Şimdi Ara

CİTROEN KULLANANLAR BUNLARA KATILIYOR MUSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kullanan olarak söyleyim;

Servis sayısı aşırı az.

Yedek parçası çok pahalı.

Yedek parçası bulunmuyor ve genelde sipariş üzeri geliyor.

Bunları bilenler de almıyor.

Yoksa; konfor-yol tutuş ve motor olarak Citroén çoğu firmadan iyi.

BEN ŞU AN 40.000 TL CİVARINDA BİR ARAÇ DÜŞÜNÜYORUM. C-ELYESE AKLIMA EN ÇOK YATAN ARABA. YUKARIDA BİR CİTROEN KULLANICISININ YORUMLARI VAR. BENİM SİZDEN İSTEDİĞİM C- ELYESE İLE İLGİLİ YORUM DEĞİL CİTROEN KONUSUNDA YAŞANAN SORUNLARLA İLGİLİ YORUMLAR. BENDE BU TÜR ŞEYLER DUYDUM. İZMİRDE OTURUYORUM . BU ARACI ALIRSAM AYNI SORUNLARI YAŞARMIYIM. KULLANICILARINDAN VEYA YAKINLARINDAN YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARIN YORUMLARINI BEKLİYORUM.

• + Fransız araçlarına karşı olan ön yargı. Fransızların hep sorunlu araç yaptığı ileri sürülmekte. Ben eski bir Peugeot 307 kullanıcısıyım pek sorun yaşamadım aslında ama daha önce hiç bir arabamın amortisörü değişmemişti. (fabrika çıkışlı sorunluymuş peugeot 2004 senesinde geri çağırmıştı bazı 307 leri)
  • parça fiyatları 3 aşağı beş yukarı aynı, servis sayısı artık fena değil, servis fiyatları aynı diğerleri ile ama şu stok konusu cidden sinir bozucu.

bu arada satılmıyor dediğiniz firma pazar payını son 2 senede %80 falan arttırdı.
  • hocam berlingom vardı umutsuzdu 2 yıl zor katlandım sattım sonra peugeot takasta iyi fiyat verince ve imzamdaki araç hoşuma gidince alayım dedim onunda 12 binde usb ve blututh probleminden dolayı konsol değişti bir dahaki hafta kronik sorunmuş amortisörler değişecek ki 301 ve c-elsye aynı araçlar ben tavsiye etmem
  • C-elyese bana göre 40.000 bandında kasa olarak çok iyi araba. iç mekan genişliği , bagaj genişliği olarak rakiplerinden bir adım önde. rapid ve toledo yaklaşık 46.000 tl olacak. bu yorumlardan sonra cıtroenden vazgeçmek üzereyim.bakalım ne olacak. ozaman yine aynı yere geldik. yıl sonunu bekleyip c max a yöneleceğiz gibi duruyor.
  • 40bine kampanyalı c4 alabiliyorsunuz. 1.6 e-hdi 92 bg attraction. 45bin liraya orta donanım+opsiyon (confort plus) bir araç alabiliyorsunuz. neredeyse full sayılabilecek bir araç. alanya citroen'i arayın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

40bine kampanyalı c4 alabiliyorsunuz. 1.6 e-hdi 92 bg attraction. 45bin liraya orta donanım+opsiyon (confort plus) bir araç alabiliyorsunuz. neredeyse full sayılabilecek bir araç. alanya citroen'i arayın isterseniz.

c-elyese de karar vermemin sebebi genis ic hacim bagaj ve fiyati. hatback arac tercih etmiyorum. hemen sahip olabilecegim dizel bir arac. farkli araclarda fiyat arttigindan yil ortasini veya sonunu beklemem gerekecek. benim ogrenmek istedigim ise ozellikle kullanicilarindan marka hakkinda servis yedek parca bilgisi almak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz4335

quote:

40bine kampanyalı c4 alabiliyorsunuz. 1.6 e-hdi 92 bg attraction. 45bin liraya orta donanım+opsiyon (confort plus) bir araç alabiliyorsunuz. neredeyse full sayılabilecek bir araç. alanya citroen'i arayın isterseniz.

c-elyese de karar vermemin sebebi genis ic hacim bagaj ve fiyati. hatback arac tercih etmiyorum. hemen sahip olabilecegim dizel bir arac. farkli araclarda fiyat arttigindan yil ortasini veya sonunu beklemem gerekecek. benim ogrenmek istedigim ise ozellikle kullanicilarindan marka hakkinda servis yedek parca bilgisi almak.

Servise yılık bakım nedeniyle gittim. 15.000 bakımı 311 tl. tuttu. Diğer markalardan fiyat alıp kıyaslama yapabilirsin. Bir çok markadan ucuz olduğunu söyleyebilirim.

• citroenin tutulmama iddiasını nerden çıkardınız? istatiksel bir veri gösteriniz lütfen. bu iddiayı desteklemek için bence ülke çapında tüm araçların ne kadar sattığını gösteren bir çizelge olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferdurukan

citroenin tutulmama iddiasını nerden çıkardınız? istatiksel bir veri gösteriniz lütfen. bu iddiayı desteklemek için bence ülke çapında tüm araçların ne kadar sattığını gösteren bir çizelge olması lazım

benim marka konusunda pek bilgim yok . en ustte yazan seyler bi citroen kullanicisina ait. ben bu arkadasin yazdiklarini kopyaladim. tabiki bir kisinin yorumuyla bi marka hakkinda radikal karalar verilmez. zaten sadece bunun icin bu konuyu acip butun kullanicilarin burada yazanlara katilip katilmadigini ogrenmek istedim.

• Yedek parçada en güvenilir tercih ebay
  • Benim ilk aracım citroen marka oldu yaklaşık 1 senedir aracımı kullanıyorum ciddi bir problemle karşılaşmadım servislerine gelince uyanık olmak lazım bence bütün marka servisleri için de geçerli bu söyledeğim ben şuan aracımdan ve servisimden memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanuzum

Benim ilk aracım citroen marka oldu yaklaşık 1 senedir aracımı kullanıyorum ciddi bir problemle karşılaşmadım servislerine gelince uyanık olmak lazım bence bütün marka servisleri için de geçerli bu söyledeğim ben şuan aracımdan ve servisimden memnunum

zaten kullandiklari motorlarla ilgili forumdaki arkadaslarin yorumlari iyi yonde.mutlaka bazi kullanicilar sorun yasamistir. bu her markada olabilir. onemli olan genel dusunce

• quote:

quote:

peki, anlıyorum. hayırlı olsun o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Koskoca Ankara'da yetkili Citroén servisi 2 tane var.

izmirde kactane acaba

• Her gittiğim şehirde servisine rastladım, parça konusunda ben şu zamana kadar hiç sıkıntı çekmedim servis dışındaki parçacılardan anında tedarik edebildim. Ben bu günden sonra bu markaya karşı hiçbir olumsuz birşey göremiyorum.

Bu güne kadar tek sorun önyargıydı ve önyargı son yıllarda neredeyse yok olacak seviyelere indi. Son birkaç yıldır pazar payını sürekli artırdı, belki zamanında yılda sattığı araç sayısını artık aylık satmaya başladı.

Eğer c-elysee tercih edilecekse beklentilerinizi karşılıyor mu ona bakın, eski kulaktan dolma bilgilerden uzaklaşın derim.
  • quote:

citroen alacaksan sana eski bir c3 kullanıcısı ve tomarla citroen kullanmış biri olarak kısa bir bilgilendirme yapayım.
    -Garantin bittiği an servisle selamı sabahı keseceksin(adamın ciğerini sökerler).
    -kaskosuz kullanmayacaksın.
    -Garantin bittikten sonra Özel servislerde parçalarını yarı fiyatına bulursun citroenlerin,ve izmir gibi yerde de parça sıkıntısı çekmezsin.
    -Garanti bitince her türlü bakımı özel serviste yaptıracaksın.
    -Apaçi gibi araba kullanırım şumayerim hağnnn huğnnn diyorsan,yollar bozuk nolacak girerim 80le çukura diyorsan citroenle selamı sabahı keseceksin.
    -arabanın deposunu hiç bir şart ve surette ağzına kadar doldurmayacaksın,illa ki 10 litre kadar pay bırakacaksın(bu tavsiyeme uymayıp benzin şamandırasını çatlattı babam,serviste 560 lira istediler 250tl ye halloldu).
    -arabanın bakımını aksatırım amanda ne olacak canım 2 bin km geçse bunun bakımı falan diyorsan aynı şekilde selamı sabahı keseceksin.
    -Arabayı alırım almadan satarım çok pis galericiyimdir diyorsan yine selamı sabahı keseceksin.
    Bu saydığım kriterler dışında c-elyse güzel araçtır,hayırlı uğurlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 16 Şubat 2013; 14:41:05 >

