honda civic hakkında olumsuz söylentiler aldım örneğin gazın boşalması ışıklarda 1. veya 2. viteste zorlanması ön camın kalın olması ve görüşü bozması gibi
acaba bu söylentilerin ne kadarı doğru yardımcı olursanız sevinirim
??
hiç duymadım
bende ilk kez duyuyorum
ön camın kalın olması ve görüşü bozması şaçma geldi bana bu gözlük camımı da kalın ince olcak benim bildiim hepsi bir standart dahilinde üretililir
Hacı abi yok öyle birşey,kandırmışlar seni
ön camın kalın olmasından dolayı görüşü engellemesi yanlış bir tabir..sanırım anlatılmak istenen A sütununun kalın olması ve dönüşlerde görüşü engellemesi..zaten son dönem bir çok araçta bu sorun var..ama en azından ben kullandığım test aracında bir sıkıntı yaşamamıştım..diğer taraftan yüksek kokpit yapısı kısa boylu sürücüler için aracın ön bitiş noktalarını görmekte bir sıkıntı yaratabilir..
diğer söylentilerde sadece söylentiden ibaret..
ben de ilk defa duyuyorum. rakip firmaların propogandası olabilir.
ön camın kalın olmasından dolayı görüşü engellemesi yanlış bir tabir..sanırım anlatılmak istenen A sütununun kalın olması ve dönüşlerde görüşü engellemesi..zaten son dönem bir çok araçta bu sorun var..ama en azından ben kullandığım test aracında bir sıkıntı yaşamamıştım..diğer taraftan yüksek kokpit yapısı kısa boylu sürücüler için aracın ön bitiş noktalarını görmekte bir sıkıntı yaratabilir..
diğer söylentilerde sadece söylentiden ibaret..
iyide o sütünun hemen yanında kelebek cam var onu oraya süs diye koymadılar ya kör noktayı olabildiğince azaltmak için yapmışlar benim görüşüm, yeni çıkan arabaların çoğundada böyle
bana kalırsa o sütun görüşü de engellemiyor, tabi alışmışız şahinin kürdan gibi sütununa
Markalar kısmında Honda bölümünü inceleyin, sayfalarca cevap var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme