Arkadaşlar hayırlısıyla Citröen C5 1.6 dizel otomatik aldık.Aracın ön tarafı hariç herşeyi çok güzel ön taraf çok kaba ve yüksek duruyor. Benim sorunum ise vites geçişlerinde araç çok irkiliyor. resmen öne doğru gidiyorum.Bu normalmidir bunu öğrenmek istiyorum.Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim iyi günler.
Hayırlı olsun. MCP vites tek kavramalı olduğu için normaldir. Zamanla sarsmadan kullanmasını öğrenirsiniz merak etmeyin.
bende c5 otomatik alcam önerirmisiniz acaba artı ne kadar aldınız?
Lastik basınçlarını kontrol edin. Önerilen değer dışında olduğu zaman Mcp hemen sapıtıyor sağolsun. Aracı yeni almışsanız ön lastiklere çok hava basmışlardır. Kapının içinde yazan değere indirin. Ben aldığımda 40 Psi basılı olarak geldi halbuki 34 olması lazım.
Ayrıca Mcp için güncelleme vs. varmı kontrol ettirin. Birde kalibrasyon / vites alıştırması yaptırın. Ben 2 kere yaptırdım.
Aracım 12 binde. 15 bin bakımına gittiğim zaman tekrar kalibrasyon yaptıracağım. Debriyaj zamanla sıyırıyor ve kavrama noktası değişiyor çünkü. Ufak bir kavrama noktası değişikliği bile Mcp'yi etkileyebiliyor diye düşünüyorum .
Tasarım olarakta ben C5'i beğeniyorum. Önden ve yandan çok güzel ama , bagaj kapağının tasarımı ters yapılmış sanki, o hiç hoş durmuyor üstten bakınca.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme