Şimdi Ara

civic hakkındaki söylentiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • honda civic hakkında olumsuz söylentiler aldım
    örneğin gazın boşalması
    ışıklarda 1. veya 2. viteste zorlanması
    ön camın kalın olması ve görüşü bozması gibi

acaba bu söylentilerin ne kadarı doğru
    yardımcı olursanız sevinirim

• ??
  • hiç duymadım
  • bende ilk kez duyuyorum

ön camın kalın olması ve görüşü bozması şaçma geldi bana bu gözlük camımı da kalın ince olcak benim bildiim hepsi bir standart dahilinde üretililir
  • Hacı abi yok öyle birşey,kandırmışlar seni
  • ön camın kalın olmasından dolayı görüşü engellemesi yanlış bir tabir..sanırım anlatılmak istenen A sütununun kalın olması ve dönüşlerde görüşü engellemesi..zaten son dönem bir çok araçta bu sorun var..ama en azından ben kullandığım test aracında bir sıkıntı yaşamamıştım..diğer taraftan yüksek kokpit yapısı kısa boylu sürücüler için aracın ön bitiş noktalarını görmekte bir sıkıntı yaratabilir..

diğer söylentilerde sadece söylentiden ibaret..
  • ben de ilk defa duyuyorum. rakip firmaların propogandası olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL HAKKINDA GENEL YORUMLAR
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • japona mok atmayın leynn
  • hacı abi kedidir kedi takma kafana
  • quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

ön camın kalın olmasından dolayı görüşü engellemesi yanlış bir tabir..sanırım anlatılmak istenen A sütununun kalın olması ve dönüşlerde görüşü engellemesi..zaten son dönem bir çok araçta bu sorun var..ama en azından ben kullandığım test aracında bir sıkıntı yaşamamıştım..diğer taraftan yüksek kokpit yapısı kısa boylu sürücüler için aracın ön bitiş noktalarını görmekte bir sıkıntı yaratabilir..

diğer söylentilerde sadece söylentiden ibaret..

iyide o sütünun hemen yanında kelebek cam var onu oraya süs diye koymadılar ya kör noktayı olabildiğince azaltmak için yapmışlar benim görüşüm, yeni çıkan arabaların çoğundada böyle

bana kalırsa o sütun görüşü de engellemiyor, tabi alışmışız şahinin kürdan gibi sütununa

• Markalar kısmında Honda bölümünü inceleyin, sayfalarca cevap var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.