Bildirim
OPEL HAKKINDA GENEL YORUMLAR
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Babalar iyi be toyotacılar,peugeut'cular bi dünya yazmış arabaları hakkında opelin artısı eksisi hiç yazacak bişey yokmu yani.Sert süspansiyon,sert vites deniyor hatta bi arkadaş 80 bin kmde karoseri dökülmeyen opel gösterin bana diyor,az öncede avensis-passat fsi ve yeni vectra karşılaştırması hakkında arkadaşların yorumlarını okudum opelin performansını beğenmeyen arkadaşlar var hadi ya opelciler KRAL hakkında yazın bişeyler. -
bizde var
2005 1,9 cdti vectra elegance..
performansına lafım yok ama gerçekten çok sert araba..
adeta kütük gibi.. -
kraL(opel) hakkında şikayet var.com da bir çok yazı var. bizim yazmamıza gerek yok. -
ARKADAŞLAR HAKKATEN OPEL ŞİKAYET ve ARIZA ALANINDADA KRALMIŞ BAKIN Bİ ARTISI DAHA YA İNANAMIYORUMwww.sikayetvar.com da OPEL birinci sırada ben 95 model opel 2000 kullandım aralık ayına kadar ve aracı 2000 yılı yazında almıştım ne bileyim ufak tefek arızalar dışında hor kullanmama rağmen bi şikayetim olmamıştı şimdide astra alacam hatta pazarlığını bile yaptık iş işten geçti hayırlısı bakalım -
opel nede olsa alman malı bir araç.bence piyasadaki coğu markada. coooookkk daha iiii.aklınıza hangi yönü geliyosa -
SEN YUKARDAKİ LİNKE Bİ TIKLASANA NE BİLİYİM ŞİKAYET ÜSTÜNE ŞİKAYET MORALİM BOZULDU BİRAZ YALAN YOK ŞİMDİ. -
kimi arkadaşlar çok satıyor haliyle çok satan modelin şikayet oranı çoktur geyiği yapabilirler .
-
2 YILDIR 2000 ASTRA CD KULLANIYORUM. SERVİSİ BİRAZ PAHALI AMA ONUN HARİCİNDE TEKNOLOJİSİ VE KALİTESİ KONUSUNDA HİÇ BİR ŞİKAYETİM YOK ARKADAŞIM. ALMANLAR ZATEN DÜNYADA Kİ EN BÜYÜK 3 OTOMOBİL ÜRETİCİSİNDEN BİRİSİ.
DİP NOT: BENİM ASTRAM 135.000KM'DE VE O 80.000KM.'DE HER OPEL'İN KAROSERİ DÖKÜLÜR DİYEN ARKADAŞ BUNU NEYE DAYANARAK SÖYLEMİŞ VE NE KADAR YILLIK BİR OPEL KULLANICISI ÇOK MERAK EDİYORUM... -
BEN OPEL BAYİİDE BİRÇOK ESKİ MESAİ ARKADAŞLARIM VAR. ASTRA ALMAYA KARAR VERDİĞİMDE SAKIN ALMA VECTRA'YI TERCİH ET DEYİNCE KABUL ETMEYİP C4'E KAYDIM... -
quote:
Orjinalden alıntı: yavuzhan26
KABUL ETMEYİP C4'E KAYDIM...
KUSURA BAKMA TÜRKÇEMİZ LASTİK GİBİ -
bizdede ikinci araba olarak 97 astra gls var, sıfır olarak almıstık, babamındı ben kullanıyorum 2 senedir,valla benim görüşüme göre 9 yasında bi arac için dıs görünüşü hala idare eder,yani hatları falan günümüzde cok abes durmuyo,motoru gerceken cok iyi,iyide baktıgımıza inanıyorum,sehir içi bi depo ile 550 km falan yapabiliyorum,9 tasındaki bi araba için fena sayılmaz,ama büyük bi kusuru var içinden cok tıkırtı geliyor tabi belkide 9 yasındaki bi araba için çok çok normal ama genede sinirimi bozuyor:) -
quote:
Orjinalden alıntı: johnny3254
bizdede ikinci araba olarak 97 astra gls var, sıfır olarak almıstık, babamındı ben kullanıyorum 2 senedir,valla benim görüşüme göre 9 yasında bi arac için dıs görünüşü hala idare eder,yani hatları falan günümüzde cok abes durmuyo,motoru gerceken cok iyi,iyide baktıgımıza inanıyorum,sehir içi bi depo ile 550 km falan yapabiliyorum,9 tasındaki bi araba için fena sayılmaz,ama büyük bi kusuru var içinden cok tıkırtı geliyor tabi belkide 9 yasındaki bi araba için çok çok normal ama genede sinirimi bozuyor:)
bende 8 yaşında civic var.hiç sesi çıkmıyor.maaşallahı var.
-
bizde 97 model astra f war walla araba çok sağlam daş gibi maşallah çok memnunuz walla -
quote:
Orjinalden alıntı: tunerrus
bizde 97 model astra f war walla araba çok sağlam daş gibi maşallah çok memnunuz walla
kardeş türkçemizde --W-- harfi yoktur . biraz dikkat walla diye yazıcağına vallah diye yazarsan hem doğrusunu yazmış olursun hem yazdığın anlamını bulur. -
quote:
Orjinalden alıntı: leboss1
quote:
bizde 97 model astra f war walla araba çok sağlam daş gibi maşallah çok memnunuz walla
kardeş türkçemizde --W-- harfi yoktur . biraz dikkat walla diye yazıcağına vallah diye yazarsan hem doğrusunu yazmış olursun hem yazdığın anlamını bulur.
ay çok teşekkrler bnm hiç haberim yoktu Türkçemizde öle bi harf olmadıından ii oldu sölediin ona bakarsan Türkçe küçük harfle başlamaz burda amaç kurallara uygun yazmak deil öle bişe istiosan edebiat forumu bul kendine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunerrus -- 8 Mayıs 2006; 15:51:03 >
-
YAHU ARKADAŞLAR 2003 OPEL ASTRA 1.4 CLUB ALIYORUM NE DERSİNİZ BU ARABADA BU MOTOR İŞ YAPARMI BEN 2000 VECTRA AUTOMATIC KULLANDIM İNANILMAZ ARABAYDI BU ARADA BEN YİNEDE OPEL KONUSUNDA ISRARLIYIM ARABA YAPMAYI BİLİYOR BU ALMANLAR GİBİ SİZ NE DERSİNİZ NASİP OLURSA YARIN ALIYORUM ARABAYI AMA HALA 2002 MAVİ Bİ FOCUS VAR ONUNLA BU BAHSETTİĞİM ASTRA ARASINDA KALDIM BEN 1,4 ASTRA ALIYIM DEDİM VECTRA 2000'DEN AĞZIM YANMIŞTI AMA BU ARABA 1.4 MOTORLA NASILDIR BİLGİSİ OLAN VARMI TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN -
AĞZIM YANMIŞTI DERKEN YAKIT KONUSUNDA BENDE MESAJI OKUYUNCA ÇELİŞKİYİ GÖRDÜM ARABADAN YANA ŞİKAYETİM YOKTU DÜZELTEYİM DEDİM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOTAL_WAR -- 8 Mayıs 2006; 16:00:46 > -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: leboss1
quote:
kardeş türkçemizde --W-- harfi yoktur . biraz dikkat walla diye yazıcağına vallah diye yazarsan hem doğrusunu yazmış olursun hem yazdığın anlamını bulur.
ay çok teşekkrler bnm hiç haberim yoktu Türkçemizde öle bi harf olmadıından ii oldu sölediin ona bakarsan Türkçe küçük harfle başlamaz burda amaç kurallara uygun yazmak deil öle bişe istiosan edebiat forumu bul kendine
kurallara uymuyorsun diye seni azarlıyacak değilim herhalde kocaman adamsındır.hata yapıp kuralları ihlal etmekle bunu bilinçli yapmak arasında fark vardır. WALLA ile VALLAH arasındaki farkı ve niyeti sen kendi diline ve dinine yakıştırıyorsan benim sana artık yazıcak başka cümlem yoktur.
-
YA KARDEŞLER HELAL OLSUN VALLA NE DEYİM BİZ TAVSİYE BEKLERKEN TARTIŞMANIN ORTASINDA KALDIK TEŞEKKÜRLER KATKINIZDAN DOLAYI
Benzer içerikler
- opel astra h soğutma suyu seviyesi uyarısı
- opel astra 1.6 tutulan modeli
- opel servis geçmişi sorgulama
- twinport ne demek
- arabanın hararet göstergesi yükselmiyor
- opel mokka 2024 fiyat listesi
- opel corsa 2019
- opel rocks e
- opel mokka 2024
- opel corsa elektrikli fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X