Şimdi Ara

Civic den daha iyi bir araba var mı ( tasarım / performans / donanım ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
7.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: commandx

Cvt yakıt tüketimini çok arttırmaz. Çift kavrama ya da tam otomatik neyse cvt de o. Hatta bu konuda bir tık daha iyi onlardan. Performans konusunda da eskisi kadar kötü değiller.
    Cvt ile honda ne yapti bilmiyorum, ama hem en konforlu sanzuman, yakıt olarak manuel ile ayni, performans olarak da 0-180'e kadar ayni. Aksini iddia eden varsa hayal değil gerçek veri ile kanıtlasin. Ben bilmeyen varsa bunları kanitlarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepingawake

Cvt yakit tüketimi arttiriyor?
    Performanstan çalıyor?
    Bunu mu dedin cidden?

Alıntıları Göster
    evet bunu dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Cvt yakıt tüketimini çok arttırmaz. Çift kavrama ya da tam otomatik neyse cvt de o. Hatta bu konuda bir tık daha iyi onlardan. Performans konusunda da eskisi kadar kötü değiller.
    eski cvt'lere göre eskisi kadar kötü olmayabilir ama hala performanstan hem hızlanma değerleri hemde son sürat olarak kötüler.
  • Arabanın performansinin sadece beygirle alakali olmadigini,baska nelere bagli oldugunu arastir ögren sonra gel. Once beynini bi yokla istersen sonra susmasi gerekenin kendin oldugunu anlarsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

evet bunu dedim

Alıntıları Göster
    Gercekten cok uzaksin.

1. Cvt ile manuel ayni tüketiyor bunu diger forumlarda gösterdim herkes sustu.

2.cvt manuel 0-180 ayni değer. Yine herkes sustu.

Eger susmak istersen seni de aydinlatayim ama bitmek bilmiyorsunuz, herkes hayali verilere inanıyor.

• quote:

Gercekten cok uzaksin.

1. Cvt ile manuel ayni tüketiyor bunu diger forumlarda gösterdim herkes sustu.

2.cvt manuel 0-180 ayni değer. Yine herkes sustu.

Eger susmak istersen seni de aydinlatayim ama bitmek bilmiyorsunuz, herkes hayali verilere inanıyor.

Alıntıları Göster
    hadi sustur bakalım nasıl cvt ile manuel 0-180 aynı?

daha 0-100'de bile 1-2 saniye geride kalıyor.
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt
    Bende boş yok. Dediğim her şeyi kanıtlarım. Bu kanal gps ile stok araç ölçüyor hep.

Diğer eksik bilgin Honda resmi sitelerinde dünyada, cvt ve manuel 0-100ler ya ayni ya 0,1 yavaş. 2 saniye yavaş olma eski tork konvertorlu sanzumandaydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepingawake -- 25 Nisan 2019; 18:41:57 >
  • quote:

Bende boş yok. Dediğim her şeyi kanıtlarım. Bu kanal gps ile stok araç ölçüyor hep.

Diğer eksik bilgin Honda resmi sitelerinde dünyada, cvt ve manuel 0-100ler ya ayni ya 0,1 yavaş. 2 saniye yavaş olma eski tork konvertorlu sanzumandaydi.
    bu videodaki adam manueli kaldıramamıştır, başka bir açıklaması olamaz.

diğer tüm motorlarda manuel'e göre 1-2 saniye yavaş kalan cvt şanzıman bu motora özel 0-100'de manuel'i geçecek buna cidden inandığını söyleme

bana amatör videolarla değil gerçek fabrika verisi değerlerle konuş

• sleepingawake kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sen hala olayı anlamadın. Ben konu başlığına göre yorumumu yazmışım. Sen gelip benim yazdigimi alintilayip şu şu ozelliklerde SEDAN araba tavsiyesi istiyorsun, halbuki başlıkta sedan filan birsey yazmiyor. Onu sen kendi kafadan ekleyip bana atar gider yapıyorsun. Biz burda performanstan bahsediyoruz. Sedan olmasindan hb olmasindan bahsetmiyoruz ki. Once yazılanları idrak et. Senin demenle gaza gelip kapisacak degilim, burda arabalari tartisiyoruz suruculeri degil. Benden iyi araba surebilirsin buna bisey demem, oyle bir iddiam yok. Bu surdugun arabanin daha performansli oldugu anlamina gelmez. Farkli frekanslardayiz bence sana iyi surusler dilerim. Bana emreder gibi sus pus geri vitese tak gibi konusmazsan sevinirim. Karşında cocuk yok.

• Birisi ZF ile CVT’yi kıyaslamış ve CVT daha iyi demiş. kıyaslama konusu ise “Vites geçişi hissetmemesi” kahkaha atıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu videodaki adam manueli kaldıramamıştır, başka bir açıklaması olamaz.

diğer tüm motorlarda manuel'e göre 1-2 saniye yavaş kalan cvt şanzıman bu motora özel 0-100'de manuel'i geçecek buna cidden inandığını söyleme

bana amatör videolarla değil gerçek fabrika verisi değerlerle konuş

Alıntıları Göster
    Iyi bahane mevcut siyasi iktidar vari. Bir sürü video var ac izle vaktimi sana gerçekleri anlatmakla harcayamam. Ben hepsini izledim neyin ne olduğunu biliyorum.

