Şimdi Ara

Civic Elegance 2007 SÜSPANSİYON SERTLİĞİ ŞİKAYETİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ; artık dayanamayıp Honda Türkiye'ye ve Şikayetvar'a mesaj gönderdim. Araç çukurlarda esnemiyor da sanki şase yere vurup sonra tekrar eski halini alıyor. Şikayet konum ve mesajım aşağıdaki gibidir. Benim gibi hisseden benim sorunlarımı yaşayan herkesin konuya iştirak etmelerini rica ederim.

Sn. Yetkili;

1 yıldır kullandığım ve gayet memnun olduğum aracımın tek eksik yönü süspansiyon sistemidir. Servise defalarca aynı sebepten dolayı gitmeme, test edilip lift üzerinde bakılmasına rağmen , halen aracımın normal olduğu söyleniyor ve servis evraklarında sorun yok olarak raporlanıyor. Honda Accord marka aracımızı satıp bir adet daha Civic almak üzereyken çözülemeyen bu sorun bizi kararımızdan vazgeçirdi. (Aynı durum aracı almak isteyen amcam içinde geçerli)Ayrıca arabada sürüş sırasında oturanlar da bu sertliği hemen anlıyor ve araca şüpeyle bakıyorlar. Sizden çözüm için öneri, görüş ve bilgi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitewolf06 -- 15 Ocak 2008; 13:46:08 >

• arkadaşım sizin araçta bi sorun olmasın bnm araçta süspansiyonlar yumuşak çukurları az hissettiriyor..ama 5 kişi fln binince çok esniyor ve arka tekerlek neredeyse içeride kalıyor..eğer çok kişi binipte bu sorunu yaşıyorsanız yeterince esnediği için esneme payı daha küçük olacağından (tekere sütmemesi için) daha sert gelir...ama bn memnunum..başka bir civicte denediniz mi??
  • Arkadasım birkac arkadasımda da aynı sorun var ama en önemlisi bu sorunun serviste test edildikten sonra normal olarak nitelendirilmesi...
  • benim araçta çok şükür herşey normal.

ancak size gelecek yazıyı da bizimle paylaşmanızı rica ederim.

şiddtle gelen cevabı merak ediyorum.

saygılarımla...

quote:

Orjinalden alıntı: whitewolf06

Arkadaşlar ; artık dayanamayıp Honda Türkiye'ye ve Şikayetvar'a mesaj gönderdim. Araç çukurlarda esnemiyor da sanki şase yere vurup sonra tekrar eski halini alıyor. Şikayet konum ve mesajım aşağıdaki gibidir. Benim gibi hisseden benim sorunlarımı yaşayan herkesin konuya iştirak etmelerini rica ederim.

Sn. Yetkili;

1 yıldır kullandığım ve gayet memnun olduğum aracımın tek eksik yönü süspansiyon sistemidir. Servise defalarca aynı sebepten dolayı gitmeme, test edilip lift üzerinde bakılmasına rağmen , halen aracımın normal olduğu söyleniyor ve servis evraklarında sorun yok olarak raporlanıyor. Honda Accord marka aracımızı satıp bir adet daha Civic almak üzereyken çözülemeyen bu sorun bizi kararımızdan vazgeçirdi. (Aynı durum aracı almak isteyen amcam içinde geçerli)Ayrıca arabada sürüş sırasında oturanlar da bu sertliği hemen anlıyor ve araca şüpeyle bakıyorlar. Sizden çözüm için öneri, görüş ve bilgi bekliyorum.

• Emre Bey, hiç şüpheniz olmasın yazıyı paylaşacağım... Umarım sorunumu çözerler...
  • aklıma şu bilgi geldi de o nedenle yazdım.

işçilik hatası olsa ortaya çıkardı.defalarca servise götürüp göstermişsiniz.
    ürün hatası olsa şimdiye çoktan ortaya çıkardı.

acaba başka br araca göre süspansiyonların farklı olması(sizin kriterlerinize göre anormal olabilir)
    mesela önceki araçta farklı ses çıkartılan süspansiyon bu araçta farklı ses ve konfor sağlıyorsa kafanıza takılmış olabilir mi?

saygılarımla...

quote:

Orjinalden alıntı: whitewolf06

Emre Bey, hiç şüpheniz olmasın yazıyı paylaşacağım... Umarım sorunumu çözerler...
  • ispanya da üretilen amortisör
    uyduruk yay
    sonuç yumuşak ama sesli alt takım
    arayıp şöyle diyecekler
    beyfendi bu şikayetlerinizin olmayacağı modelimiz de var biz ona accord diyoruz
    bana öyle dediler :)
    onun içinmi annemin paliosu daha az sesli dedim
    alt sınıf araba o ondandır dediler :)

e yuh yani
    yani civic bu , ya sev ya terket :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okyaypay abi sende yangına körükle gidiyorsun...

şimdi siz başka civicleri test ettiniz.peki diğer civiclerin de süspansiyonu aynı mı?yani size göre sorunlu mu?yoksa sadece sizinki mi farklı?

eğer aynıysa ya üretim hatasıdır,yada başka araçlarla kıyaslama yapıyorsunuz.
    mesela mercedesten sonra civice binerseniz süspansiyonunun sorunlu olduğunu düşünürsünüz.ama sorunlu değil mercedese göre kalitesiz olduğundandır.

bir de bir yerde duymuştum.helezonların arasına takoz gibi birşey konuyormuş sanırım.tanşınırken. ondan olabilir mi?

• ya işin aslı şu
    önceki aracı alman arabası olan bu uyduruk caponlara zor alışıyor
    ama anasını sattımının arabasında ayrı bir çekiçilik var
    hani yaramaz çocuklar vardır sinir eder eder sonra bir şirinlik yaparda yelkenleri suya indirirsin ya , işte caponlar yaramaz çocuklar
    yani bu arkadaşlar biraz farklı düşünüyorlar
    herbir hesapları , düşünceleri farklı , tamamen verim üstüne odaklı , problemsizlik üzerine odaklı
    almanı ingilizi konfora çok önem verirken onlarda bazen teknolojik manada bazı şeylerden feragat ediyor , problemli olabiliyor
    ha hepsinin bir arada olduklarına zaten biz mersedes , bemeve diyoruz ve bedelini ödüyorum
    sabır istiyor bu yaramaz çocukları anlamak sabır :)
  • sık sık hastalanan uslu çocuk mu?çok az hastalanan yaramaz çocuk mu?karar zor.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

ispanya da üretilen amortisör
    uyduruk yay
    sonuç yumuşak ama sesli alt takım
    arayıp şöyle diyecekler
    beyfendi bu şikayetlerinizin olmayacağı modelimiz de var biz ona accord diyoruz
    bana öyle dediler :)
    onun içinmi annemin paliosu daha az sesli dedim
    alt sınıf araba o ondandır dediler :)

e yuh yani
    yani civic bu , ya sev ya terket :)

• ne demek istedin şimdi ?
  • yazınız hoşuma gitti .

+1
    anlamında gülerek de olsa fikrimi beyan ettim.

saygılarımla...

quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

ne demek istedin şimdi ?
  • hee iyi o zaman
    genelde doğru söyleyenlere genel bir kinaye var da , onlardan biri mi onu çözemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.