Şimdi Ara

Citroen c3 1.4 Hdi hararet

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Citroen c3 2004 model 1.4 Hdi 16v aracım var. Aracım bigün normal şekilde kullanırken hararet göstergesi bi inip bi çıkıyodu ve bir süre sonra yağ seviyesi uyarısı vermeye başladı bende bi anormallik olduğunu düşündüm sağa çektim kaputu açtım soğutma suyu kapağını açtım basınçlı hava fışkırdı ve kapakların yanından su sızmış etrafı ıslaktı. Aracın fanıda açık değildi, Bende hiç dahada ileri gitmeden aracı çekiciyle sanayiye getirttim. Orda iki tane ustaya baktırdım ikiside conta yakmış olabilir açılıp bakılması gerekiyor dediler. Sizce problem nedir ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Radyatör hava yapmışa benziyor. Öncelikle dolaşım sisteminde herhangi bir kaçak var mı diye kontrol edin. Bu damla damla da olabilir elinizi de ıslatabilir. Radyatör kapağını açtığınızda dışarıya su buharı basınçla çıkıyor ise conta yanmıştır. Zaten dediğiniz gibi hararet göstergesi hızlıca yükseliyorsa büyük ihtimalle sorununuz budur. Ayrıca baloncuk da yapabilir. Motor yağınızı kontrol edebilirsiniz kapkara bir renk varsa yine contadır.
  • urnamed3232 U kullanıcısına yanıt
    Radyatör kapağından kastınız su koyulan yerin kapağıysa evet kısa süreli kullanımdan sonra kapağı açarken yüksek bi basınçla hava çıkıyor ve usta su ekleyip motoru çalıştırmamı istemişti motor çalışır vaziyetteyken oradan (yani su ekleme yerindeki kapak açıktı) baloncuklar havalar çıkıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boxbeat kullanıcısına yanıt
    Orasida var radyatörün üzerinde de var. Her araçta ap açık belli olmuyor. Ama ordan da geliyor ise dediğim gibi conta yanmıştır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.