|
Bildirim
inanılmaz cirkin ya. bildiğin çavuş rütbesini logo diye tanıtmışlar. ne kadar cok logo ile oynamış adamlar. bi düzenleri yok yani .2009 en iyi logolarıydı.
|
Köklerine dönmek gibi görünse de çok çirkin bir logo.
|
|
|
|
|
|
Birçok marka minimalist logoya dönüyor ama bu bence hiç olmamış. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Water -- 27 Eylül 2022; 12:48:16 > |
Fiat da çok logo uğraşmış < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 27 Eylül 2022; 13:7:52 > |
Ne zaman citroen ile alakalı bir haber görüyorum şafak sezerin şu sahnesi geliyor aklıma Efsane Film Sahneleriyoutube Hayatını gemilerde tayfalık yapıp geçiren Fikret, artık İstanbul’a demirleyip yerleşik bir yaşam seçer. Hayatı kendisinden öğrenen ve bir dediğini iki etmeyen saf arkadaşı Asım’la bir gün karşılarına çıkacak olan o büyük fırsatı umut ederek yuvarlanıp giderler. Yaşadığı semtteki kilisesinin papazı Artin’in Vatikan’a gitmesini fırsat bilen ve kilisenin nimetlerini kendi tezgahına uydurup geçinmeye devam eden Fikret ve can yoldaşı Asım’ın karşısına bir gün gerçekten hiç beklenmedik bir iş gelir. Fikret’i kilisenin papazı sanıp başlarına gelen sihirli bir olayın çözümü için bu sahte papazın çaresine başvuran aile; ne kendi başlarına geleceklerden haberdardır ne de sahte papaz Fikret, karşısına çıkacak olan büyük sürprizden haberdar. https://www.youtube.com/watch?v=2-MO6GhmT3k |
iğrenç |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hala 2 pırpır, rütbe atlamayacak maalesef. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Güncel logosu çok daha iyi. |
ben beğenmedim |