Şimdi Ara

Citroen C5 için Acil Tavsiye ve Öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun bir araştırma süreci yapamadım. Fakat elimdeki imkan ve bütçe ile en uygun ara. C5 gibi duruyor.
    Şuanda kullandığım araç Toyota corolla 1,4d D.

İstediğim özellikler:
    Dizel
    Sunroof
    otomatik vites
    model yılı 2012den aşağı olmasın

bütçe max: 50bin ( arabam 38-39 ediyor. üzeri kredi çekecem)

bu parayı hak edermi sizce C5

bana kronik arızaları veya aman sakın bulaşma şeklinde diyebileceğiniz yönleri var mı ?

kısaca artısı ve eksisi nedir sizce ?
    doğru mu yapıyorum C5 almakla ?

şimdiden hepinize teşekkürler.

• 50 bine temiz 2012 zor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • reallist55 kullanıcısına yanıt
    c5 görüntü olarak cezbedici gercekten.. 1.6 dizelini kullanmistim.. icerdeki kapi kolunun malzemesi cok basit ve kavliyo.. o degil kavlayinca cok cirkin bi görüntü oluyor.. bide arac seri bi arac degil hantal.. gerci sizin aracinizda c5 ten cok atik degil size normal gelebilir.. bi araci sollarken hemen firlayip gecemiyosunuz buda arkanizdan gelenlerin yavaslamasina kimininde selektör yapip korna basmasina sebep oluyor... onun disinda c5 güzel arac hic sorunlu oldugnu duymadim..benim tavsiyem ayni motoru kullanan 1.6 dizel 115 hp 2011 2012 focus.. ford volvo citroen ve pejo ayni motoru kullaniyorlar motordan yana hic kuskunuz olmasin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de eski kasa c5 arıyorum bu aralar, satmak isteyen var mı acaba? 1.6 Hdi sxpk 150.000 km'ye kadar?
  • Kesinlikle mükemmel bir araç, beyaz sanruflu tercih edin birde 2011 ve üzeri olursa daha iy, eHDİ motor,tork u daha yüksek eskisi 240 tork 2011 den sonra 270 tork oldu... Temiz olsun yeter...

• Hocam 2016 şubat ayından bu yana 2009 model Dizel Manuel C5 kullanıcısıyım ve model yükseltip yine C5 almayı planlıyorum. Sebebi ise; Aşırı konforlu, lüx bir görüntüsü var, yakıtı ekonomik, ve birçok özelliğin toplandığı bir araç. 2 sene olacak neredeyse yani bir arabayı analiz edebilmek için iyi bir zaman dilimi. Şiddetle tavsiye ediyorum ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.