Şimdi Ara

Civic den daha iyi bir araba var mı ( tasarım / performans / donanım ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
7.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Bide tüplü atmosferik motorlu olduğunu düşün kamyonlarla kanka olursun peşpeşe gidersin
    Bu arada 1.5 182 hp motorun 20 lt lerde gezdiğinden kimse bahsetmemiş

Alıntıları Göster
    bende var 1.6 atmosferik kamyon ne demek el arabası sollamak için arabadan inip hicazet almam gerekiyor.
    Rs de kullandım 20 lt yaksa yine iyi 1 depo benzinle köye bile çıkamıyorum 35 lt ortalamalarda geziniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schrödinger Kedisi

bende var 1.6 atmosferik kamyon ne demek el arabası sollamak için arabadan inip hicazet almam gerekiyor.
    Rs de kullandım 20 lt yaksa yine iyi 1 depo benzinle köye bile çıkamıyorum 35 lt ortalamalarda geziniyor

Alıntıları Göster
    7 sene fb 7 kullandım hondaya tapan adam ya hayatında başka araba kullanmamıştır yada çocukluk hayalidir hiç kullanmamıştır tipine bakıp iç geçiriyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 25 Nisan 2019; 23:59:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • City var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

7 sene fb 7 kullandım hondaya tapan adam ya hayatında başka araba kullanmamıştır yada çocukluk hayalidir hiç kullanmamıştır tipine bakıp iç geçiriyordur

Alıntıları Göster
    hocam tapmakla alakası yok şu arabayı segmentine göre değerlendirelim.100 bin liralık araba altı üstü niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz anlamadım
    Ayrıca neden hala fb7 ye yorum yapıyorsunuz onu da anlamadım bende 1999 golf e yorum yapayım ozaman
    Gayet uygun/alınabilir segmentinde f/p bir araç
    En iyi değil kesinlikle ama en alınabilir araçlardan birisi.

• Hocam araba geniş banada geniş araç lazım sırf bu yüzden pişman olmama rağmen yenisini ciddi ciddi inceledim aynı sac hele o yalıtım yokmu ne çektim ben bilirm aynı yalıtım aynı kalitesiz malzeme civic yola oturmuyor kimse kusura bakmasın araç geziniyor 120 den sonra korkutuyor komyon tır yanından geçince türbülansa giriyor ve cidden tüplüsüyle kamyonun arkasından gidersin araba 4 5 bin devir olacak ta osura osura gidecek anca evet artıları var muhteşem farlar koktuk ısıtma beleş sunrof geniş hacim ama bunlar en iyisi yapmaz bu aracı heryerde en iyi civic civicin üstüne araba yok anlamadım bu muhabbeti ben ne yani
    Alınabilir ever f/p si güzel az yakıyor geniş donanım zengini ama ben yukarda saydığım yalıtım başta olmak üzere klasik japon hastalıklarından dolayı bidaha japon almam alan güle güle kullansın ama göklere çıkarılmasını en iyisi denmesini anlamıyorum

adam 3 4 satır yukarıda çok zf kullandım cvt daha konforlu diyor qq ye binse cvtye söver civicte cvt var diye zf den daha iyi oldu cvt bunu anlamıyorum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 26 Nisan 2019; 1:36:11 >

• Dönem dönem honda kıymete biner

• quote:

Orijinalden alıntı: Schrödinger Kedisi

hocam tapmakla alakası yok şu arabayı segmentine göre değerlendirelim.100 bin liralık araba altı üstü niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz anlamadım
    Ayrıca neden hala fb7 ye yorum yapıyorsunuz onu da anlamadım bende 1999 golf e yorum yapayım ozaman
    Gayet uygun/alınabilir segmentinde f/p bir araç
    En iyi değil kesinlikle ama en alınabilir araçlardan birisi.

Alıntıları Göster
    Fb7 en kötü civic olarak geçer tüm uzmanlarca. İktidarın vergi sistemi sistemi yüzünden 1.8 140 olan motor, 1.6 125, bu motoru 3 sene fd6 ile kullandim. Düz yolda kamyonla ayni gitmeyi gectim, turbo araçlar haric neredeyse hepsinden iyi ara hizlanmasi.

RS sınıfındaki en hizli, en donanimli, en iyi yol tutan, ve bizce tasarımı emekli arabasina benzmeyen en şık arabalardan biri. Aksini diyenlerin kuyruk acısı olabilir. Her aracın eksileri vardir. Ama bunun artisi eksiden fazla.

