Şimdi Ara

civic 1.8 leon astra vb. yakıt/performans oranı ve tercih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • değerli dh üyeleri 35 bin civarı araç bakıyoruz aradığımız özellikler:

--dizel veya lpg farketmez
    --hb
    --otomatik veya manuel farketmez
    --km max 100bin civarlarında olacak
    --motor 1.6 ve altı mümkünse
    --en önemlisi yakıt performans oranı çok yakmayacak ama basıncada gitmem demeyecek

aklımda civic 1.8 veya 1.4 hb, leon 1.6 stylance, astra 1.3 cdti bravo 1.6 multijet gibi arabalar var bu araçları kullanan veya bilenler yorumda bulunurlarsa artıları ve eksileri ile ona göre seçenekleri azaltıp 1-2 marka üzerinde yoğunlaşırız.başka araç önerileride olabilir herhangi bir marka takıntımız yok.zaten kriterleri yukarıda belirttim. özellikle civic 1.8 lpg reelde kaç yakıyor çok merak ediyorum.zaman ayırıp yorumda bulunacak veya öneri sunacak arkadaşlara teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemdar22 -- 27 Nisan 2014; 13:27:07 >

• yakıt önemliye bravo almanızı tavsiye ederim diğer türlü söylediğiniz araçlar arasında honda performans bakımından tatmin eder
  • 120 lik bravo geliyorsa o paraya alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic 1.8 derim.Aralarında en iyi giden araba ve yakıtı da 1.6 ile aynı yakıyor lpg ile sorunsuz kullanılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: muta

Civic 1.8 derim.Aralarında en iyi giden araba ve yakıtı da 1.6 ile aynı yakıyor lpg ile sorunsuz kullanılır

Hocam peki 1.8 civic otm. İle leon hitler motor yakıt tüketimini kıyaslayabilir misiniz?birde civic de i sihft vitesden şikayetçi olanlar var civic 1.8 de kullanılan otomatik vites normal sedan civiclerde kullanılan tam otomatik vites değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amadeus_M kullanıcısına yanıt
    Açıkçası multijet motor gerek 105 lik gerekse 120lik yakıt-performans acisindan oldukça tatminkar ama ülkemizde malesef fiat renault gibi araçlara duyulan fobi beni korkutuyor.tıkırtınin,motor sesinin fazla oldugu gerekçesiyle eleştirenler var acaba ne kadar haklılar kullanan kisiler yorumda bulunsa ona göre bi çıkarımda bulunabiliriz.zaten konuyu açma amacımda bu arabalardan herhangi birini kullanan arkadaşların artı ve eksiklerini yazmasıyla bi karşılaştırma yapıp alternatif sayısını azaltmakti

• mazda 3 de olabilir 2010 sonrası kasa.
  • Mazda 3 de çok güzel ve donanımlı araç dizeli pahalı benzinlisinde de bi ara lpg sıkıntısı vardı o devam ediyor mu acaba hala?

• quote:

Orijinalden alıntı: alemdar22

Mazda 3 de çok güzel ve donanımlı araç dizeli pahalı benzinlisinde de bi ara lpg sıkıntısı vardı o devam ediyor mu acaba hala?

O konuda bilgim yok , kullanan arkadaş vardır illa forumda yorumunu alırız. Bende mazda3 bakınıyorum bu ara.
  • Konunuzu gördüm sizin bütçe biraz daha fazlaymış hocam dizel mazda 3 çok iyi gider. 40 civarı.su an kullandığımız araç da megane bizim dci 100 hp her ne kadar forumda bu konu hakkında çok polemik olsada dizel bir baska bence özellikle düşük devirde yüksek güç mükemmel bi sey kendi görüşüm tabi ki

• quote:

Orijinalden alıntı: alemdar22

quote:

Orijinalden alıntı: muta

Civic 1.8 derim.Aralarında en iyi giden araba ve yakıtı da 1.6 ile aynı yakıyor lpg ile sorunsuz kullanılır

Hocam peki 1.8 civic otm. İle leon hitler motor yakıt tüketimini kıyaslayabilir misiniz?birde civic de i sihft vitesden şikayetçi olanlar var civic 1.8 de kullanılan otomatik vites normal sedan civiclerde kullanılan tam otomatik vites değil mi?

1.8 civic hitler motorla aynı yakar zaten fabrika verilerinde daha az yakıyor gözüküyor.i shift vitest tam otomatik değil baskı balata var.Bide tam otomatik kadar sarsıntısız değil
  • içlerinde civic iyidir ama 1.8 vergisi ne kadar fark ediyor bunada bakmak lazım
  • Arkadaşlar civic 1.8 alındı yarı otomatik.yorumlarıyla katkıda bulunan arkadaşlara teşekkürler.araç şehir içi yol bilgisiyari verilerine göre 100 kmde 7-8 litre civarlarında
    Yakıyo yani 1.6 lar kadar desek yalan olmaz.(tüketim değeri tamamı sıkışık trafik değil yer yer şehir icindeki 3-4 şeritli yollarda dahildir.)

• 1.8 typ-s civic alırdım ben,1.3 cdti astra performansı felaket bir otomobil.
  • Hic düşünmeden Civic HB 1.8 alin. Tasarım olarak 10 numara zaten. Yakıtı da çok makul. Üstelik sorunsuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inque kullanıcısına yanıt
    Bizde öyle yaptık hocam civic 1.8 hb aldık dediğiniz gibi yakıt tüketimide gayet makul

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.