Sana tek bi güzellik yaparim resmi honda sitelerinden 0-100 değerleri atarim, aynı ise 1.5 motorlar, cvt gitmiyor diye daha fazla sacmalamayacaksan gostereyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: notocord

Arkadaşım sen hala olayı anlamadın. Ben konu başlığına göre yorumumu yazmışım. Sen gelip benim yazdigimi alintilayip şu şu ozelliklerde SEDAN araba tavsiyesi istiyorsun, halbuki başlıkta sedan filan birsey yazmiyor. Onu sen kendi kafadan ekleyip bana atar gider yapıyorsun. Biz burda performanstan bahsediyoruz. Sedan olmasindan hb olmasindan bahsetmiyoruz ki. Once yazılanları idrak et. Senin demenle gaza gelip kapisacak degilim, burda arabalari tartisiyoruz suruculeri degil. Benden iyi araba surebilirsin buna bisey demem, oyle bir iddiam yok. Bu surdugun arabanin daha performansli oldugu anlamina gelmez. Farkli frekanslardayiz bence sana iyi surusler dilerim. Bana emreder gibi sus pus geri vitese tak gibi konusmazsan sevinirim. Karşında cocuk yok.
    Motor yavaş demişsin, ben de değil diyorum ve arttirip daha iyi ne var diyorum, cevap veremiyorsun. Biraz öğren oyle yorum yap.

• Bir honda kullanicisiyla araba hakkinda konusuyorsanız ona Dünya'nın en mükemmel arabasına bindigini, geri kalan tüm insanların geri zekalı oldugunu söyleyin. Sonra bırakın mutlu olup gitsin.

• quote:

Iyi bahane mevcut siyasi iktidar vari. Bir sürü video var ac izle vaktimi sana gerçekleri anlatmakla harcayamam. Ben hepsini izledim neyin ne olduğunu biliyorum.

Sana tek bi güzellik yaparim resmi honda sitelerinden 0-100 değerleri atarim, aynı ise 1.5 motorlar, cvt gitmiyor diye daha fazla sacmalamayacaksan gostereyim.

Alıntıları Göster
    önceki mesajımda yazdım okuduğunu anlamıyorsan tekrar yazıyım, bana amatör videolarla gelme. gerçek fabrika verileriyle gel.

gösterebiliyorsan göster aynı motorlarda cvt ile manuel'in aynı hızlandığını

defalarca söylüyorum ama okuduğunu yine anlamadın, hemen hemen tüm marka modellerde 1-2 saniye cvt daha yavaş manuel'e göre

• sleepingawake kullanıcısına yanıt
    Arttırıp daha iyi ne var demiyorsun düzgün oku ne yazdığını. C sınıfı daha iyi sedan araba var mı diyorsun. Sen öğrenmişsin yeter ya biz ögrenmesek de olur.

• quote:

Bu mesaj silindi.
    başka sitelerdende teyit ettim manuel 0,1 saniye hızlı gözüküyor. Benim dediğim gibi 1-2 saniye hızlı değil. haklı olan senmişsin, yiğidi öldür hakkını yeme demişler. ibreti alem olsun diye önceki mesajlarımı silmiyorum. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler, bende öğrenmiş oldum.

Bu motora özel şanzımanda 0-100 değerlerine abanmışlar, bunun karşılığında son süratı öldürmüşler. buda dediğin gibi 0-180 değerlerini başabaş tutmuş.

genelde ülkemizde hem manuel hem cvt satılan tüm marka modellerde ise 1-2 saniye fark var, cvt'lerin son süratini 10 km/h düşük tutarlar.

Civic den daha iyi bir araba var mı ( tasarım / performans / donanım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 25 Nisan 2019; 19:20:55 >

• quote:

başka sitelerdende teyit ettim manuel 0,1 saniye hızlı gözüküyor. Benim dediğim gibi 1-2 saniye hızlı değil. haklı olan senmişsin, yiğidi öldür hakkını yeme demişler. ibreti alem olsun diye önceki mesajlarımı silmiyorum. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler, bende öğrenmiş oldum.

Bu motora özel şanzımanda 0-100 değerlerine abanmışlar, bunun karşılığında son süratı öldürmüşler. buda dediğin gibi 0-180 değerlerini başabaş tutmuş.

genelde ülkemizde hem manuel hem cvt satılan tüm marka modellerde ise 1-2 saniye fark var, cvt'lerin son süratini 10 km/h düşük tutarlar.

Alıntıları Göster
    Bu da bir erdem. Hb'te dedigim gibi 0,1 yavaş cvt. Ben bilemedigim hiç bir konuda yorum yapmıyorum prensip.

Son sürat kesme sebebi dayanımı. 0-100'e abansalar diğer hizlanma verilerinde tsi motor gibi patlardi. 1.6 motorda 1 saniye yavaş, ama o cok övülen zf9 da 1 saniye yavaş. Honda bu cvt de iyi iş çıkarmış ama hala insanlar bu verilerden habersiz cvt'yi gömüyor, biz de cvt gitmeyor diyenleri caddelerde gömüyoruz RS kullanıcıları olarak.

Honda vag grubu gibi dolandırıcı değil. Rakamlarla kassalar 182hp 0-100 6,5 civari olurdu, ama sonra yürümezdi alet golf gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepingawake -- 25 Nisan 2019; 19:46:46 >

• Konu sahibi 100.000 tl ye Mercedes BMW de 4 teker veriyorlar demiş ama yanlış, 200.000 e 4 tekerli direksiyonlu veriyorlar

• kaputunu kapatınca çıkan o ses hala kulaklarımda
  • Honda yer uçağı diorlar.
    11,6 sn lik tek uçak :D

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.