 4yıl 20000km test yaptık ibaresi varken Citroen'e helal olsun Hondayı testte 200'e katlamış! İnşallah gerçekte'de 200kat olmasa'da Honda kadar sağlamdır.
  • öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.

sonrasında ise, o paraya bir opel tercih edebilirdiniz. fransız citroene o kadar para bağlamak, ne bileyim akıl karı bir iş değil bana göre.
  • quote:

quote:

Yanlış mıyım?

Astra H lerin sübabları LPG de eriyor diye biliyorum.
  • Aracınız hayırlı olsun. Biraz daha geniş açılı fotoğraf çekme şansınız var mı? Hani 2.el satışlarda iç arka koltuktan ön tarafın tamamını çekiyorlar o şekilde bir de dıştan ön ve arkadan çekerseniz sevinirim...
  • Arkadaşlar teşekkür ederim, yarın daha detaylı fotoğraflarla konu açmayı planlıyorum. Gece olduğu için pek kaliteli çekemedim.
  • Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin...
  • hayırlı olsun. kazasız belasız kullanın.
  • Sevdiklerinizle kazasız belasız binmek nasip olsun arkadaşım ama 41 bin tl param olsa 2.el 2009 2.0 tcdi titanium mondeo alırdım 3 gömlek fark var herşeyiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onderti -- 9 Kasım 2012; 22:21:36 >
  • Hayırlı olsun, ekonomi derdinde değilseniz, ben almamış olsanız full plastik, direksiyondan kontrol bile olmayan araca 41 kağıt saymazdım. Tekrar Cruze alırdım herhalde aynı para olsa tekrardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

quote:

Yanlış mıyım?

evet bende öyle duydum hatta yaşadım. Arkadaşımın cruze 115HP liği var, 1780 e orijinal GM nin LPG kiti Landirenzoyu taktı maşallah 2 yıldır sorun üzerine sorun yaşadı. şimdide satıp ya dizel, yada benzinden kullanmak üzere benzinli alacak. LPG diyorum bi daha asla! diyor.

• arkadaşım aracınız hayırlı olsun,fuarda yakından inceledim,geniş ve kullanışlı,özellikle bagajı çok geniş.Dizel olması en büyük avantaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

quote:

Yanlış mıyım?

evet bende öyle duydum hatta yaşadım. Arkadaşımın cruze 115HP liği var, 1780 e orijinal GM nin LPG kiti Landirenzoyu taktı maşallah 2 yıldır sorun üzerine sorun yaşadı. şimdide satıp ya dizel, yada benzinden kullanmak üzere benzinli alacak. LPG diyorum bi daha asla! diyor.

Astra H ve Cruze'da sübap erimesi olduğunu bilip neden bir daha asla! diyor birde. 115 HP zaten çekiş gücü düşük, 124'lere göre.

• ben bu aracın benzinlisi alıcam inşallah. hayırlı olsun tekrar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördüğünüz gibi aracı teslim aldım geçti bor pazarı. Bir tanede elimde fluence var. Açıkcası bunun sürüşü daha rahat geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ccoby_8250

Gördüğünüz gibi aracı teslim aldım geçti bor pazarı. Bir tanede elimde fluence var. Açıkcası bunun sürüşü daha rahat geldi.

Hocam hayırlı olsun. yalnız şu direksiyonu daha bir estetik yapabilirlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.