Şimdi Ara

Honda City 1.4 Sport

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Honda City 1.4 sport 2006 ,km=57000 nasıl araçtır?Piyasası nasıldır.?fiyat ne kadar olur sizce?

• Tutulmayan eski kasa ve en baz modelidir. Fiyatını malum sitelerden bakabilirsiniz
  • 18000 - 23 000 tl dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arimayaa -- 30 Ekim 2013; 18:36:06 >
  • tutulmadı. bir ara üretimine ara verildi tekrar çıktı ama satılmayan bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iambilisimci

Ama araç iyi görünüyor ve de Honda neden tutulmadı acaba?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-memurdan-az-kullanilmis-otomobil-140964998/detay

Kısa aks mesafesi küçük tekerlek tipsiz tasarımdan dolayı yoksa ay 3 4 ay kadar önce 21 bine enişte beye aldık 55 bin de jelatini duruyordu arka koltuğun.

• 23- 24 bu araba için pahalı.arkadaşın dediği gibi kasanın içinde tekerlekler kayboluyo içine kaçmış gibi :)

japonlara yakıştıramadığım bir araba onun harici mekanik elektronik olarak japonlara güvenim tamdır.

şikayetim sadece tipsiz oluşu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 2008 1.5 blue hdi hak.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam eski kasasınada bindim yenisinede hatta yenisinin otomatiginede bindim bunun. aracın 1.4 motoru kritik noktada kalıyor pek performans meraklısı değilseniz olabilir.çekişi normal ama çok iyi degil 1.6 ies falan gibi beklemeyin yani. standart 1.4 motor düşünün. biz 5 yetişkin bindigimizde yokuşlarda bayılmıştı ama öyle ahım şahım bi bayılmada değil sadece yetersizliği belli oluyordu. sen dene çekişini begenirsen alınır ayrıca direksiyon tepkileri benim hoşuma gitmişti gayet yumuşak, yeni kasasına uzun yol 85 km hız ile 4.5 litre yaktırdıgımızı biliyorum. yakıt olarak çok güzel bir araç ayrıca lpg takılabiliyor lpg ye uyumlu ve gayette saglam bir araç sonuçta honda.
  • Bizde var rakiplerine göre kalitesi çok iyi albea ve clio sınıfınd araç akkiplerine göre iç mekan kalitesi çok iyi yakıtı bu sınıfta en iyisi 1.4 benzinlilere göre
    arkadan tipi kötüdür tek negatif özelliğ sonuçta ekonomik aile arabası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araba b segmenti.
    aynı fiyatlara lancer var c segmenti .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • senersongur konuya bekleniyor:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler konu başlığı ile alakasız biliyorum ama bişey soracaktım.Ford focus 1.6 2000,2002,2003 model araçlarda sedan mı hatcback mi tutuluyor piyasada?Arkadaşım sedanlar tutulmuyor dedi doğru mudur?
  • quote:

Beyler konu başlığı ile alakasız biliyorum ama bişey soracaktım.Ford focus 1.6 2000,2002,2003 model araçlarda sedan mı hatcback mi tutuluyor piyasada?Arkadaşım sedanlar tutulmuyor dedi doğru mudur?

ben 99 focus hatchback kullandım. focus 1'de bana göre hatchbackler sedanlardan 1 adım önde. şahsi göürüşümdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

quote:

Beyler konu başlığı ile alakasız biliyorum ama bişey soracaktım.Ford focus 1.6 2000,2002,2003 model araçlarda sedan mı hatcback mi tutuluyor piyasada?Arkadaşım sedanlar tutulmuyor dedi doğru mudur?

ben 99 focus hatchback kullandım. focus 1'de bana göre hatchbackler sedanlardan 1 adım önde. şahsi göürüşümdür.

focus, hb olarak tasarlandı ilk başta o nedenle hb kasa daha iyidir diyenler var.. sedanı da guzel hakkını yememek lazım, bagajı mukummel.. ancak guncel focus 3 sedan kasa, hb kasayı ezdi gecti..
  • Yorumlar için teşekkürler.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-1-6-fort-fokus-143348723/detay
    ilandaki araç dikkatimi çekti de.

1.6 Ambiente hakkındaki yorumlarınız nelerdir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.