Şimdi Ara

Citroen Modelleri ve Yeni C4 ikinci elde tutulmuyor mu, tutulmaz mı? Neden? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
15.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Usta citroeni sevmez çünkü usta dediğimiz insanların çoğu kaportacı.Elektronikten anlamıyorlar. Kendilerince haklılar. Bizim beyaz eşya tamircisi tanıdığımızda yeni nesillere fazla bulaşmayın diyor, neden çünkü tamirinden anlamıyor.

şükürler olsun ki popülariteye göre tercih yapan bir insan değilim. herkes aynı donanım benzer donanımlara 5-10 bin fazla verip alırken ben C4 alarak mutlu oldum. 2 ay sonra 2 yıl olacak. Tek sıkıntım şanzuman tepkileri, o da arıza değil oluşu böyle...

6-7 yıl sonra ne olur bilmiyorum.Bilmekte mümkün değil.Aracıma binen hiç kimse beğenmeden inmedi...
  • 2012 Nisan ayında aracımı teslim aldım. Aynı donanım ve aynı konforu sunan muadillerine göre oldukça uygun bir fiyata aldım. Aracım şuan 15.200 km lerde ve aldığım günden bugüne kadar zevkle kullanıyorum. 2013 Nisan ayında periyodik bakımını 320 TL ye yaptırdım. Servis bakım fiyatları çoğu markaya göre oldukça uygun. Bazı akıllılar sayesinde kaliteyi uygun fiyata yaşıyoruz işte daha ne olsun.
  • ayrıca ilk servisi 399 tl olan 1.4 dizel corollaya 399 tl öderken yine dizel otm 1.6 ds 4 için ilk bakımında ödediğimiz miktar 320 tl
  • 14 sene xsara kullandik, 200binde sattik, baski balata disinda ekstra hic bi sey degismedi...
    Gecen sene kendime araba alirken Tamas VW takasta 10bin verdi, onden 3 kazasi olmasina ragmen...her sokakta altimdaki arabayi gormeyi sevmem, citroen bu konuda iyidir, kendine baktirir...
    Ps: peugeot 206+ kullaniyorum ama mali zorunluluktan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu arıza ise internette araştırma yapın, motor ve yürüyen aksam hatta motorun hangi parçasının arıza yapabileceğine dair istatistikler var. citreon sandığınız kadar problem çıkaran bir marka değil
  • bu sene aracı rutin bakıma özel bir servise götürdüm. ustayla konuşuyoruz nasıl bu citroenler gibisinden.

-aman abi ben kimseye tavsiye etmem almamda..

-neden?

- aracın motor kısmında calışmak cok zor.

-örneğin?

-hava filtresine ulaşmak için cok ugrasıyoruz...

- motoru iyi derler.

- yok abi fransız malı bu motoru iyi miyi değil. kim demiş?

-e herkez öyle diyor.

sen fordlara ne diyon?

- taş gibi abi.

-motoru?

- oda öyle abi o biçim gidiyor.

- e aynı motor?

- ford yapıyo abi fransız yapamıyo...

ben mevzuyu kapattım o adamdan tavsiye alanda zaten gram akıl yok. agzı olan konuşuyo büzemiyosun işte... bu tip şehir efsanelerine inananlar varsa selametle diyor saygı duyuyorum.
  • Citroen C4 çok iyi tutulan, 2. el piyasası kuvvetli olan, herkes tarafından alınan satılan bir araçtır.

1.6 BlueHDI 120 Hp moturu ve EAT6 Tam otomatik şanzımanı sayesinde piyasadan büyük pay almıştır.

Satış rakamları gayet güzeldir.

Efficient Automatic Transmission-6 (EAT6) vites geçişleri sarsıntısız ve yokuşta geri kaçırmaz. Arıza yapma ihtimali düşüktür. Bu şanzıman sayesinde az yakıt tüketir.

1.6 BlueHDI 120 Hp moturu sayesinde 3,4 litre yakar, yaklaşık 14 kuruş yakar.

Yeni makyajlı kasası ile yenilenerek kusursuza yakın bir araç oldu.

2. el piyasası gayet kuvvetlidir. Dizel otomatik boyasız düşük kilometreli olup da zor satılan bir Citroen YOKTUR.
  • Şimdi de citroen trollüğüne mi başladın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.