dün sabah başladığım araç bu sabah bitti biz susalım resimler anlatsın benim çok hoşuma gitti
orjinali bu renk (her zaman unuturum ilk halini çekmeyi )
kilometre saatinin olduğu lcd ekran...
camın önündeki büyük lcd ekran...
teybin ledleri...
direksiyondakiler değişti...
alt lcd ekran ile kalorifer tuş takımı değişti. atmayı unutmuşum sallarım bi ara... ayrıca kaloriferin ampullü olan sistemi lede çevirildi
bunlarda yavrucağın bitmiş hali...
teyp + yol bilgisayarı lcd ekranı...
kalorifer tuş takımı ve teyp...
hız göstergesi normal seyir...
hız göstergesi redline... 6000 d/d de devreye giriyor ve ekranı kırmızı yapıyor.
ön camın önündeki büyük lcd ekran ( önden)
ön camın önündeki büyük lcd ekran ( arkadan)
cam açma düğmeleri...
genel görünüm...
saygılar...
Cok güzel olmuş ellerine sağlık :) keske herkes cesaret edip arabalarını kişiselleştirebilse :)
Beyaz olsa nası olurdu merak ettim ayrıca yusuf abi buluşmada getircenmi xenon kitleri
araç sahibinin isteği bu yönde olunca bize de yapmak düşüyor
buluşmaya hiçbişey yok kendim gelecem
quote:
Orijinalden alıntı: impress
araç sahibinin isteği bu yönde olunca bize de yapmak düşüyor
buluşmaya hiçbişey yok kendim gelecem
Tamam abim biz sana geliriz o zaman inşallah tarihleri herkese göre oturtabiliriz ayrıca eline sağlık güzel çalışma olmuş o 6k devirden sonra kırmızı olması çok daha güzel olmuş.
Baya güzel olmuş. ama giderken sürücünün gözünü alabilir belki bazı durumlarda.ışık şiddeti ayarlanabiliyomu acaba.
Yusuf hocam, Fransıza da bulaşmışsın
Ben fransız yapmaz diyordum
Eline sağlık. Çok güzel olmuş.
Kendim de smd lehimledim ya, artık biliyorum ne illet iş olduğunu...
teşekkür ederim arkadaşlar :)
valla osman hocam dediğin gibi bulaşmazdım ama mecbur kalıyosun torpido indi neredeyse toplam 5 vida söktüm komple geçme yerlerini bilmesen elinde kalır valla
orada en yüksek ayarda çektim resimleri. baya bir kısılabiliyor ışık şiddeti
Gerçekten çok güzel olmuş, güzel ve orjinal bi çalışma olmuş
selam hocam ben istanbuldan ayhan bende 2005 c4 var ve bende mavi yapmak istiyorum nasıl yardımcı olabilirsiniz? rica etsem ayhan.sahinn@hotmail.com burdan ulaşabilirmisiniz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme