Şimdi Ara

CİVİC 18 İNÇ JANT

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • civic sedana 18inç yada 17inç jant takmak istiyorum. ama karar veremiyorum. daha önceki aracınma megneII ye 17 takmıştım. araç çok yükseldiği için 35mm yay almak zorunda kaldım arkaya iki kişi oturdumu araç takoz üzerinda gidiyordu..bu kezde aracın altını vurmaktan kullanamadım. civic'e 17 taktığımızda yay kullanmasak görüntü iyi olur mu? nede olsa megane göre yere yakın çamurluk araları dar. bugüne kadarki deneyimlerime göre 18 taktığımızda mutlaka yay gerekecektir diye düşünüyorum. bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum .. şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msmrsn -- 16 Kasım 2007; 23:43:56 >

• Çok derin adamsın vesselam...
  • arkadaşlar civic 18 inç 7.5*18 215 40 18 veya 225 20 18 lastik sürtme yapar mı?
    sanırın şükrü arkadaşımız 225 45 17 lastiklerin sürtme yaptığını yazmıştı.
    18 jant takamayacağızmı? lütfen yardım

CİVİC 18 İNÇ JANT
  • hah şimdi oldu :)
    ilk mesaj boş olunca insan anlam çıkarmaya çalışıyor :)
  • bu jant sizce nasıl durur beyaz civicte

CİVİC 18 İNÇ JANT
  • Kardeş benim 18likleri veriyim istiyosan
  • quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

Kardeş benim 18likleri veriyim istiyosan

seninkileri takınca civic yerinden bile oynamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW CC 19 JANT LASTİK ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    2014 Bmw 3.20d Jant tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

hah şimdi oldu :)
    ilk mesaj boş olunca insan anlam çıkarmaya çalışıyor :)

deneme yapıyordum onun için oldu kardeşim..
  • Tanıdığım bir levent abi var bu jantların aynısını takmıştı aracına yeni civice sorun yoktu

quote:

Orjinalden alıntı: musamersin

bu jant sizce nasıl durur beyaz civicte

CİVİC 18 İNÇ JANT

• Yaw resimi koyamadım allah allah direk linki host ediyom buraya koyuyorum olmuyor imagenin ortasına koyuyom gene olmuyor.Neyse aynısı war sonucta:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heLLWeapon -- 17 Kasım 2007; 1:57:34 >
  • 2011 civic premium var aracıma bi arkadaşımın hrv sinden çıkma 245x40x18 / 5x144,3 jant lastiğini koymayı düşünüyorum sizce sıkıntı yaşarmıyım
  • 225 taban fazlası riskli ben 2154018 kullanıyorum ama asıl önemli olan jantın ofset değeri 45 olmalı kesinlikle sürtmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msmrsn -- 18 Kasım 2012; 19:01:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda efsane modellerinden Civic’in yeni station wagon konseptini resmen duyurdu.

CİVİC 18 İNÇ JANT

Gelecek ay Cenevre’de gerçekleştirilecek fuarda segilenmesi beklenen konsept “stationwagon civic”in 2014′de yollarda olması planlanıyor. Honda Cenevre Fuarında ayrıca yepyeni 1.6 i-DTEC dizel motorunu da tanıtacak.
  • malesef konsept modeller hep konsept olarak kalıyor artık hondada :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.