• quote:

Otobana çıkarsın eğimli yada düz yol bulursun kmyi sifirlarsın hoo 4.5 ortalama bunu neden yaparlar anlamam test aracı s.içi az sıkıştırdım 25 gösterdu yol bilgisayarı
    Ssen neden böyle hileyle veri gösterip insanları kandırmaya çalışıyorsun bende onu anlamadım genel ortalama at bakalım 182 hp diye övünüyorsunya onu almak için kaç yakman lazım ondan bahset

Alıntıları Göster
    Buna verdiğim cevap silinmiş. Sen bu verileri otobanda düz yolda anlik sanıyorsun, ben ise 175km ışıklı yolda yasal limitlerde ve iyi tempoda kullandim diyorum. Senin gerçeklerinle dünya gerçekleri çok farklı. Bilmeden atıp tutma.

175km Bursa Eskişehir 4,8lt.
     Civic den daha iyi bir araba var mı ( tasarım / performans / donanım )

• quote:

Orijinalden alıntı: sleepingawake

Buna verdiğim cevap silinmiş. Sen bu verileri otobanda düz yolda anlik sanıyorsun, ben ise 175km ışıklı yolda yasal limitlerde ve iyi tempoda kullandim diyorum. Senin gerçeklerinle dünya gerçekleri çok farklı. Bilmeden atıp tutma.

175km Bursa Eskişehir 4,8lt.

Alıntıları Göster
    Aa sen o kuduz olan çocuk değilmisin merhaba banane senin uzun yol verinden uzun yolda hepsi ne istersen bunu yaktırırsın ist ş içine gel yavru eleman uzun yolda az yaktırmak için elinden geleni yapmış veri atıyor geneli at demiştim dğn 6lt genelim var demiştin at hadi genelin 6lt sini bekliyorum hayır neden metale yapıyorsun anlamadım ondan büyük Allah var yani bende fb7 yi yeni almışım inip inip bakardım sonra gerçek hayata döndüm golf focus astra corolla i30 ceed elantra varmış içinde huzur içinde sessiz sessiz konforlu konforlu gidiyormuş benim hondada ılsa olsa zeytin yağı tenekesi olurmuş hastamısın nesin rs ilr 4küsür yakıt verisi atıp milleti ona inandırcaksın biz olmasak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 26 Nisan 2019; 8:32:6 >

• 100.000 tl ye gider mercedes a serisi alırım hiç değilse merso ya biniyorum derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pikelenjelo

100.000 tl ye gider mercedes a serisi alırım hiç değilse merso ya biniyorum derim
    Nerde bulcan o oaraya a yı malum siteye bak bakalım zaten o arabaları alamayıp iç geçiren züürtlerde rs alıyor işte
    Valla böyle konuşan biri değilim ama bundan anlıyonuz napim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 26 Nisan 2019; 7:58:32 >
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    valla hocam Türk milleti olarak araba piyasasının içinden geçmiş bulunuyoruz bence 2013 yılında 2011 model 11 binde heçbek sanruflu cruze aldım internetteki yorumları okudum herkes arabadan şikayetçi yok çok yakıyor yok yokuşta bayılıyor falan fülün araba o zamanlar hondanın fd6 kasası güvenlik testlerinden 4 bilmem kaç puan alırken cruze 5 puan almış çok yakıyor dediği 40,45 kuruş arası bindiğin araba 1.6 124hp bu arabaya 40-45 kuruşa çok diyolar bu millet alışmış 1,3 linea 1.4 fiesta 1.2 clio ya ne konfordan anlıyolar ne donanımdan yav arkadaş git ikinci el golf al bmw al audi al 120.000 küsür dacia ya veriyolar şaşırılmıycak gibi değil sonra araba piyasası uçtu

97 model doğan abi tempra motoru var bunda eeee eesi güzel abim 15,500 ama sana 15 e bırakırım tempra dediği sanki ferrari

• quote:

Orijinalden alıntı: rkursada

Araba alacagim zaman en cok inceledigim ve almayi dusundugum modeldi civic. Soylediklerinizin coguna katiliyorum fakat donanim olarak cok daha iyileri var. Ha donanim diyince akliniza teyp, sunroof, start stop vs gelmesin (ki bu anlamda da cok iddali degil civic, ozellikle maalesef hb). Honda Civic araclarinda GUVENLİK DONANİMLARİ YOK! Yil olmus 2018, bizde hala ucuz olsun diye guvenlik donanimsiz araclar satiliyor. Kimse kusura bakmasin, o kadar parayi sehir ici fren destegi, kor nokta uyarisi, capraz trafik uyarisi olmayan arabaya veremem. (Kac kez kullanacan sanki o ozellikleri, kendin fren yapamiyon mu, hedede hododo diyen arkadaslar, lutfen yapmayin etmeyin. Belki hic kullanmazsiniz, belki bir kere kullanirsiniz ama, kendinizin, arabadaki cocugunuzun, onunuze atlayan bir cocugun hayatini kurtarabilir. Bu baska bir seyle olculemez) Gocuk vs cok onemli degil, cozumu var ve sadece sac yamuluyor, sase saglam.

