Şimdi Ara

Citroen c3 teyp problemi yardim lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar 2014 model citreon c3 1.2 vti aracının teyp kısmı bir süredir arızalı m1 hatası sesiz yazıyor sistemde ve radyo cd çakar aux hiçbiri ses vermiyor eskiden arasira çalışır sonra tekrar bozulurdu ama şu 1 haftadır hiç çalışmıyor menüden araç içi konfigürasyonlara ulaşabiliyorum onda sıkıntı yok ama radyo kanal değiştirme hiçbiri çalışmıyor citroen yetkili servise gittim sistemlerimiz çalışmıyor filan deyip gecistirdiler işi küçük bir ilde yaşıyorum pek bu işlerden anlayana yok bir iki müzik sistemi yapanlara gittim onlardan da çare yok kendim sokup baktım teybi yine düzelmedi valla ne yapacağını bilemedim bu sorunu daha önce yaşayan bi citroen sahibi forumdas belki yardımcı olur bana Citroen c3 teyp problemi yardim lazım Citroen c3 teyp problemi yardim lazım Citroen c3 teyp problemi yardim lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin64 -- 28 Haziran 2021; 13:50:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Citroen C3 Teyp Problemleri ve Çözümleri

Citroen C3 kullanıcıları arasında yaygın olan teyp sorunlarıyla karşı karşıyaysan, çözüm bulmana yardımcı olacak bu bilgilendirici metni okumaya devam et.

Citroen C3 Radyo Çalışmıyor

• Bu durum genellikle sigorta atması nedeniyle oluşur. Sigortaları kontrol et ve gerekirse yenileriyle değiştir.
    • Sorun devam ediyorsa, teyp ile araç arasındaki bağlantıyı kontrol et. Bağlantılar gevşemiş veya hasar görmüş olabilir.

Citroen C3 Radyo Sessiz

• Sessiz bir radyo sorunu, hoparlörlerin arızalanması veya ses kablolarının hasar görmesi nedeniyle oluşabilir. Hoparlörleri ve kabloları kontrol et.
    • Sorun devam ediyorsa, radyonun kendisinde bir sorun olabilir. Yetkili bir servise başvurman gerekebilir.

Citroen C Elysee Teyp Açılmıyor

• Teybin açılmaması, bir güç kaynağı sorunundan kaynaklanabilir. Bataryanın şarjını kontrol et ve gerekirse şarj et.
    • Sorun devam ediyorsa, sigortaları kontrol et ve yenileriyle değiştir.
    • Teyp hala açılmıyorsa, araçtaki elektrik sisteminde bir sorun olabilir. Yetkili bir servise başvurman gerekebilir.

Citroen C3 Radyo Çalışırken Kendiliğinden Kapanıyor

• Bu sorun, radyonun yazılımındaki bir hata veya donanım arızasından kaynaklanabilir. Yazılım güncellemesi mevcut olup olmadığını kontrol et ve varsa yükle.
    • Sorun devam ediyorsa, yetkili bir servise başvurman gerekebilir.

Bu çözümleri denedikten sonra bile teyp sorunları devam ediyorsa, yetkili bir Citroen servisine başvurmak en iyisidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Belki aynı sorunu yaşayanlar için problem kendi kendine düzeldi yalnız şöyle birşey olabilir 800km mesalik uzun yaptım belki zayıf olan akü bir miktar dolmuş olup düzelmiş olabilir yani aküden kaynaklı yaşanmış olabilir sorun diye bir teorim var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen c4 calışmama sorunu ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.