Şimdi Ara

CİTROEN C4 1.4 MOTORLU ARACA EN UYGUN LPG SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • güzel ülkemin benzinliklerinde her seferinde farklı fiata aldığım benzinlerden ötürü aracıma lpg taktırmak istiyorum.forumu dolaştım ama bana yardımcı olacak bir başlık bulamadım.o yüzden bu konuyu açtım ve yardımlarınızı bekliyorum...aracım 2008 model citroen c4 1.4 90 hp motordur.aracım için en sağlıklı ve verimli lpg sistemi hangisidir.yardımlarınız için teşekkürler.

• bence brc sorunsuz sürüşler dilerim
  • peki aracımın 1.4 olması dezavantaj olurmu bu durumda ve ustalığıda çok önemli bir husus diyorlar...izmirde bu işin ehli usta varmıdır???
  • quote:

Orjinalden alıntı: uysalotogaz

bence brc sorunsuz sürüşler dilerim

bir zmanlar bir reklam vardı 'bence bmc' gibi aynen öyle olmuş usta bence hepsi olabilir iyi usta lazım birde
  • evet sloganı vardı halk arasında
    al bir bmc yesin seni gündüz gece
    ama şimdi öylemi bmc pro lar yolların fatiği oldular
  • bugün izmirde bi brc bayiisine gittim.peşinde 1500 kredikartına 1600 dedi peki fiat olarak durum nasıl???
  • türkiye geneli 1650 tl uygulaması var ama bayiler farklı ödeme seçenekleri sunuyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: uysalotogaz

türkiye geneli 1650 tl uygulaması var ama bayiler farklı ödeme seçenekleri sunuyorlar.

1500 TL/10 yapanda var gecen hafta forumda okudum.
  • bir ara 1500 10 taksit uygulaması vardı ama daha sonra ürüne 150 tl zam geldi
  • Ben 1,2 nissan micra 80hp mood aracıma ATİKER taktırdım çok menunum
    şehir içi 90-100 kuruş
    şehir dışı(hız 100km geçmemek kaydı ile) 78 kuruş yakıyor.Otobanda 120-140 hız yapılırsa motor küçük olduğundan 123 kuruş yakıyor.
  • güle güle kullanın
  • Size önerebilceğim 3 markam var 1.LANDIRENZO:tamamen orjinal italyan ürünüdür.2 çeşittir 1.omegas 2.blue sizin aracınıza her 2side olur aracınızın orjinalliğini bozmak istemiyorsanız kesinlikle bu ürünü taktırmalısınız.2:VOGAS PLUS:yarı italyan yarı yerlidir aracınızın lpgli olduğunu anlamıcaksınız sanki benzide kullanıyorum sancaksınız ve %55 %60 tasarrufunuz olacak.3.EKOGAS:tamamen yerlidir performans ve tasarrufun 2.tercihi bizim montajlarımızda asla aracın lpgli olduğunu anlıyamazsınız.güvenli ve özenli montaj bizim en değer verdiğimiz temel ilkelerimizdir.Aynı araç montajı yaptım landırenzo blue modelini taktım ve şuana kadar bir ufak bile sorun bile yaşamamış.Buyrun müsait bi gününüzde yerimize gelin yerimizi görün bi çayımızı için

ADRESİMİZ: 10.SOKAK NO:57 (AKBANK ARKASI) Ostim/ANKARA TEL:(312) 385 69 69 WEB:www.bektasoto.com veyawww.vogasplus.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bektaşlpg -- 10 Temmuz 2009; 19:57:51 >

• landi ye sözüm yok ,ama vogas dediğin şey şuanda milletin can çekişip ayar yaptırmak için değil söktürmek için bile bayisini bulamadığı voltran .isim kıvırma payı olmuş.üçüncüsü ise daha berbat .yani bu markaları landinin yanında gerçekten takıyor-san olgun lpg bu işe müdahale etmeli
  • sen biraz ön yargılı davranıyosun. adresimiz yazıyo gelin size hem voltran hemde vogas plus hakkında bilgi verelim bi açyımızı için.

ADRESİMİZ: 10.SOKAK NO:57 (AKBANK ARKASI) Ostim/ANKARA TEL: (312) 385 69 69 WEB:www.bektasoto.com vewww.vogasplus.net
  • vogasın italyan olan kısmını anlamdım ben .neymiş o parça ?vogas bağır çağır tamamen yerli diyor siz kırma diyorsunuz?
  • enjektör,regülatör ve yazılımı italyan,geri kalan kısımları yerlidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bektaşlpg

enjektör,regülatör ve yazılımı italyan,geri kalan kısımları yerlidir.

siz bir vogas yetkilisi ile konuşup hem fikir olun.bişey sölüyosanız bari aynısını söyleyin.voltran yazılım dahil herşeyiyle kendimizin diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: bektaşlpg

enjektör,regülatör ve yazılımı italyan,geri kalan kısımları yerlidir.

ayrıca sölediğiniz parçaları çıkarınca geriye hoırtumlar ve selonoid valf kalıyor.bu yo yorumdan sonra şöle bişey çıkıyor voltran hortumcumu sizce
  • Merhaba

Buradaki bazı yanlışlıkları düzeltmek isterim.

1.Vogas kimsenin söktürmek için yarıştığı bir sistem değil şu anda üretmeye yetiştiremediğimiz, Toyota gibi hassas bir firmadan Landirenzo ile birlikte onay almış iki kitten biridir. Başka markaları söktürüp Vogas taktıranlar kastediliyor ise bu örnekler çoktur. Ürün TÜRKİYEDEKİ TEK YERLİ ÜRÜNDÜR VE DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ YAZILIMIDIR. Voltran ise bildiğiniz tüm İTALYANLARDAN önce üretilmiş dünyanın ilk üniversal Sıralı sistemidir. Biraz araştıralım kendi mühendis ve şirketlerimizi, bir türk buluşu olan sıralı sistemi bu şekilde bilmeden eleştirmeyelim.

2.Olgun LPG bilgisizce yapılan yorumlara itibar etmeyecek saygın bir firmadır. Landirenzo ve Vogas dünyanın en iyi motor üreticilerinden birinden aynı onayı almıştır. Esas olarak İki firmayı birbirine düşürmeye çalışanlara forum yönetimi müdahale etmelidir.

3.Vogas kitinin içindeki enjektör piyasadaki talep doğrultusunda İtalyan rail firmasından ithal edilmektedir. Geri kalan tüm aksam ve Yazılım yerlidir. Bektaş LPG bu konudaki 2. mesajında sehven bu şekilde yazmıştır. İlk mesajda bahsedilen doğrudur.

• sizin değil benim sölemem önemli çünkü bu piyasanın içinde sanayide yolda olan benim.mesela atikerde yerli diyor ama ne olduğunu biliyoruz .ama önemli olan şu atiker babamın oğlu değil yada landi...ama çalışıyor kardeşimm.ben landi montajı yapıyorum landi renzoda aynı bu ürünle ...ama atiker montajı yapmıyorum ve bu markadan para kazanmıyorum ama düzgün çalışıyor işte. burda benim suçum ne ?demek yetiştiremiyorsunuz oysa ben birçok bayinin yattığını görüyorum kime satıyorsunuz bu kiti.yada günlük üretiminiz nedir?(piyasayı atiker eline almışken )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.