Şimdi Ara

Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar. (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
24
Favori
300.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu araba aklımı çeliyor, tekrar güle güle kullanın. Bu arada aveo 1100 km yapıyor diyen arkadaş özellikmiş gibide zorlamasın kendini, c elysee de tıpkı c3 gibi 1100 kmleri zorlayacaktır zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayramAbi

quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

aracın plastik kalitesi yerlerde ön konsol broadway terk ama bu fiyata dizel alınacak mantıklı bir seçenek beğenmeyenler fiyata bakarak motora bakarak konuşssun çünkü bildiğim kadarıyla citroen dizel motorları bir depoyla uzun yolda 900 km yi felan buluyor ki bu ne demek bu kalitesizliğin bedelini yakıtla fazlasıyla kazanıyorsunuz

Chevrolet Aveo 1.4 Turbo Dizel 1100 KM :)

aveonun 1.4 dizel moturu var mı?
  • quote:

quote:

aracın plastik kalitesi yerlerde ön konsol broadway terk ama bu fiyata dizel alınacak mantıklı bir seçenek beğenmeyenler fiyata bakarak motora bakarak konuşssun çünkü bildiğim kadarıyla citroen dizel motorları bir depoyla uzun yolda 900 km yi felan buluyor ki bu ne demek bu kalitesizliğin bedelini yakıtla fazlasıyla kazanıyorsunuz

tek depoyla müthişmiş.
  • Hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin.Citroen için kim ne derse desin 6,5 yıl c3 kullanmış ve bakımlar dışında neredeyse hiç masraf yapmamış bir kardeşiniz olarak güzel tercih diyorum.
  • Hayırlı olsun güzel seçim yapmışsınız. Citroen bu araç ile iyi bir giriş yaptı. Fuarda da uzun süre inceledim herşey güzeldi fakat keşke cam açma tuşlarını ortaya koymasalardı. Birşey sormak istiyorum, CC varmı ?
  • Fuarda incelemiştim ve hoşuma da gitmişti.Hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: panisher

Hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin.Citroen için kim ne derse desin 6,5 yıl c3 kullanmış ve bakımlar dışında neredeyse hiç masraf yapmamış bir kardeşiniz olarak güzel tercih diyorum.

sizin gibi kullanıcıları görünce şaşırıp kalıyorum bir yanda citroen aldım motorum yolda giderken düştü modunda markayı eleştiriken bir taraftada sizin gibi 6 yıl kullandım bakım dışında başıma bir şey gelmedi diyenler var hakkaten o kadar iyi mi bu fransızlar
  • Hayırlı olsun. Araçlar inanılmaz pahalı. Şu araç 41.000tl olmaması gerekiyor.
  • ben skoda rapid tercih ederdim.Hayırlı olsun.Kazasız,belasız sürüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: karbeyaz34

quote:

quote:

Doğru 1.4. Turbo dizel 1.100 KM yapar.

Çıkınca bakarız test eder yazarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechanical24
    elise ve 301 , şahin doğan modelinin 2013 versiyonu.
    almışlara ve alacaklara hayırlı olsun.

Aslında seni kaale almamak lazım.
    Nasıl bu kanıya varıyorsun?
    Bir tarafta zengin donanımlı Citroen (Hız kontrol dahi olan bir elisse), diğer tarafta vites, direksiyon, kapı, kaporta, tekerlekten oluşan şahin...

Bravo size karşılaştırmalarında artık suyu çıktı.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileği ile .. Hevesinizi kırmak, isteyeceğim son şey ama resimlere bakınca "oha ya 40 bin lira buna mı !" dedim. Donanım olarak zengin olabilir ama iç tasarımı ve kullanılan malzeme kalitesi olarak beni pek tatmin etmedi bilmiyorum benimle aynı kanıda olan var mı ama zevkler ve renklerde tartışılmaz tabii :) Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız inşallaaaahhh
  • Araç güzel araç. Ben de tes ettim beğendim. Exulive modeli en dolusu. Keşke 2 bin TL fazla olup yokuş kalkış desteği ve ASR de koysalardı. 4 hava yastığı yerine 6 hava yastığı da olabilirdi. O zaman piyasayı silip süpürürdü. Ben de Linea mı Citroen mi diye düşünmek zorunda kalmazdım. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Bazı yorumlar çok komik. Adam benim gibi dizel ve Sedan istiyor, adama neden HB ve benzinli (golf) almadın diyorlar. Citroen arıza vermediği sürece iyi. Arıza verirse servisi çok sıkıntılı. Aracı servise gidecek kadar bir ayarlama yapacak anahtar servisten başka kimsenin elinde yok. Servistekiler de tam ehil değil. Bu konuda Koç grubu sürekli eğitim veriyor ve elemanları daha donanımlı. Bence Türkiyenin önem vermesi gereken asıl nokta bu.
  • Fransızlar araçlarının direksiyonunu bile bile mi böyle yapıyorlar acaba. Amblemin olduğu kısım göğsünü germiş bir şekilde oval ve çıkıntılı duruyor. Çirkin bir götüntü gibi geliyor bana... Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondaPower -- 11 Kasım 2012; 13:12:34 >
  • hayırlı olsun sıfır km araç almak mutlaka 2. elden iyidir

güle güle kullanın
  • Sağolun arkadaşlar.

Soranlar olmuş kasko 1.500 tl civarı fiyat çıkacak gibi.
    Direksiyonda kumanda ve hız sabitleyicisi için ayrı mandallar mevcut.
  • Dün Citroen bayisine gidip inceledim. Dışarıdan çok güzel bir araç.Eski Citroenlerin aksine yerden biraz daha yüksek. Kalıplı duruyor vs...Ancak kapıları açınca insan biraz hayal kırıklığına uğruyor. Kapılar çok hafif ve tabiri caizse Albea tarzı iç trim malzemesi kullanılmış...Ön konsol çok dik duvar gibi yükseliyor. Kalorifer kumandaları ve teyp kısmı hoş görünüyor...Göstergeler ne iyi ne kötü, ama tasarımlarına özellikle kafa yorulmamış belli ki...Arka koltuk kafalıkları sabit ve bence bu büyük bir eksiklik...Arka cam açma düğmelerinin konumu da biraz tuhaf...Ön motor kaputunda ve arka bagaj kapağındayalıtım keçesi maalesef yok...Yine de 1.2 benzinli baz donanımını düşünüyorum...Sembol ya da accent alacağıma bunu alırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

o Fiyata full Clio 4 de düşünelebilirdi....

Arka camlari manuel olan ama full olan clio mu :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmler nerde ?
  • bu araca ve 301 e peugeot 208 de kullanılan 1.2 82 hp olan motoru niye koymamışlar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.