Şimdi Ara

Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar. (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
24
Favori
300.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günlerdir yağmur yağıyor ve işlerim çok yoğun. Boşluk bulursam detaylı resimlerle bir tanıtım konusu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Vazgeçin artık şu elma ile armutları karşılaştırmaktan...

Bazen elmanın yerine armut yenebilir, çok da iyi olur. Astra H kasa 1.6 Essentia'nın fiyatı 33.750 lira. LPG taksan buna, gayet de güzel olmaz mı? Hatta paketli olanı da 35-36 mıydı neydi. :) Malzeme kalitesi başta olmak üzere Sielize denen araçtan kat kat üstün. Üstelik sıfır kilometre.

Yanlış mıyım?

Tercih meselesi. Size göre doğru olabilir. Bence yanlışsınız.

Eski kasa astra hatchback olarak çıktığında 2004 başı filandı. sedanı yıllar sonra çıktı.

Şu an 2012 sonundayız. Yani 9 yıl önce çıkmış arabayı alıp sıfır arabayı alıp deldirip-orijinalliğini bozup LPG taktırmak benim tercihim asla olmazdı.

Sielize veya C-Elysee (e'lerden biri şapkalı, şapkasını da yan takıyor) gibi çok şık görünen, yeni tasarımlı, dizel 1.6 motorlu arabayı kesinlikle tercih ederdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: karbeyaz34

quote:

Orijinalden alıntı: BayramAbi

quote:

Orijinalden alıntı: karbeyaz34

quote:

Orijinalden alıntı: BayramAbi

quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

aracın plastik kalitesi yerlerde ön konsol broadway terk ama bu fiyata dizel alınacak mantıklı bir seçenek beğenmeyenler fiyata bakarak motora bakarak konuşssun çünkü bildiğim kadarıyla citroen dizel motorları bir depoyla uzun yolda 900 km yi felan buluyor ki bu ne demek bu kalitesizliğin bedelini yakıtla fazlasıyla kazanıyorsunuz

Chevrolet Aveo 1.4 Turbo Dizel 1100 KM :)

Doğru 1.4. Turbo dizel 1.100 KM yapar.

Çıkınca bakarız test eder yazarız.

1.3 müş karıştıramam mı?

Karıştırabilirsin bundan daha normal bişey olamaz ama 1100 KM yapmadan, yok eniştem,kayınçom,arkadaşımın arkadaşı 1.100 Km yapıyomuş, km'de 0,132 KRŞ yakıyormuş falan demek yanlış.

Depoyu dolduracaksın,1.100 Km'yi yapacaksın sonra buraya yazacaksın.

Arkadaşlar şimdi ukalalık gibi olmasın ama burası forum olduğuna göre bilgi paylaşıyoruz.
    O motor aslen 1.3 denmesine rağmen 1.2'dir.
    Tamı tamına 1248 cc'dir yani bunu litre olarak en yakın ondalık basamağa yuvarlarsak bahsi geçen fiat multijet kökenli motor 1.2 litredir.

• quote:

Orijinalden alıntı: altan_

bende aveo yada c ellyse fiyat performans olarak mantıklı diyordum ama c ellyse i çok kaliteli bulmadım.arkaşım hyundai accent blue ya bakmamı tavsiye edince tek tercihim accent blue 1.6 crdi 128 bg olmak üzere.5 yada 6 ay önce 44.000 çektikleri araba şu an 41.000 bana en mantıklısı hyundai geldi.

skoda rapid i de bekleyin derim. guzel bir fiyatla gelirse1.6 dizel elegant modeli ile iddiali olur. c sinif sedanlar da biraz zor satar. tek problem 90 bg olmasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: migokce

quote:

bende aveo yada c ellyse fiyat performans olarak mantıklı diyordum ama c ellyse i çok kaliteli bulmadım.arkaşım hyundai accent blue ya bakmamı tavsiye edince tek tercihim accent blue 1.6 crdi 128 bg olmak üzere.5 yada 6 ay önce 44.000 çektikleri araba şu an 41.000 bana en mantıklısı hyundai geldi.

skoda rapid i de bekleyin derim. guzel bir fiyatla gelirse1.6 dizel elegant modeli ile iddiali olur. c sinif sedanlar da biraz zor satar. tek problem 90 bg olmasi.

rapid dizel 1.6 105 bg
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

quote:

Orijinalden alıntı: migokce

quote:

rapid dizel 1.6 105 bg

dogru 105 bg mis. hic sorun kalmiyor o zaman. superb ve passat a da konulan motor bu araca haydi haydi yetecektir

• Hayırlı olsun İyi günlerde kullanın.
  • Cam açma kumandaları orta konsolda. Birde Dacia ya laf ederler Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Bir-iki ay sonra inceleme yazısı isteriz artık.
  • Araçta direksiyondan kumandalı müzik sistemi var mı fotoğrafda gözükmüyor?
  • Arkadaslar dün beyaz opak exclusive aldim 39.700e kadar indiler araabayi kullansim ve begendim yuksek bakisi iyi yol tutusu kus gibi direksiyonu var,ic mekana laf eden arkadaslar gitsin 65binliralik jettalara baksinlar aradaki farki yazsinlar araba kesinlikle kendini gosteriyo tek eksigi belki cam otomatiklerinin yeri baska bisi goremedim.adam kartala sahine binio gelio ic dosemeyi begenmio anlamsiz bu yorumlar plastigi gayet kaliteli.bu arac cok tutulacak o paraya 4lt bu kalitede arac bulmak zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: lowerman11

Arkadaslar dün beyaz opak exclusive aldim 39.700e kadar indiler araabayi kullansim ve begendim yuksek bakisi iyi yol tutusu kus gibi direksiyonu var,ic mekana laf eden arkadaslar gitsin 65binliralik jettalara baksinlar aradaki farki yazsinlar araba kesinlikle kendini gosteriyo tek eksigi belki cam otomatiklerinin yeri baska bisi goremedim.adam kartala sahine binio gelio ic dosemeyi begenmio anlamsiz bu yorumlar plastigi gayet kaliteli.bu arac cok tutulacak o paraya 4lt bu kalitede arac bulmak zor.

