Bildirim
Civic FD6 Fiyat Tahmini
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
48 civarı diyebilirim -
Yardımcı olur mu bilmiyorum ama bundan 4 ay önce 2008 model 89 bin kmde siyah elegance otomatik civiği 43,500 tlye satmıştık.Araçta sadece sol arka kapı ve çamurluk boyalı idi,sıralı sistem lpgsi mevcuttu.Bu arada aracınızda sunroof yoksa full modeli değildir elegancelarda sunroof standart,bilginiz olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Ravlulu
Yardımcı olur mu bilmiyorum ama bundan 4 ay önce 2008 model 89 bin kmde siyah elegance otomatik civiği 43,500 tlye satmıştık.Araçta sadece sol arka kapı ve çamurluk boyalı idi,sıralı sistem lpgsi mevcuttu.Bu arada aracınızda sunroof yoksa full modeli değildir elegancelarda sunroof standart,bilginiz olsun
Donanım listesinden bakmıştım hocam. Araçta gözüme çarpan donanımlar şöyle.
Koltuk ısıtma
Hız Sabitleyici
VSA
15 (belki 16) alaşım jant
Arka park sensörü -
Arac muhtemelen elegance in bir alti premiumdur. 47-49 araligi gibi bir degeri var. Tabi piyasa degisken kim kaca tutturursa gidiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygun bir fiyat belirlerseniz müşteri olabilirim hocam :)
Vtec2'mi satıp fd6 alma arefesindeyim.
Birde fd6'larda koltuk ısıtma var mı hocam? Daha önce rastlamadım sanki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiM-eren -- 16 Ekim 2015; 20:17:28 >
quote:
Orijinalden alıntı: MiM-eren
bildiğim kadarı ile fd6 da koltuk ısıtma sadece 1,8 lerde olması lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: arfcmr
quote:
bildiğim kadarı ile fd6 da koltuk ısıtma sadece 1,8 lerde olması lazım
Hocam araçta saydıklarım mevcut. Donanım listesine baktığım zaman Koltuk ısıtmanın Elegance pakette olduğu gözüküyordu. -
Hocam ilan koyarsanız linki burdan paylaşır mısınız? Mevcut aracımı çarşamba günü satacağım büyük ihtimalle. FD6 arayışı içerisindeyim çok uzun süre araçsız kalmamam lazım. -
2009 elegance sahibiyim koltuk ısıtma yok alırken baktığım hiçbi elegance modelinde de görmedim.
şu donanım listesini bi link atabilirmisiniz merak ettim. -
Koltuk ısıtmayı bende sadece 1.8 executive'lerde gördüm 1.6'larda hiç yok gibi. Ekstra olarak alınmış olma ihtimalide yok galiba.
Bende de 2011 civic var koltuk ısıtma yok.
Araçta koltuk ısıtma var. Nasıl bilmiyorum. Bildiğimiz 1.6 vsa lı cruise controllü otomatik vites 2009 model araç. Opsiyonla alınmış büyük ihtimalle.
Satış konusu olursa ilanı paylaşırım hocam. @MiM-eren -
EyvAllah hocam siz var diyorsanız öyledir tabi siz kullanıyorsunuz sonuçta aracı :) Pek opsiyon durumu da olmuyor genelde honda'larda o yüzden şaşırdım ben biraz da
quote:
EyvAllah hocam siz var diyorsanız öyledir tabi siz kullanıyorsunuz sonuçta aracı :) Pek opsiyon durumu da olmuyor genelde honda'larda o yüzden şaşırdım ben biraz da
Bende siz deyince şaşırdım ama baya baya vitesin yanında 2 koltuk ısıtma butonu var işlevdede çalışıyor.Bildiğiniz 2009 model makyajsız Sedan Fd6, acaba o yıla özel bi koydular sonra vazgeçip geri çekme durumu falan mı oldu artık denk geldi. Müsait zamanda fotoğrafını yüklemek isterim. Saygılarımla...
-
bazı donanımları eksiltiyorlar yeni modellerde -
linkini atarsanız ben de müşteri olabilirim... -
Arkadaşlar bu araca alıcı çıkmıştım fakat araç sahibi pürüz çıkardı, ben araca alıcı çıkınca ilk verdiği fiyatın üstüne 5 bin koydu. Ben de almaktan vaz geçtim. 1.6 Fiat Bravo almayı düşünüyorum. Bu arada aracın arkasında Hybrid yazıyordu. Koltuk ısıtmanın bunla bi alakası olabilir mi ? -
Hybrid elektrik ve benzinli olan 1.4 model kısa süreli kullanacaksan uzak dur derim
koltuk ısıtma 1.4 Hybrid ve 1.8 ex modelinde bulunuyor
birde civicten bravoya geçiş ne alakadır herşeyi ile farklı arabalar :) -
Mono İtalyano italyan arabalarını seviyor galiba
Benzer içerikler
- honda civic forum
- honda civic 1.6 i-vtec elegance yorumlar
- honda civic 1.6 i-vtec otomatik vites nasıl
- honda civic kasa isimleri
- honda civic paket sıralaması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X