2005 model C4 vtr sahibiyim arabayı alalı yaklaşık 1 sene oldu ve hiç servise götürmedim. Yaz tatiline uzun yola çıkacağım için komple bi bakıma sokmak istiyorum. Ancak daha önceki aracımı (corsa 1.7 Dti ) sürekli yetkili servise götürmeme rağmen hiç memnun kalmadım hatta serviste aracımı bozdular (gerçi bu sayede C4 aldım:) ) Sizden istanbul anadolu yakasında iyi ve kazık yemeyeceğim bir citroen servisi önermenizi istemekteyim... Şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkürler...
Citroen servisleri arasında yedek parça fiyatında kesinlikle kuruş oynama olması mümkün değildir. İşçilik fiyatlarında ise fiyatlar birbirine çok yakındır ki aslında periyodik bakım işçilik fiyatları da, saat ücretleri de, işçilik zamanları da bellidir. Fark sadece bazı müşterilere uygulanan özel iskontolardır. Sizin en yüksek iskonto alabileceğiniz serviste aracı aldığınız bayinin servisidir muhtemelen.
Eğer o servis İstanbulda değilse size Citroen CTR ya da KAR Otomotivi öneribilirim. Çok deneyimli ustaları var. Hatta forumda yazan arkadaşlarda var.
İlbantekinler var maslakta öneririm
servis yönünden tüm c4 kullanıcları olarak sıkıntıdayız.özellikke doğuda bulunan araç sahipleri.bir şekilde sesimizi duymalılarrrrrrrr.....
Arkadaş Anadolu Yakası demiş herkes Avrupa Yakasın'dan söylemiş Avrupa Yakası'nda CTR güzeldir...Elmas daha iyidir ama Anadolu Yakası'nda ise Ulugöl var
arkadasım senin tarafında filo mobil var kadıkoyde suan ismi degisti galiba baylar olmus olabilir ama yani diyecegim turkiyedeki en iyi citrıen servisi cunki distribitöri citroenin