Şimdi Ara

Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
24
Favori
300.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ccoby_8250

Gördüğünüz gibi aracı teslim aldım geçti bor pazarı. Bir tanede elimde fluence var. Açıkcası bunun sürüşü daha rahat geldi.

Öncelikle sizi tebrik ederim aracınızı alır almaz fotoğraflarını paylaşarak insanlara fikir verdiğiniz için.

Belli ki PSA grubu bu Citroen ve Peugeot versiyonlarına epey önem veriyor ve Dacia'nın Duster modeli ile compact SUV sınıfında başardığını sedan sınıfında yapmak istiyor.

Dizel olması da cebinizi epeyce sevindirecek gibi duruyor.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • quote:

Aracımı cumartesi teslim alacağım.. Sorusu olanlara elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

Dostum,aracın hayırlı olsun,güle güle kullan.Mesajlara takılma,aracının keyfini sür gitsin. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

301 ve C Elysee dünyanın en kötü iki aracı olsa bile C Elysee aldım diye açılan bir başlıkta çıkardığınız tartışma cidden garip.

Madem C Elysee nin test edilmesi zor koşullar için hazırlanmış olması seni rahatsız ediyor niye bu başlığa girip insanların hevesini kaçırmaya çalışıyorsun.
  • Teşekkürler arkadaşlar, ilk fırsatta resimleri çekmeye çalışacağım.

Videoda çekebilirim ama telefonumu nasıl sabitlerim diye düşünüyorum. :/
  • guzel araba bende bu aralar almayi dusunuyorum ama eger kredi alip 10 bin daha cikabilirsem belkide golf alirim gerci tipini hic begenmiyorum ama yeni kasasi daha guzel olmus gerci poloya cok benziyor ama olsun ici cok kaliteli ama c elysee de cok guzel bence oyuzden para durumuna gore bakicam artik. hayirli olsun guzel arac almissiniz...
  • bu arada aklima takildi lineayi neden kotuluyosunuz sonucta italyan markasi degilmi benmi yanlis biliyorum? fiat cok kaliteli bir italyan markasidir. ferraride italyandi galiba onu sevmeyi biliyosunuz ama:)
  • Hayirli olsun bende daha yeni ehliyet alicam araba konularini takip ediyorum bir seyler.ogrenir miyiz diye. tekrardan hayirli olsun gule gule kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, fena fiyat deil.
  • Hayırlı olsun, güle güle kazasız günlerde kullanın...

İkinci ele o seviyelerde para vermek yerine, sıfır, dizel tertemiz ve tipi de benim hoşuma giden bir araç almışsınız. Şurada 3-5 ay öncesine kadar (ki bazı modellerde hala yok) ESP'li bir aracı iyi de bir fiyata almışsınız.

Zaten motor tutumluluğu ile bilinen bir motor, cüzdanınızı üzmeden uzun yıllar kullanabileceğinizi tahmin ediyorum.

Tekrar hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Ekonomik C sınıfı araç almak isteyenler için iyi bir alternatif. Tekrar hayırlı olsun.

adam haklı beyler
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar, ilk fırsatta resimleri çekmeye çalışacağım.

Videoda çekebilirim ama telefonumu nasıl sabitlerim diye düşünüyorum. :/

Hayırlı olsun, güzel araç. Kazasız kullanmak nasip olsun.

Kasko fiyatları hakkında bilginiz var mı?
  • Güle güle kullan. Yepyeni bir araba ve yepyeni bir tasarım. Gayet güzel bir araba bence.
  • hayırlı olsun
  • direksiyondan kumanda var mi ben mi goremedim ya da opsiyonel olarak takiliyo mu
  • Kazasız belasız güle güle kullanın inşaAllah...
  • aracın plastik kalitesi yerlerde ön konsol broadway terk ama bu fiyata dizel alınacak mantıklı bir seçenek beğenmeyenler fiyata bakarak motora bakarak konuşssun çünkü bildiğim kadarıyla citroen dizel motorları bir depoyla uzun yolda 900 km yi felan buluyor ki bu ne demek bu kalitesizliğin bedelini yakıtla fazlasıyla kazanıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.

sonrasında ise, o paraya bir opel tercih edebilirdiniz. fransız citroene o kadar para bağlamak, ne bileyim akıl karı bir iş değil bana göre.

citroen i fransız diye eleştirirken kriz zamanı İzmir deki fabrikasını derhal kapatan, çalışanlarını işsiz bırakan, bu ülkeye hiç güvenmeyen bir markayı örnek göstermeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

aracın plastik kalitesi yerlerde ön konsol broadway terk ama bu fiyata dizel alınacak mantıklı bir seçenek beğenmeyenler fiyata bakarak motora bakarak konuşssun çünkü bildiğim kadarıyla citroen dizel motorları bir depoyla uzun yolda 900 km yi felan buluyor ki bu ne demek bu kalitesizliğin bedelini yakıtla fazlasıyla kazanıyorsunuz

Chevrolet Aveo 1.4 Turbo Dizel 1100 KM :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayramAbi

quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

aracın plastik kalitesi yerlerde ön konsol broadway terk ama bu fiyata dizel alınacak mantıklı bir seçenek beğenmeyenler fiyata bakarak motora bakarak konuşssun çünkü bildiğim kadarıyla citroen dizel motorları bir depoyla uzun yolda 900 km yi felan buluyor ki bu ne demek bu kalitesizliğin bedelini yakıtla fazlasıyla kazanıyorsunuz

Chevrolet Aveo 1.4 Turbo Dizel 1100 KM :)

Doğru 1.4. Turbo dizel 1.100 KM yapar.

Çıkınca bakarız test eder yazarız.
  • hocam hayırlı olsun.sedan için alınabilecek bence en mantıklı araç.güzel ve mutlu günlerde kullan
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.