Şimdi Ara

*****CITROEN DS3*****

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam CITROEN'in Türkiye'ye niçin DS3 getirmediğini düşünüp, dünya pazarlarındaki fiyatlarına bakmıştım. az öncede CNBC'de Pasifik izliyorken Citroen DS3 reklamı gördüm. Türkiye'de ve Türkçe...

Araç kaliteli ve daha da üstünü EN SON MODA :)

Fiyatı'da düşük olmaz şimdi bu güzide kent makinesinin...

Çok güzel bir ürün yapmışlar. Getirenleri de ayrıca tebrik ediyorum...

*****CITROEN DS3*****

*****CITROEN DS3*****

• fiyatı acıklanmadımı
  • dün bayide gördüm 45.000 TL dediler açıkçası bayiinin kendide pek inanmıyo satabileceğine...
  • cüş o fiyata satılmaz
  • Tam tahmin ettiğim fiyat. Navigasyon'da dahilse bir süre sonra şampanya havyar gibi satılabilir ülkemizde...

Özellikle MINI COOPER'ın 2 nci Dünya Savaşından kalma, ama savaşta hiç bir yerde savaşmayıp, Canada-Los Angeles arasında yaşayan Cankilerin surat ifadesi de insanlara bir müddet sonra yetmiyor...

Hayatın gerçekleri var ve COOPER o fiyatlardan daha fazla satamayabilir. Yepyeni tasarımlar getirebilir...

CITROEN DS3 şu an için, en iyi, şık ve akılda kalacak bir doğum günü hediyesi, kendi kendine güzel bir hediye, evlilik hediyesi, işte terfi sonrası cilası, açıktan para geldi hadi arabayı değiştirelim, uzar da uzar...

Hala çok şık buluyorum yapmaya çalıştığı pazarlama taktiğini. Biraz daha çalışsalarmış iyi olacak CEO'lar... Otomobil sektörü öyle büyük tuzaklarla dolu ki son yıllarda, kapana kısılan, bir daha kurtulamayıp, oracıkta can veriyor...

CITROEN DS3 reklam fotoğrafları için tıklayabilirsiniz...

http://www.ausmotive.com/2009/08/25/citroen-ds3-its-like-a-mini-but-french.html

Mini gibi ama Fransız demişler aracın yorumlarında...

Şunları 25-30'a verseler de daha çok DS3 görsek, şehirlerin kara ve gri karanlıklarında...

*****CITROEN DS3*****

*****CITROEN DS3*****

• Satışlarda sıkıntı yaşanacaksa,

Citroen kullanmışlar için servis ve distribütör problemleri,
    Kullanmamışlar için yukarıdakiler ilave olarak Citroen sahiplerinin olumsuz değerlendirmeleri etkili olmuş demektir.

.oO°Oo.
  • dün gördüm aracı ıçı dışı çok güzel işçilik çok kaliteli küçük tasarımlar çok şey katmış araca...
    fiyat ise minicooper a göre gayet uygun duruyor tabi parası olana :)
  • tv de John Lennon lu reklam filmi çok yaratıcı, çok zeki, çok etkileyici, tek kelime ile muhteşem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAST_DRIVER

Dün akşam CITROEN'in Türkiye'ye niçin DS3 getirmediğini düşünüp, dünya pazarlarındaki fiyatlarına bakmıştım. az öncede CNBC'de Pasifik izliyorken Citroen DS3 reklamı gördüm. Türkiye'de ve Türkçe...

Araç kaliteli ve daha da üstünü EN SON MODA :)

Fiyatı'da düşük olmaz şimdi bu güzide kent makinesinin...

Çok güzel bir ürün yapmışlar. Getirenleri de ayrıca tebrik ediyorum...

*****CITROEN DS3*****

*****CITROEN DS3*****

dostum ben bu aracı almayı düşünüyorum ama içinde navigasyonlu olanını nereden bulabilirim yada türkiyede mevcutmu bir bilgin var mı

• Citroen C3 yenilendi.

*****CITROEN DS3*****

Citroën, 2002 yılndan bu yana yaklaşık 2 milyon adet satış yaptığı C3 modelini yeniledi.

*****CITROEN DS3*****

Ailedeki diğer kardeşleri gibi gündüz farlarına kavuşan C3, tampon ve panjurundaki değişiklikle daha dinamik bir görünüme sahip olmuş.

*****CITROEN DS3*****

Arka tarafta, stop lambalarının renkleri, tamponda yapılan yenilikler ve konsola yerleştirilen multimedya ekranı ile yeni C3 rakipleri karşısına eksiksiz çıkıyor.

*****CITROEN DS3*****

Gelecek ay Cenevre'de gerçekleştirilecek fuarda ilk kez sergilenecek olan araç, nisan ayında avrupada satışa sunulacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilist

Citroen C3 yenilendi.

*****CITROEN DS3*****

Citroën, 2002 yılndan bu yana yaklaşık 2 milyon adet satış yaptığı C3 modelini yeniledi.

*****CITROEN DS3*****

Ailedeki diğer kardeşleri gibi gündüz farlarına kavuşan C3, tampon ve panjurundaki değişiklikle daha dinamik bir görünüme sahip olmuş.

*****CITROEN DS3*****

Arka tarafta, stop lambalarının renkleri, tamponda yapılan yenilikler ve konsola yerleştirilen multimedya ekranı ile yeni C3 rakipleri karşısına eksiksiz çıkıyor.

*****CITROEN DS3*****

Gelecek ay Cenevre'de gerçekleştirilecek fuarda ilk kez sergilenecek olan araç, nisan ayında avrupada satışa sunulacak.

Neden bütün Citroen konularına aynı mesajı atıyorsun bu mesajı ana konuya atsana

• Orijinalden alıntı: Kahrolsun MW3!

Neden bütün Citroen konularına aynı mesajı atıyorsun bu mesajı ana konuya atsana

Sadece Citroen C3 satışı ile ilgili 4 konuya cevap olarak yazdım (dikkatinden kaçmış galiba)
    Çünkü çok önemli! Bu haberi 1 aydan önce hiçbir dergi/ gazete vermez.
    Bu da tüketicinin mağdur olması demektir.
  • Orijinalden alıntı: Otomobilist

Orijinalden alıntı: Kahrolsun MW3!

Sadece Citroen C3 satışı ile ilgili 4 konuya cevap olarak yazdım (dikkatinden kaçmış galiba)
    Çünkü çok önemli! Bu haberi 1 aydan önce hiçbir dergi/ gazete vermez.
    Bu da tüketicinin mağdur olması demektir.

Galiba dikkatimden kaçmış bu arada c3 bu tiple gelecekse hiç üretmesinler daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.