Şimdi Ara

Citroen c4 alıyorum lütfen yorum bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar foruma yeni değilim. Başka hesaplarda kullandım 10 yıldır takip ediyorum.

2010 model citroen c4 sxpk 1.6 hdi tiptironik f1 şanzuman 64000 km de muayenesi 2014 3 parça lokal boya 32.350 TL'ye anlaştım. Pahalı mı uygun mu yorumları alabilir miyim sağolun.

ekspertizde motor gücü %81
    sapma oranı %2.3 çıktı.

• yeni kasa olsa tamamda eski kasaya pek bulaşma hocam. 2009'dan sonra düzeltiler ama çok iyi bir seçim olmaz o araç o paraya.
  • Ben olsam ben de bulaşmazdım. Tek artısı motoru olan bir araç eski c4. Bilinen arıza kayıtları mevcut..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada yeni kasada 2012 yılı araçlarda deli kampanya var şu anda 0 alabilirsiniz 43.000'e dizelini. yeni kasasını bende kullanıyorum sorunsuz ve eskisi ile kıyaslanmayacak bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 24 Şubat 2013; 23:16:23 >
  • alanya'da 39.990 tl istiyorlar 0 km araç için.

edit: dizelden bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 24 Şubat 2013; 23:22:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

alanya'da 39.990 tl istiyorlar 0 km araç için.

harbi süper fiyat ama 92'lik olmalı:)
    vay anasını ben bile kazık yemiş oldum bu 2012'deki kampanya sayesindeki deli pazarlık yapmıştım.
  • Arkadaşlar alacak gücüm olsaydı 0 alırdım. Yeni 2005 laguna 2 expression plus benzin lpg aracımı 22600 e sattım. Üstüne en fazla 10000 çıkabiliyorum. Bu paraya bu donanıma başka araba yok piyasada. Ben piyasasını sormuştum pahalı mı sizce anlaştığım fiyat? Sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetta mı İ30 mü yardım lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

vay anasını ben bile kazık yemiş oldum bu 2012'deki kampanya sayesindeki deli pazarlık yapmıştım.

evet, baz model.

olsun, arada bir fazla ödeyebilir insan. kazasız günlerde kullanılsın da, fiyatlar çok önemli değil.
  • Alma

• quote:

quote:

quote:

evet, baz model.

olsun, arada bir fazla ödeyebilir insan. kazasız günlerde kullanılsın da, fiyatlar çok önemli değil.

92 112 comfort baz farkı, mcp farkı , mercan kırmızısı farkı, kasko koydurdum, yok yok 200-300 tl falan yemişimdir taş çatlasa sonuçta mayısta aldım kullandığıma sayarım

• quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

Alma

harbiden bu kadar mı fark olur iki kasa arasında

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet, baz model.

92 112 comfort baz farkı, mcp farkı , mercan kırmızısı farkı, kasko koydurdum, yok yok 200-300 tl falan yemişimdir taş çatlasa sonuçta mayısta aldım kullandığıma sayarım

başınızın, gözünüzün sadakası olmuş olsun o da.

millet ne kazıklar yiyor, şanzımana 17.ooo lira veren var, sizin verdiğiniz bahşiş gibi bunların yanında.

iyi geceler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.