Şimdi Ara

Citroen C3 vs Hyundai i20

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu ay icerisinde ilk arabami almayi planliyorum butcem 32 bin tl
    Tanidik bi buyugumden 2012 model 110 binde c3 attraction modelini almayi planliyordum lakin nette biraz bakindim ayni fiyata i20 gordum daha teknolojik ve kaliteli gibi geldi bu iki arac arasındaki fark nedir c3 neden bu kadar pahalı birde c3 u tavsiye eder misiniz dedigim gibi ilk arabam olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• C3 sürmedim birşey diyemem İ20 nin tek büyük artısı C3 e göre ikinci elidir, eski kasa İ20 ile bi süre beraberliğimiz oldu, gerçekten berbat bir araç zaten aracın içine oturunca direksiyona bakınca kendinizi bir taksici yada şirket filosu aracı kullanır hissiyatı ile başlıyorsunuz(tamamen algı meselesi kişisel görüşüm bunu dikkate almayın) rüzgar sesi aşırı derecede alıyor, yol seside öyle yol tutuş deseniz gerçekten cok kötü en kücük hareketlerde bile kaymaya başlıyabiliyor, ergonomik yapısı çok saçma kötü aşırı derecede direksiyonundaki müzik değiştirme tuşlarından bahsediyorum direksiyonu çevirirken yalnışlıkla eliniz çarpıp müzik değişip arabaya sövmeye başlıyabiliyorsunuz, işcilik kötü tek güzel yanı sorunsuz olması ve ikinci eli var ama gerisi boş ve kötü olan bir araç

C3 tercih ederdim, araç tercihlerinize fiesta ve corsayıda ekliyebilirsiniz ikiside cok güzel araçlar memnun kalırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scofield1 -- 3 Haziran 2017; 6:39:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Scofield1

C3 sürmedim birşey diyemem İ20 nin tek büyük artısı C3 e göre ikinci elidir, eski kasa İ20 ile bi süre beraberliğimiz oldu, gerçekten berbat bir araç zaten aracın içine oturunca direksiyona bakınca kendinizi bir taksici yada şirket filosu aracı kullanır hissiyatı ile başlıyorsunuz(tamamen algı meselesi kişisel görüşüm bunu dikkate almayın) rüzgar sesi aşırı derecede alıyor, yol seside öyle yol tutuş deseniz gerçekten cok kötü en kücük hareketlerde bile kaymaya başlıyabiliyor, ergonomik yapısı çok saçma kötü aşırı derecede direksiyonundaki müzik değiştirme tuşlarından bahsediyorum direksiyonu çevirirken yalnışlıkla eliniz çarpıp müzik değişip arabaya sövmeye başlıyabiliyorsunuz, işcilik kötü tek güzel yanı sorunsuz olması ve ikinci eli var ama gerisi boş ve kötü olan bir araç

C3 tercih ederdim, araç tercihlerinize fiesta ve corsayıda ekliyebilirsiniz ikiside cok güzel araçlar memnun kalırsınız.

İ20 sülalenizi öldürse bu kadar gömmezdiniz. 25000 km kullandım bir kere bile elim tuşa çarpıp değişmedi müzik. c3 kullanmadım fakat arasında bu kadar gömecek kadar uçurum olmadığına eminim gayet yeterli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen C4 vs Clio 4
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.