Şimdi Ara

Civic den daha iyi bir araba var mı ( tasarım / performans / donanım ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
7.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

25 le gezen birinin trafiğe çıkması sakıncalı?? fizik bilen ezme ortalama hızın ne olduğunu öğren BİRDE BAK BÜYÜK YAZIYORUM ORTALAMASI 25 TEN AZ YERDE YAŞIYORSAN ZEKA TESTİNE GİR NEDEMEK sen uçmuşsun hac devreler gitmiş sende sçtın sıvadın rezil oldun özür dile bence
    şimdi gelelim öbür meseleye uzun yolda ışık trafik görmeden gazı koklata koktata bastığın anlaşıldı yani gt olan sen oldun kapat lan hesabnı yerse bu durumda ben sana diyorumki millete 6 yaktım deyip inanan çıkar alır 12 13 yakar anlamıyorsun
    36 yaşındasın diye sustuğumu nerden anladın o nerden çıktı bende 85 liyim yaş muhabbeti nedir anlamadım adammı oldun 36 yaşına gelince laf bulamayınca ben büyüğüm sen ergensin muhabbetini ezik adam yapar
    ulan şu forumda audi bakıp şu çapulcu apaçilere laf anlatan tek salak benim ya ne işim varsa bunların yannda anlamadım

son sözüm dahada adam yerine koyup seni yazmicam adam olmadığın anlaşıldı o tenekenle istersem 3 de yakarım istersem 25 te ama senin yaptığın insanları yanlış yönlendirerek ort 6 gibi gösterip insanları yanlış yönlendirip hakkına girmektir anladımı aslan parçası tamam anladım seni bağladın 48 ay krediye benzin koycak paran yok cebinde bakımı geldi süpriizz 1500 haşırt psikolojin bozuk git içinde yaşa bunlar kimse senin bozuk psikolojini düzeltmek zorunda değil

Alıntıları Göster
    1. Dogma büyüme İstanbul'luyum, işgal edilmeden önce İstanbul güzel şehirdi. Bu nüfusla o şehirde yaşayanın aklindan şüphe ederim. Ve kaçtım o şehirden.

2. Yaş muhabbeti yapan sensin bana ergen toy dedin alzhemir başlamış sende ne dediğini unutuyorsun doktor araştır.

3. Kuruş borcum yok. Hayal dünyanda yaşama. Sürekli bir şeyler salliyorsun her seferinde mosmor oluyorsun. Iyi dalga geçtim senle he. Ama hala kendini haklı sanman klinik vaka.

Bana 6.0 yakamazsin diyen sensin. Seri kullanıyorum diyorum kamera ile belgelerim diyorum hala yakamazsin diyorsun. Aynı bu ülkedeki bazi canlilar gibisin. Adamlar Mars'a gidiyor diyoruz, Mars ne bilmeyenler Mars dünyadaki bazı ülkelerden yakın diyen bir kitle var. Çünkü haberi yok digerleri ne yapıyor. Senin kitlen bu işte. Sen beceremiyorsun diye herkesi beceriksiz sanıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üsluplara bak siz ne anlatıyorsunuz :D
    Ayrıca bazıları turbonun atmosferikten fazla yakacağını savunmuş aynı kanıyı tsi da neden göstermiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: escanor_

22 yıldır aynı motoru kullanıyor honda leğeni mi değiştirsin
    Cidden bu ülkede bu siyasi iktidarin kaybetmesi imkansız.

• quote:

Orijinalden alıntı: sleepingawake

Cidden bu ülkede bu siyasi iktidarin kaybetmesi imkansız.

Alıntıları Göster
    İktidar kaybeder ama honda kaybetmez. Eşşek koysa galeriye satar.

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    ben izmit te yaşıyorum merkezde aynı muhabbet dün bi arkadaşla oldu 2017 passat la 10 liralık mazotla üsküdara gittim diyor abi imkansız diyorum yok bunda eco mode var bayır aşağı inerken yakıt tüketmiyor diyor e be arkadaş 4 lira olsa 10 lirada 3,5 litre eder 3,5 litreye 90 km yol mu gidilir.

yakma konusuna gelince yine istanbuldan buraya sürekli gelen bi tanıdıgım var ne zaman gelse benzin dipte o şekil gelip gidiyor ulan hiç mi yakmıyor bu araç diyorum reno symbol 2010 model olması lazım bi ara verde bi işim var dedim izmitten sapancaya gittim geldim yarım depo benzin harcadım

anlıyoruz ki basınca her araba yakıyor

fabrika verilerine bakınca düz yolda 100 km/h la düşük devirde test yapıldığını düşünüyorum o verilere ulaşmak için bence arabayı yağmursuz rüzgarsız rampasız dur kalksız yollarda kullanmak lazım
  • renoların ibre birden iniyor hocam bende 2 sene şirket aracı symbol vardı 2014 full depo 300 km gidiyorsun hala ful gösteriyor 50 km daha gidiyorsun birden yarıya iniyor

