Şimdi Ara

Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar. (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
976
Cevap
24
Favori
300.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alper Tunga Han

Bugüne kadar birçok araba markasıyla yaklaşık 17 sene yollardayım. Opel , Ford , Renault , peugeot , ... Ve şimdi citroen . Yeni nesil araçlarda artık birçok özellik standart halde , şu yada bu marka olsun güzel olsun çirkin olsun farketmez . Hangi aracı beğeniyorsanız maddi gücünüzün yettiği modeline ulaşabiliyorsanız alın , etrafdan yoğun bi şekilde " bunu niye aldın , yanlış yaptın , başka araba alsaydın ... Vb " lafları duyarsınız . Hiç önemli değil bu laflar. Sıfır araç, benim için yeterli donanım, uzun yıllar kullanabileceğim bir ekonomik araç ... Beğenmeyen almaz , beğenmeyenlerin beğendiğinide ben beğenmiyorum ama onların alışverişlerini de kötülemiyorum . Bu araç benim standartlarıma uyuyor , almayı düşünenlere tavsiye ederim. Alınmışa , olmuşa laf söylemek belkide sadece bizim ülkede var . Zevk meselesi , öğretmen indiriminden yararlanın ve alın , güle güle kullanın , saygılar

öğretmen indirimi nedir?
    bilgilendirirseniz sevinirim

• Benim almayacağım bir araç fotoğrafları görünce dahada soğudum

Alan arkadaş inşallah kazasız ve belasız nice günlerde kullanır

tu tu tu tu maşallah
  • Hayırlı Olsun, iyi günlerde kullanın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun...kazasız belasız kullanın....
  • Hayırlı Olsun, iyi günlerde kullanın.
  • arkadaşım onu alsaydın bunu alsaydın yok kötü tercih olmuş diyenlere aldırma.. sen beğenmiş ve almışsın. bence de gayet isabetli güzel bir araç almışsın.. dizeli de tadından yenmez.. aracın fotoğraflarına falan baktım gayet yakışıklı bir araba.. uygun fiyata kalite işte daha ne olacaktı.. kazasız belasız sürüşler dilerim..
  • Hayırlı olsun, belirli bir tercih yapmışsınız, bize bu noktada saygı duymak düşer, art niyetli insanların yazısına aldırmayın

Renk de çok başarılı olmuş bence, iyi ki beyaz yada açık gri gibi renklerden kaçınmışsınız.
  • Allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanın.. Ancak kusura bakmayin ama verilen meblağ bu aracın hakkı değil kanımca yanlış tercih olmuş... konuya Yazdığınız ilk ve Asıl yoruma bakılırsa araba size kakalanmis gibi bir intiba sezdim.. Yada siz öyle mi düşünüyorsunuz Aceleye gelen bi alışveriş gibi olmuş.. Bi baktım fiyat çıktı aldım geldim falan yazmışsınız..

Her neyse İyi günlerde kazasız belasiz kullanın İnşallah..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilmemk_i

öncelikle hayırlı uğurlu olsun.. umarım yıllarca sorunsuz ve kazasız kullanırsınız.
    bencede aracınızın içerisindeki yeni kokusunun tadını çıkarın. inanın 2 aydır armudun sapı üzümün çöpü derken araç alamadık. aldınız aracı bende çok beğendim özellikle ş.içi yakıt tüketimi benim için çok önemli kontak çevirdiniz andan itibaren tüketim rakamlarınızı bekliyoruz.

Gidin hic dusunmeden alin ibre 100km gittim daha 760gostrriyo bini gecerim bi depoyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkese tesekkurler benim icin yol tutusu direksiyon hafifligi ve ic sessizligi onemliydi hepsi var bu arabada.alin pisman olmazsiniz cok guzel ic plastigi kapi kollarina kdrr harika.

• bizde bu aracın benzinlisini düşünüyoruz
    yorumları okudumda saçmalayanları görünce zeka seviyelerinden şüphe ettim
    kalitesine laf atan olmus cam düğmelerine laf atanmı dersin
    arkadasım adam sana passat kalitesinde araba yapsa bu fiyattan satmaz
    bagaj hacmi olsun arabanın genişliği olsun gayet yeterli ve rakiplerinin arasındada en iyisi ( gidipde üst sınıf araçları kıyaslayanları anlayamıyorum)
    hayırlı olsun kardeşim bence doğru seçim.....
  • http://forum.donanimhaber.com/m_68393076/mpage_3/f_/key_//tm.htm#68680870
    çizik varsa bekleriz
    aracınız hayırlı osun
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4libu

bizde bu aracın benzinlisini düşünüyoruz
    yorumları okudumda saçmalayanları görünce zeka seviyelerinden şüphe ettim
    kalitesine laf atan olmus cam düğmelerine laf atanmı dersin
    arkadasım adam sana passat kalitesinde araba yapsa bu fiyattan satmaz
    bagaj hacmi olsun arabanın genişliği olsun gayet yeterli ve rakiplerinin arasındada en iyisi ( gidipde üst sınıf araçları kıyaslayanları anlayamıyorum)
    hayırlı olsun kardeşim bence doğru seçim.....

+1
  • 41 milyara göre bana biraz basit bir araçmış izlenimi verdi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

41 milyara göre bana biraz basit bir araçmış izlenimi verdi .

Arabaya bin oyle konus kardes,araba com guzel ve 40a kdr fullunu aliyosun su yakiyo sanki cok az yakiyo sehirici

• quote:

Orijinalden alıntı: lowerman11

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

41 milyara göre bana biraz basit bir araçmış izlenimi verdi .

Arabaya bin oyle konus kardes,araba com guzel ve 40a kdr fullunu aliyosun su yakiyo sanki cok az yakiyo sehirici

Araç güzel ama genede 41 milyara çok kardeş . 46 milyara dizel c4 satıyor aynı firma .

Not : Ki araç fiyat listesinde 42.200 gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 8 Aralık 2012; 20:37:13 >
  • 39a alirsin cok memnunum koltuk isitma ayari,koltuk yukseltme ne ararsan var

• bende dün aldım gerçekten çok hoşuma gitti. confort plus paket düşünenlere tavsiye edebilirim. Cam açma tuşları kötü yerde ama kullanışsız deil biraz elin alışması gerekiyor :D
  • tasarım zayıf iç mekan kalitesiz siz beğendiyseniz tabiki sorun yok hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.