Şimdi Ara

city car driving 1.2.3 YARDIM!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar elinde city car driving son versiyon 1.2.3 yada rusça versiyonu 2.2.8 için Kraker dosyası (anladınız) olan varsa Allah rızası için paylaşabilir mi? cidden çok dua ederim kendisine

• quote:

Orijinalden alıntı: woundedrider

Selam arkadaşlar elinde city car driving son versiyon 1.2.3 yada rusça versiyonu 2.2.8 için Kraker dosyası (anladınız) olan varsa Allah rızası için paylaşabilir mi? cidden çok dua ederim kendisine

buyur kardeşim

http://forum.donanimhaber.com/m_62959972/tm.htm

• quote:

Kraker dosyası (anladınız)

Warez yasak DH'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ism4il_

quote:

Selam arkadaşlar elinde city car driving son versiyon 1.2.3 yada rusça versiyonu 2.2.8 için Kraker dosyası (anladınız) olan varsa Allah rızası için paylaşabilir mi? cidden çok dua ederim kendisine

buyur kardeşim

http://forum.donanimhaber.com/m_62959972/tm.htm

teşekkür ederim kardeşim sağolasın..ama bu 1.2.2 versiyonu mu yoksa 1.2.3 mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickSniper06

quote:

Warez yasak DH'de

kardeş eyvallah da hayatımda 1 kere istedim mecbur kaldım bulamıyorum çünkü
  • quote:

quote:

quote:

Warez yasak DH'de

Bu 1.2.2 versiyonu henüz 1.2.3 çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: -^-AHMET-^-

quote:

quote:

quote:

Warez yasak DH'de

Bu 1.2.2 versiyonu henüz 1.2.3 çıkmadı

peki sağolasın :) bekleriz o zaman napalım :)

• arkadaşlar oyunu satın almanızı tavsiye ederim. 50 tl bişi çok değil. verdiğiniz parayı son kuruşuna kadar hak eden bir simulasyon. hele de g27 niz varsa tadından yenmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahmk

arkadaşlar oyunu satın almanızı tavsiye ederim. 50 tl bişi çok değil. verdiğiniz parayı son kuruşuna kadar hak eden bir simulasyon. hele de g27 niz varsa tadından yenmiyor.

bi plastik direksiyona 1000 tl verecek kadar enayi değilim kardeş ;)
  • Merhaba oyunu arkadaşımla satın almak istiyoruz fakat o kendi bilgisayarında oynamak istiyor ben kendi bilgisayarımda kopyalama gibi birşey olabilirmi
  • quote:

quote:

arkadaşlar oyunu satın almanızı tavsiye ederim. 50 tl bişi çok değil. verdiğiniz parayı son kuruşuna kadar hak eden bir simulasyon. hele de g27 niz varsa tadından yenmiyor.

Evet. Belki senin dediğin gibi plastik bir direksiyona 1000 TL verecek kadar enayi olabilirim. Ama en azından anlık dünya zevki uğruna oyunu korsan olarak oynayıp sayısını bilmediğim kadar insanın hakkına girip öteki tarafta hesabını veremeyeceğim kadar kul hakkını üzerime alacak kadar enayi olmadığımı biliyorum.
  • quote:

Kardeşimm bu oyunun orjinalini arıyorum bende nerden bulabilirim ya bu oyuna 5o tl hiç bişi değil de bulamıyorum oyunu :S
  • Hocamhttp://citycardriving.com/buy/citycardriving girerek satın alabilirsin. Şu anda 45 TL. Eğer G25 veya G27 sahibi isen verdiğin her kuruşa değecek emin ol. Sormak istediğin bir şey olursa satın alma ile ilgili veya oyunla ilgili, bana mail at yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.
    abdullah.kiral@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahmk -- 21 Ocak 2013; 22:55:07 >
  • quote:

quote:

ooo manyak laf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.