• Yedek parçası çok pahalı hangi parça pahalıve hangi aracın?Bulunmuyor derken hangi aracın hangi parçası bulumuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

citroen alacaksan sana eski bir c3 kullanıcısı ve tomarla citroen kullanmış biri olarak kısa bir bilgilendirme yapayım.
    -Garantin bittiği an servisle selamı sabahı keseceksin(adamın ciğerini sökerler).
    -kaskosuz kullanmayacaksın.
    -Garantin bittikten sonra Özel servislerde parçalarını yarı fiyatına bulursun citroenlerin,ve izmir gibi yerde de parça sıkıntısı çekmezsin.
    -Garanti bitince her türlü bakımı özel serviste yaptıracaksın.
    -Apaçi gibi araba kullanırım şumayerim hağnnn huğnnn diyorsan,yollar bozuk nolacak girerim 80le çukura diyorsan citroenle selamı sabahı keseceksin.
    -arabanın deposunu hiç bir şart ve surette ağzına kadar doldurmayacaksın,illa ki 10 litre kadar pay bırakacaksın(bu tavsiyeme uymayıp benzin şamandırasını çatlattı babam,serviste 560 lira istediler 250tl ye halloldu).
    -arabanın bakımını aksatırım amanda ne olacak canım 2 bin km geçse bunun bakımı falan diyorsan aynı şekilde selamı sabahı keseceksin.
    -Arabayı alırım almadan satarım çok pis galericiyimdir diyorsan yine selamı sabahı keseceksin.
    Bu saydığım kriterler dışında c-elyse güzel araçtır,hayırlı uğurlu olsun.

valla citroeni ve c elysee yi övdün mü yerdin mi anlamadım. yani citroen parçaları pahalı, servisi dandik, araçları da eh işte mi? bu saydığın kriterler dışında geriye almak için pek bir şey kalmıyor. C-elyseeye gelince araçlar üç ay aracı iki kez galeride inceledim ve test sürüşü yaptım. şimdi şöyle bir şey var ki aracın tasarımı ve görünümü gerçekten son derece güzel ve al benili, bagajı mükemmel geniş, arka koltuk diz mesafesi harika, yakıt tüketiminin de iyi olduğu söyleniyor, bildik tanıdık bir motor, gaza bastığındaki atiklği hoşuma gitti, motor homurtlu yani sesli(belki motor soğuktu ondandır), ani frende dengeli ve düzgün durdu. ancak geriye gelen durumlar pek iç açıcı değil. neler mi örneğin kapıların iç kaplaması plastik, bildiğiniz adi plastik. daha önce kapı içleri kumaş olmayan araç görmemiştim veya fark etmemiştim. aracın genişliğine diyecek yok. cam açma düğmelerinin orta konsolda olması gariptir beni rahatsız etmedi. aracı kullanırken zevk alamadım, direksiyon hissiz ve tatsız geldi, belki uzun yolda ve zamanla alışılır ama ilk etapta sert ve ağır geldi bana. bu tok ve güzel görünüme iç malzeme ve işçilik olmamış, mutlaka iyileştirme çalışması lazım. ha fiyat/performans oranı düşünüldüğünde belki de uygundur ama arabaya bindiğinde keyif vermeli, dışarıdan mutlu olarak girip içeride omuzları düşüyor insanın, beğenmedim. servis, yedek parça hakkında hiç bir fikrim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahcerun

her insana uygun araç vardır,uygun olmayan araç vardır.
    ben c elysee modelini beğenenlerdenim,fiyatına göre gayet iyi araçtır.
    Ama o saydığım kriterlerden birini taşıyorsan citroen markası sana uygun değildir.
    Aile arabasıdır,keyif arabası isteyen başka seçeneklere yönelir.
    Uygun fiyatlı,geniş,rahat,ailenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir otomobil.
    O saydığım kriterlerden herhangi birine sahip değilseniz alınır binilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.