Ayrica ic malzeme kalitesi de hosuma gitmiyor kesinlikle civiclerin. İc tasarimi cok hos, estetik ve kullanisli. Ancak malzeme konusunda gozumde sinifta kaliyor. Premiuma cikmayan araclar icerisinde mazda 3 u tek gecerim bu konuda.

Performans konusunda ise soylecek lafim yok. Arac cok agir degil ve 1.5 turbo beslemeli motoruyla oldukca atik, guclu. Agirlik merkezi cok asagiya konumlandirilmis. Hem kullanmasi keyifli, hem yol tutusu cok basarili.

Ama cok sevmeme ragmen, yukarida bahsettigim sebeplerden dolayi (2 kez almaya yeltensem bile) kesinlikle alacagim bir araba degil.
    Hocam güzel yazmıssınız iyi hoşta o fiyata o donanımlı araç söylermisiniz onlara yönelenim yanlış anlamayın dalga geçmek için söylemedim bilgi almak için diyorum.. Honda fanı değilim yakıt yüzünden aldım şimdi satmayı düşünüyorum bunuda belirteyim.

• quote:

100.000 tl ye gider mercedes a serisi alırım hiç değilse merso ya biniyorum derim
    O fiyata bulursanız beranber alalım BMW 1 serisi bile uçuk fiyatlar artık dediğinizede katılıyorum saçma arabalara deli para vererek piyasayı uçurdular.
  • Hocam masallah maziden cekip cikarmissiniz mesaji

Guncel fiyatlarla ilgili bilgim yok ama o donemde ayni fiyatlara daha cok donanim sunan arabalar Leon-Mazda3-308 gibi modellerdi. Tabi model degistirdikce baska tavizler vermek durumunda kaliyorsunuz. Kiminde motor performansi, kiminde sanziman, kiminde piyasa degeri gibi. Ama ben o tavizi guvenlikten vermeye kesinlikle sicak bakmiyorum. İnsanlar piyasasi kotu, parcasi zor bulunur vs dese de ben yine de Mazda3 u tercih ederim. Yari otonom suruse kadar var aracta. Guvenlik konusunda neredeyse rakipsiz kendi sinifinda.

Ayrica suan s60 kullaniyorum ve sehir ici fren destegi bugune kadar 3 kez devreye girdi. Birisinde onume araclarin arasindan cocuk atladi. Tabiki frene bastim ama arac sizden once davraniyor. Sadece kendim olsam durabilirmiydim yoksa carparmiydim bilemiyorum ama ihtimali bile korkunc.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Aa sen o kuduz olan çocuk değilmisin merhaba banane senin uzun yol verinden uzun yolda hepsi ne istersen bunu yaktırırsın ist ş içine gel yavru eleman uzun yolda az yaktırmak için elinden geleni yapmış veri atıyor geneli at demiştim dğn 6lt genelim var demiştin at hadi genelin 6lt sini bekliyorum hayır neden metale yapıyorsun anlamadım ondan büyük Allah var yani bende fb7 yi yeni almışım inip inip bakardım sonra gerçek hayata döndüm golf focus astra corolla i30 ceed elantra varmış içinde huzur içinde sessiz sessiz konforlu konforlu gidiyormuş benim hondada ılsa olsa zeytin yağı tenekesi olurmuş hastamısın nesin rs ilr 4küsür yakıt verisi atıp milleti ona inandırcaksın biz olmasak

Alıntıları Göster
    Dün üstte bir kisi rezil oldu, ve bunu kabul etti. Seni rezil edeceğim 6.0 ortalama ile. En soldan gittiğimi de ve hizlarimi da kamera ve google maps ile kanitlarsam hesabıni kapatacak misin. O ettiğin küfürleri de yutacaksin.

Fenerbahce Zalgiris maçına yetişmek icin radara yakalanmayacak maksimum hizlarda sürmüşüm hala yakit kasmissin diyorsun. Ne kadar delikanlisin görelim. Hesabını kapatıyor musun. Laga luga yok. Kapatıyor musun?

6.0 seri kullanim ortalama yaklaşık 2000km atacagim hesabini kapatıyor musun? Geri vites yok? Ok? Senin gibileri zevkle hep rezil ediyorum ama doymuyorsunuz.

