Şimdi Ara

Citroen C4 II Tesla stili ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Citroen C4 II Tesla Style Multimedya Ekranı yurtdışında satışa çıktı

Citroen C4 II Tesla stili ekran

Bu da montaj videosu:

Yurtdışı satış fiyatı 450-600 dolar arası. Tesla stili ekranda uzmanlaşmış Cyclone firmasına konu ile ilgili mesaj attım. Umarım en kısa sürede ülkemize gelir, ben görsel olarak epey beğendim.

• Navimate firmasında şuan mevcut diye biliyorum
  • Aynı araca sahibim, bu ekran değiştirme olayını bende yapmak istedim ancak biraz araştırma yapınca pekte sağlıklı olmadığı sonucuna ulaştım.
    Sorun şurada bizim araçlarda herhangi bir hararet göstergesi olmadığı için hararet v.s gibi sorunları ortadaki orijinal ekrandan takip edebiliyoruz.
    Ekran değiştirildiğinde bu uyarıların yeni konulan ekrana gelip gelmeyeceği tam bir muamma, gelir diyende var gelmez diyende var.
    Hatta bazı uygulamalarda bu uyarıların yeni ekrana gelmesi için orijinal ekranın panelin arkasında çalışmaya devam etmesi gerekiyormuş, yani anlayacağınız biraz riskli iş.
    Eğer orijinal navigasyonlu ekranı bulabilirseniz onda sorun yok deniliyor ama benim için gereksiz bir parça olduğu için taktırmayı hiç düşünmedim.
  • Lacano kullanıcısına yanıt
    Hocam en dandik ekranda bile o uyarılar geliyor örneğin: el frenini gevşet, kapılar açık, hava yastığı, motor arızası vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaanbess K kullanıcısına yanıt
    Navimate’in böyle bir ürünü yok hepsi 7 inch. Bu ürün 12.1 inch.

• scanh kullanıcısına yanıt
    Benim araştırdığım dönemde gelir diyende var gelmez diyende vardı açıkçası pek güvenemedim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ekranlar DS4'e uyumlumu? Uyumlu ise Türkiye'ye nezaman gelir acaba?

Benim aracım 2013 DS4, sırf navigasyondan dolayı değiştiresim var, yeni yollar navigasyonumda görünmüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

Benim araştırdığım dönemde gelir diyende var gelmez diyende vardı açıkçası pek güvenemedim...
    bende bu var hocam
    www.hepsiburada.com
    Navimate Citroen C4 Yeni Kasa (2010-...) Model Araca Özel Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/navimate-citroen-c4-yeni-kasa-2010-model-araca-ozel-multimedya-sistemi-p-OTUMAYCIC400

bütün uyarıları gösteriyor, el freni indi, start stop kapatıldı vs. hatta geçen sene sağ arka stop yanmıyor uyarısı vermişti nokta atışı ampulü değiştirebilmiştim

• lzerk L kullanıcısına yanıt
    Uyumlu hocam. Aliexpress’den sipariş verebilirsiniz montaj konusunda Cyclone yardımcı olur diye düşünüyorum.

• Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Hocam haritaları güncelleme imkanı var mı? Genel olarak memnunmusunuz? Android mi?

Birde ses kalitesi iyimi?

Yanıtınız icin teşekkürler, aliexpressde hangi ürünü almalıyım hocam? Sizin videodakine benzemiyor benim bulduklarım.

android değil, haritası güncelleniyor hatta değiştirilebiliyor ama hiç uğraşmadım, trcitroende yapanlar vardı, sesi iyi onda bi sıkıntı yok
    genel olarak memnunum, tv yoklukta iş görür şehir içinde çekiyor, görüntü bozulsa bile ses net
    sadece arka görüş kamerası özelliği için bile alınır ama navigasyon için alınmaz, telefon kullanıyorum daha kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 1 Mayıs 2018; 20:46:57 >
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için, telefonun gps daha kullanışlı, onun icin android olmasını istiyorum google maps sürekli güncel ve trafiğide gösteriyor.

600$ hocam :(

Evet Türkiye'de de tesla ekranlar 3 bin-3.500 lira civarına takılıyor. Eğer 7 inç isterseniz 1000-1200 lira civarına çok güzel yeni nesil android ekranlar var onları değerlendirin.
  • Oldukça çirkin. Hele gece vakti hayal edemiyorum, bir klima ile oynayacaksiniz, ekran gece vakti bir açılıyor arabanın icinde kocaman bir ekran, gözünüzün içine içine işliyor. Daha pahalı olmasida şaşırttı beni, ekran kullanmak kolay bir şey aslında. Demek ki maliyetler düşmedi hala tam olarak. Bir kaç yıla standart olurlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.