Şimdi Ara

Citroen Fransa'ya nasıl ulaşabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın bir dostum 2009 model Citroen Berlingo satın aldı. Arabayla ilgili bir kaç şikayeti var ve Citroen Türkiye'ye ulaşmasına rağmen sorunuyla ilgilenmiyorlar. Şimdi bizim Citroen Fransa'ya ulaşmamız gerekiyor. Ben Fransa sitesine girdim ama Fransızca bilmediğim için nereye mail atacağımı bulamadım. Bir yardımcı olursanız sevinirim.

www.citroen.fr

• Yapay Zekanın Yanıtı

Citroën Fransa'ya Ulaşma

Citroën'in Fransa'daki merkezi, marka ile iletişime geçmeniz gereken durumlarda önemli bir kaynaktır. İster bir sorunuz, yorumunuz veya geri bildiriminiz olsun, Citroën Fransa ekibiyle şu yöntemlerle iletişime geçebilirsiniz:

Posta Adresi:

CITROËN France 2-10, Boulevard de l'Europe 78300 Poissy, France

Telefon Numarası:

+33 (0)1 30 68 40 00

Faks Numarası:

+33 (0)1 30 68 42 75

E-posta Adresi:

Peugeot'un Fransa'daki merkeziyle iletişime geçmek isterseniz, aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:

Posta Adresi:

PEUGEOT SA 2, Boulevard de l'Europe 78300 Poissy, France

Telefon Numarası:

+33 (0)1 30 75 25 25

E-posta Adresi:

[Bilinmiyor]

Citroën veya Peugeot ile ilgili ek bilgi ve destek için resmi web sitelerini ziyaret edebilirsiniz:

• Citroën Fransa: https://www.citroen.fr/
    • Peugeot Fransa: https://www.peugeot.fr/
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • fransaya mesaj atsanda onlar seni ya turkiye merkeze yonlendirir yada hic umursamazlar.benim basima geldigi icin bunu biliyorum.bende aynen once ist merkez sonra japonya ve avrupa merkeze mail yollamistim ki japonyaya japonca yolladım fakat kimse umursamadı.ondan sonra dava actim.2,5 sene surdu.kazandim.yargitayda kararı onadı.son bir itirazı olan karar duzeltmeye basvurdular.umarım oda 1-2 aya bitecek.
    bunları uzun uzunca yazdim.bir yol gostersin diye.sizin aracın sorunları ne ve neler yapıldı tamirat gordu mu?hala bu sorunlar devam ediyor mu?servise kac kez ne icin girdi?kagitlar duruyor mu?bunlar cok onemli?
  • Benim komşumum aracı. Ben yardımcı olmak için Fransa'ya Fransızca bir mesaj yolladım. Diğer konularda pek bi bilgim. Sadece araç 2009 model Berlingo, yolda giderken sola çekiyor ve servise 3 kez girdi. Bir sonuç alınamadı.
  • Bildiğiniz gibi Citroen PSA grubunun markası.
    Aşağıdaki adreste ingilizce site geliyor.

http://www.psa-peugeot-citroen.com/en/hp1.php

Orada alt kısmında "Contact" bölümünü tıklayarak yeni bir sayfada "Select a subject-Citroen Cars" seçerek şikayetinizi aktarmayı deneyebilirsiniz.
  • o dostun ben değilimdir inşallah benim berlingoda sola çekiyor ve tanıştığım bir abinin aracıda sola çekiyor ve bu sola çeken araçlar nedense 2009 model berlingo ve sonuçlar hep aynı
  • Bendede Zx Aura Var Onun İçin Kartal Bostancı Oğlu Servis'e Gittim Benim Arabaya Kapıdan İçeri Bile Sokmadılar Bana Sanayiye Gidin Biz Bu Arabaya Bakamıyoruz Dediler Bende Türkiye Dispiretörü Baylas'a Şikayetlerimi Bildirdim Onlarda Size Döneceğiz Dediler Daha Bi Haber Çıkmadı Bunun İçin Fransaya Fabrikaya Mail Çekmek İstiyorum Mail Çekip Ondanda Bi İlgi Göremezsem Citroen'i Mahkemeye Vermeyi Düşünüyorum.
  • hiç uğraşmazlar o yüzden bu markadan uzak durun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanya'ya gideceğim.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu güzel hortlatmışsınız ama görünce yazayım dedim.Garanti süresi boyunca yynı sebepten dolayı araç 3 kez servise girmişse ayıplı mal sayılıyor diye biliyorum.Yernie yenisii vermeleri yada para iadesi yapmaları gerekir.Gerçi 3 yıl öncenin olayı,kim bilir ne oldu :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.