Önce şehirlerarasi kastigimi iftira attığın güzergahin google verisi.
     Civic den daha iyi bir araba var mı ( tasarım / performans / donanım )
    Neymiş 164km mesafe, ne süre 2:12, ne etti ortalama 75km/h.
    Yolu bilen biler, o yolda bir sürü 50 70 yazan yerler ve kırmızı ışık var. Bursa içinde de aksam trafikte adım adim gitmişim hala yakit kasmissin diyorsun. Üzülüyorum senin gibilere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepingawake -- 26 Nisan 2019; 9:10:50 >

• quote:

valla hocam Türk milleti olarak araba piyasasının içinden geçmiş bulunuyoruz bence 2013 yılında 2011 model 11 binde heçbek sanruflu cruze aldım internetteki yorumları okudum herkes arabadan şikayetçi yok çok yakıyor yok yokuşta bayılıyor falan fülün araba o zamanlar hondanın fd6 kasası güvenlik testlerinden 4 bilmem kaç puan alırken cruze 5 puan almış çok yakıyor dediği 40,45 kuruş arası bindiğin araba 1.6 124hp bu arabaya 40-45 kuruşa çok diyolar bu millet alışmış 1,3 linea 1.4 fiesta 1.2 clio ya ne konfordan anlıyolar ne donanımdan yav arkadaş git ikinci el golf al bmw al audi al 120.000 küsür dacia ya veriyolar şaşırılmıycak gibi değil sonra araba piyasası uçtu

97 model doğan abi tempra motoru var bunda eeee eesi güzel abim 15,500 ama sana 15 e bırakırım tempra dediği sanki ferrari
    Bende fb 7 yi alırken çok yakıyormuş dedim abi econ tuşu var 6 7 yakarsın dediler 13 lerde dolanıyordum eleman gelmiş 1.5 turboya 4 küsür yaptırdım resim atıyor

Assında elemanlarıda anlıyorum bağlamış 4 5 yıllık maaşı arabaya yediremiyo şimdi bari zevk alim düşünüyor kara kara ulan aybaşu geldi benzin nasıl alcam bakımı geldi 1500 bakıma para vercez nerden bulcaz kredi var zaten kafaları karışık çok
    turbo 4 yakıyor diyenlermi ararsın zf8 kullandım cvt daha konforlu diyenmi sarı sitedeki hayvanları hiç söylemiyim elegance 124500 executive 136000 fiyat aldım yeni sarı sitede 2. Elleri daha pahallı elegance 130 isteyen dünya hayvan var

• rkursada R kullanıcısına yanıt
    Valla tarihe hiç dikkat etmedim kusura bakmayın eski zaman mesajı dedeğiniz zamanda alternatif vardı aslında haklısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepingawake

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    25 le gezen birinin trafiğe çıkması sakıncalı?? fizik bilen ezme ortalama hızın ne olduğunu öğren BİRDE BAK BÜYÜK YAZIYORUM ORTALAMASI 25 TEN AZ YERDE YAŞIYORSAN ZEKA TESTİNE GİR NEDEMEK sen uçmuşsun hac devreler gitmiş sende sçtın sıvadın rezil oldun özür dile bence
    şimdi gelelim öbür meseleye uzun yolda ışık trafik görmeden gazı koklata koktata bastığın anlaşıldı yani gt olan sen oldun kapat lan hesabnı yerse bu durumda ben sana diyorumki millete 6 yaktım deyip inanan çıkar alır 12 13 yakar anlamıyorsun
    36 yaşındasın diye sustuğumu nerden anladın o nerden çıktı bende 85 liyim yaş muhabbeti nedir anlamadım adammı oldun 36 yaşına gelince laf bulamayınca ben büyüğüm sen ergensin muhabbetini ezik adam yapar
    ulan şu forumda audi bakıp şu çapulcu apaçilere laf anlatan tek salak benim ya ne işim varsa bunların yannda anlamadım

son sözüm dahada adam yerine koyup seni yazmicam adam olmadığın anlaşıldı o tenekenle istersem 3 de yakarım istersem 25 te ama senin yaptığın insanları yanlış yönlendirerek ort 6 gibi gösterip insanları yanlış yönlendirip hakkına girmektir anladımı aslan parçası tamam anladım seni bağladın 48 ay krediye benzin koycak paran yok cebinde bakımı geldi süpriizz 1500 haşırt psikolojin bozuk git içinde yaşa bunlar kimse senin bozuk psikolojini düzeltmek zorunda değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 26 Nisan 2019; 10:25:13 >

• 22 yıldır aynı motoru kullanıyor honda leğeni mi değiştirsin

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.