Hayırlı olsun arkadaşım. Allah kazasız belasız kullandırsın. Aracı ne zaman teslim alıyosun? Sendende tecrübe ve resimlerini bekliyoruz.
  • Valla teslime 10 gun falan var,gidip test surusu yapmanizi tavsiye ediyorum,kozyatagi bayisi en maximum indirimide yapiyor,odemelerde kolaylik sagliyor.musteri temsilciligini en ince detayina kadar guzel gerceklestiriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: aagir

gerçekten confort aldıysanız kazıklanmışsınız. siparişi iptal edin.

bence de kazık yemişsiniz kusura bakmayın BANA İSKAMBİL OYUNUNDA Kİ DOST KAZIĞI GELDİ AKLIMA ben şimdi sordum 40700 tl ye exculiseve ve artı metalik renk
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Vazgeçin artık şu elma ile armutları karşılaştırmaktan...

Bazen elmanın yerine armut yenebilir, çok da iyi olur. Astra H kasa 1.6 Essentia'nın fiyatı 33.750 lira. LPG taksan buna, gayet de güzel olmaz mı? Hatta paketli olanı da 35-36 mıydı neydi. :) Malzeme kalitesi başta olmak üzere Sielize denen araçtan kat kat üstün. Üstelik sıfır kilometre.

Yanlış mıyım?

adam dizel araba almış sen ona benzinli öneriyorsun lpg atılsa garanti sorun oluyor hem lpg fiyatları 2,88 krş olmuş mazotla eş anlamlı o kadar zam geldi akaryakıta benzinle dizel e indirim geldi fakat lpg ye gelmedi indirim lpg iyi hoş ta sistematik olarak lpg nin fiyatı daha fazla yükseliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

adam dizel araba almış sen ona benzinli öneriyorsun lpg atılsa garanti sorun oluyor hem lpg fiyatları 2,88 krş olmuş mazotla eş anlamlı o kadar zam geldi akaryakıta benzinle dizel e indirim geldi fakat lpg ye gelmedi indirim lpg iyi hoş ta sistematik olarak lpg nin fiyatı daha fazla yükseliyor

2,38'den alıyorum Adapazarı'nda. Mogaz, katkılı LPG.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ccoby_8250

Bugun araç bakıyordum, gezdim gezdim gezdim aklımda focus 2010 modeller vardı. Bütçem 32-33 dü. Plazaların 2. ellerine gitmeye başladım sonra citroen plazasına gittim, müdürü tanıdık çıktı inceledim. Yeni araç gelmiş bu c-elysee baktım oturaklı hoş araba. Aniden fiyat çıkardı gittik satışa renk seçtim ve aldım. :/ İnceledim hoş araba içime sindi. Confort versiyonunu aldım dizel. Ekstra park sensörü hediye ettiler :) Anahtar teslim 41 bin. İyi yapmışmıyım, görüşleriniz nedir araç hakkında.

aracınız hayırlı olsun. trcitroen/forum a da bekleriz sizi
  • quote:

quote:

2,38'den alıyorum Adapazarı'nda. Mogaz, katkılı LPG.

mogaz başka nerede var yada 2,38 krş tan lpg nerede var ben istanbulda oturuyorum lpg 2,88 gibi
  • quote:

mogaz başka nerede var yada 2,38 krş tan lpg nerede var ben istanbulda oturuyorum lpg 2,88 gibi

Gündoğar Petrol Ür. Mob. Kuy. İnş. Taah. Tic. Ve San. Ltd. Ş Mogaz
    (264) 273 39 82
    İSTİKLAL MAH. İREM SOK. NO:1 SERDİVAN Sakarya

http://www.mogaz.com.tr/Bayilerimiz.aspx?tip=otogaz&marka=MO&sehir=54

25-30 litre alıyorum genelde, simit tank. Tank başına 50 kuruştan hesap ediver hocam. İstanbul'a sağlam giydiriyorlar demek ki.

• Alan arkadaşlara hayırlı olsun. İnşallah kazasız belasız kullanırlar. Kişiden kişiye değişmekle birlikte; donanımları vasatın altında, görünüşü ve yakıt tüketimi keyifli, malzeme kalitesi vasat, işçiliği de idare eder bir araç bence. 40 bin civarı alınabilecek dizel ve sedan bir araç olarak düşünülebilecek bir araç. Benim de bir süredir dikkatimi çekiyor ve deneme sürüşü de keyifli idi. Sorun donanımlardaki eksikler ve güvenlik durumundaki belirsizlikler.
  • Hayırlı olsun.

Bugün arabayı tekrar inceledim de hoş olmuş. Sedan isteyenler için güzel bir seçenek olmuş fiyatıyla birlikte düşünüldüğünde.

Satıcı 1.2 motorun en erken aralık sonunda geleceğini ve daha pahalıya satılacağını söyledi. Dizele yönlendirmeye çalıştı.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.