dizelde istediğini yap 7 8 i geçemezsin turboda sınır yok bunu anlatmaya çalışıyorum insanları yanlış yönlendiriyorlar 4 yakıyor 5 yakıyor diye dizel alan şirketlerde salaktı benzinli dururken dizel alıyor geçen hafta 1.0 20 test ettim 14.5 yaktı hondaya 6 yaktırıyorum diyen şuursuza laf anlatmaya çalışıyoruz burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pikelenjelo

ben izmit te yaşıyorum merkezde aynı muhabbet dün bi arkadaşla oldu 2017 passat la 10 liralık mazotla üsküdara gittim diyor abi imkansız diyorum yok bunda eco mode var bayır aşağı inerken yakıt tüketmiyor diyor e be arkadaş 4 lira olsa 10 lirada 3,5 litre eder 3,5 litreye 90 km yol mu gidilir.

yakma konusuna gelince yine istanbuldan buraya sürekli gelen bi tanıdıgım var ne zaman gelse benzin dipte o şekil gelip gidiyor ulan hiç mi yakmıyor bu araç diyorum reno symbol 2010 model olması lazım bi ara verde bi işim var dedim izmitten sapancaya gittim geldim yarım depo benzin harcadım

anlıyoruz ki basınca her araba yakıyor

fabrika verilerine bakınca düz yolda 100 km/h la düşük devirde test yapıldığını düşünüyorum o verilere ulaşmak için bence arabayı yağmursuz rüzgarsız rampasız dur kalksız yollarda kullanmak lazım
    3,5 yapilabilir ama cok kasmak gerek. Dizel accent blue ile İstanbul Bursa, sakin sürüş otobandan ama yavaş değil, 3,8 ile gidiyoruz.

Ben fd6 ile şehirlerarası normal sürüşte 5,5 yakıyordum şehirlerarasi, cok basarsam 6,5 ama lastikler bittikti.
    30bin km ortalamam 6,2 idi.
    Rs daha az yakıyor Tsi gibi, ama kullanmasini bilene. Diger yakamazsin diyen cahillere laf anlatilmiyor size ne yaptığımı anlatayim.

Gayet seri ve kurallar dahilinde kullanarak Ist Bursa eski yoldan 5,2 ile gittim. Kağnı gibi gidiyorsun diyenlere ortalama sürat atınca kayboluyorlar. İleri sürüş teknikleri bilen biri cok rahat sert kullanan biriyle benzer zamanda gidip cok daha az yakit ile gidebilir uzun yolda. Sehir ici cok yakıyor deniyor, açıkçası bilmediğim konuda yorum yapmam. Ben benzin aldikcs sifirliyorim. Ist ici ağır köprü trafiği vs uzun yol ortalamam 6.0 çıkıyor. Yokuş aşağı arac viteste kaldığı sürece benzin yakmaz bu doğru. Ama yokus çıkarken cok fazla yakar, hızı yokuşta düşürmek gerekir, bu zaman olarak pek kaybettirmez, ama benzin cok farkeder. Sürüş konusunda yeteri tecrübesi olan biri JAPON arabalarında fabrika verileri ile cok rahat gider. Ben yolda çoğu zaman soldayim. Inanmayanlara gülüyorum sadece.

• sleepingawake kullanıcısına yanıt
    rıza abi benim yahu :D senin profilin foton yansın
  • Delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış. Hakkaten şu başlıktaki mesajları bastırıp ülke girişine asmak lazım.

• quote:

Alıntıları Göster
    Evet doğru, dünyada ikinci eli en değerli araba olarak tüm otomobil otoriteleri tarafindan kabul edilir. Herşey belgeli hayali değil :

J.D. Power
    2018 depreciation compact car Awards | J.D. Power
    https://www.jdpower.com/cars/ratings/depreciation/2018/compact-car

http://money.com/money/4520287/cars-suvs-best-resale-value/

Resmi verin kaynağın varsa paylaş ya da sus?

• quote:

Alıntıları Göster
    2012 model fb 7 me 79 bin saydı gitti alan adam valla asabım bozulmasın hondacıyla muhattap lmiyim dye galerici teyzeoğluna verdim al sat diye hayrını görsün güle güle kullansın asla ama assla o parayı 7 yaşındaki arabaya vermem hep söylüyorum yine söylicem
    HONDAYA HİNDİSTAN İNEĞİ YAPAN ADAM YA HAYATINDA BAŞKA ARABAYA BİNMEMİŞTİR YADA ÇCUKLK HAYALİDİR HONDAYA BAKIP BAKIP İÇ GEÇİRİYOR HİÇ BİNMEMİŞTİR

• sleepingawake kullanıcısına yanıt
    Hocam şu konuyu honda tr'ye at sana bir bakım falan hediye etsinler, çok uğraştın. Honda tr para ile adam tutsa senin gibisini bulamaz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.