Şimdi Ara

Citroen C4 1.6 VTR MANUEL ŞANZUMAN SORUNU YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba forumda bir çok başlık okudum ancak benim sorunuma benzer bir sorunla karşılaşmadım maalesef (yeni konu açmak zorunda kaldım). aracım baslıkta da belirttiğim gibi c4 1.6 vtr coupe versiyon 2006 model manuel vites. araç ortalama 1.5 senedir bende 7-8 ay öncesine kadar çok memnundum ki zaten çok severek almıştım. ancak araç neredeyse son 1 yıldır düzenli olarak şanzuman dişlilerini yiyiyor her 3-4 ayda bir olan bir hadise bu kullanımımla alakalı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum ki aşırı agresif de kullanmıyorum. zaten aracı da her gün 1.5km mesafedeki işime gidip gelmek için kullanıyorum. şanzumanı tokapıda yaptırdığım usta her defasında bunun olmasının imkansız olduğunu söylüyor ancak her 2 3 ayda bir yeniden şanzumandan dişli sesi gelmeye başlıyor ve ben ustanın yolunu tutuyorum. tavsiye edebileceğiniz bir çözüm yolu ya da bir düşünceniz var mıdır? sizce sıkıntı tam olarak ne daha önce yaşadınız mı?

• Debriyaja çok fazla basıyorsun galiba. Başka bir ustaya göstermekte fayda var.
  • berkay_53 kullanıcısına yanıt
    yani yeni araç kullanan biri olsam kabul ederim hata yaptığımı ama 30 senedir araç kullanıyorum. ticari kamyon otobüs binek her türlüsünü de kullandım ilk kez böyle bi sorunla karşılaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekgumus -- 1 Ocak 2017; 21:25:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda accord 2.4 şanzıman sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.