merhaba arkadaşlar arcım 36000 km 2010 model nemo aracıma istanbuldan ankara yaptım araçım bu yolculuktan sonra rampalarda titreme yapmaya başladı.sonra bende ankarada bir ustaya götürdüm rasgele usta şanzımanı söktü ve debriyaj balatasını söktü yenisini taktı aslında sökülen daha yeni. bende değişimini istedim. aracım ondan sonra düzeldi ama bu sefer söyle bir sorun oldu birden veya ikiden ayağımı gazdan çektiğim zaman araba vuruntu yapıyor ayrıca gazdan ayağımı çektiğimde gaz sanırım takılıyor geç iniyor. mesela gaza basıyorum ayağımı çektikden 1-2 sanye sonra gaz aşağı iniyor. bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen açil yardım. birazda ustanun gazabı uğradım yabancıyız diye yediler bizi sonra öğrendim meğerse debriyaj teli ayarı varmış hiç söktürmeden düzelte biliyormuş. arkadaşlar şimdi uğraşıyorum. millet servise gitmeyin diyor ama işde böylede para göz ustalar yüzünden 3 yerişen 6 veriyoruz.
bu konu hakkında cevap yazacak arkadaş yokmu bilen anlayan....
değerli arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazarsa gerçekden sevinirim. çok rahatsız edişci bir durum artık en son care gidicem tekrar deriyaj balatasına serviste baktırıcam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme