Şimdi Ara

OPEL HAKKINDA GENEL YORUMLAR (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
1
Favori
20.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ^^everytime54^^

opelvectra görüntübakımından kralda yakıtı rakiplerine göre biraz fazla ve performans bakımındanda düşük.ama yinede güzel

Ya ben opelin performansının neresi düşük anlamadım hangi opel onuda anlamadım opel motoru keyfi yere fazla yakmıyor arkadaşlar bence bu bi üretim hatasıda değil 1.2 corsa bile deli gibi kaçar kaldıki ben 2000 hatta 2600 motor vectralardan bahsetmiyorum opelin performansını opel kullananlar bilir bence dahada bişey demiyorum.
  • Ben Yeni Meriva ma Çarşamba kavuşuyorum.
    1.3 TDCI Enjoy SP
    quote:

Orjinalden alıntı: sahlan

Arkadaşlar ben Sıfır Opel Meriva 1.3 Dizel almayı düşünüyorum ne dersiniz?Araba biraz ağır. 1.3 dizel bu arabayı taşır mı?...
  • Sen ne dersin çekişte problem olmazmı 1.3 dizel Merivada ben bu arabanın test sürüşünü yapmıştım ama 2005de ve kaç motordu ne yakıyodu ilgilenmedim çünkü alamazdım zorla test sürüşü yaptırdılar desem yalan olmaz çok hoşuma gitmişti bu sene ilk aklıma gelen araba idi ama borca girmek istemedim sana hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
  • arkadaslar bu corsalarda vites kutusu problemlerinden bahsediyorlar...
    nedir bu ve hangi modellerde var....
  • ben pek duymadım ama direksiyon kutusu problemi çok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOKMENM

arkadaslar bu corsalarda vites kutusu problemlerinden bahsediyorlar...
    nedir bu ve hangi modellerde var....

Kardeş servisinde görüşüdür bu Türkiye yollarında kullanımda olan corsaların genel problemi bilhassa dizel corsaların hemen tümünde bi direksiyon kutusu az veya çok vardır deniliyor bu tabi servisin yorumu ben bu genellemeye katılmadım gayet sorunsuz gezen cersacılarda var sen bide şu linki incele sana biraz daha katkısı olur.

http://otomobil.tnn.net/modeldetaygoster.asp?Model_ID=1059

• meriva bence opelin yaptığı kötü arabalardan biridir çünkü zafira pahalı olduğu için c-max,altea,scenic sınıfıyla yarışmak için aceleye getirilmiş gibi duruyor.ben 6 yıl 1994 astra kullandım,merivanın içinde kullanılan malzeme ve özen bana kötü geldi ve güven vermedi ben altea aldım ve çok memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbacanli

meriva bence opelin yaptığı kötü arabalardan biridir çünkü zafira pahalı olduğu için c-max,altea,scenic sınıfıyla yarışmak için aceleye getirilmiş gibi duruyor.ben 6 yıl 1994 astra kullandım,merivanın içinde kullanılan malzeme ve özen bana kötü geldi ve güven vermedi ben altea aldım ve çok memnunum

Haklısın olabilir ama fikrine saygı duyduğum için.Bende Opelin envair çeşit arabasını kullandım birini sattım opel almayacam artık dedim yine gittim aldım şimdide aynı fikirdeyim ama eminim ömrüm veya imkanlarım yeterse yine opel alırım ve sanırım Meriva ya da Zafira olur.Merivanın içinde kullanılan malzeme işçilik hoşuna gitmedi demek ve sana güvende vermedi o zaman altean hayırlı olsun güle güle kullan güzel araba almışın

• Ben 2002 Opel Astra 1.6 Elegance kullanıcısıyım,
    4 yıldır kullandığım bu araba beni bir kez yolda bırakmadı,başıma bir iş çıkarmadı.Şehir içinde ani hızlanmasıyla,Sehirler arası uzun mesafede yüksek hızıyla benim bütün isteklerimi yerine getirdi.Hakkını vereyim hiç sorun yaşamadım.Ama ayrılma vakti geldi Audi A3 geçiyorum.Burdanda her zaman Opel Astra alacak arkadaşlar için olumlu referans veririm.
  • Hayırlı olsun A3 güle güle kullan.Bu arada Astra kaça gitti sorması ayıp?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOTAL_WAR -- 18 Mayıs 2006; 16:52:44 >
  • valla bizim araba opel astra şu ana kadar tekeri bir kere patladı onunda patlattılar onun dışında bir tane sorunu yok neden diğer kişilerde sorun var anlamıyorum hayret bişey sanırım biraz da abartılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

valla bizim araba opel astra şu ana kadar tekeri bir kere patladı onunda patlattılar onun dışında bir tane sorunu yok neden diğer kişilerde sorun var anlamıyorum hayret bişey sanırım biraz da abartılıyor

Umarım öyledir bende de en ufak bi sorun çıkmadı çok şükür ama Opel'le başı dertte olanlar da yok değil.Bu arada imzan süper

VIERI'YE SORMUŞLAR:
    -FENERBAHÇEDE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ???
    -VIERI:"FENERBAHÇE Mİ GALATASARAYDA MI OYNUYORRR
  • selamlar,
    Benim arabamda opel ama sorun silsilesidir gidiyor.
    son 2 ay içerisinde 1 milyara yakın masraf yaptım ama hala emin deilim ki araba sorunsuz çalışıyor..

EGR valfi midir her neyse o değişti, egzos değişti onlara 400YTL verdim.

Bayan oldugum için yüklüyolar mıdır nedir onu da bilmiyorum ama fikrinizi almak istiyorum.
    Arabada yapılan son tamirler;

Ön balata .... 50 YTL
    Ön disk 2 adet.... 95 YTL
    Hava akış metre.. 170 YTL
    Buji............ 28YTL
    Benzin filtresi.... 10YTL
    Hidrolik...... 10YTL
    ve tabi işçilik .........50YTL

Toplamda 400 küsür verdim.. Bunlar nasıl rakamlar? Ben opel servisinde yaptırmadıgım için soruyorum. Serviste standart ücretleri vardır mutlaka ama farklı bir yere götürdüğüm için kafam karıştı.
    Tabi bnlar gerçekten değişti mi! Çıkma mı taktı artık onu bilemem.. Onun günahı da kendilerine artık..

• valla bu opel i almadan önce bu siteye baksam hayatta almazdım zaten..
    bende opel corsa 99 var..
    corsayı hiiiç almazdım
  • Yukardaki rakamlar çok iyi bence agr valfi+egsoz pahalı olmuş gibi ama bende anlamam işin aslı.Ya bence araban yine sorun çıkarırsa 3 aşağı 5 yukarı satmanı tavsiye ederim.Bu agr valfi problem çünkü ancak dikiş tutuyormu tamirle bilmem helede sanayide ne kadar anlarlar hiç bilmem şundanda şüphem yokki sanayide servislerden çok daha kaliteli ustalar mevcut umarım bu masrafın üzerine bi arıza daha yapmaz yaparsada ben olsam satardım alabilirsem bi araba alırdım oda corsa olmazdı.Ben yaklaşık 6 yıldır kendime ait opelleri kullandım.ben memnununum ufak tefek sorunlar oldu ama corsa hiç kullanmadım vectra ve astra kullandım
  • 27\10\2010 tarihinde aldıgım 2011 model opel astra 111. yıl olarak tasarlanmış ve üretilmiş olarak sadece koltuk dizaynı ve yedek lastik olarak konan isdetme sadece ayagındaki lastigin yarısı kadar oldugunu 5\6 ay sonra farkettim ve sok oldum ve 111. yıl olarak full üretilen araba bumu ve magduriyetimi nasıl gideririm ???
  • opel astra 111. yıl hakında düşüncelerimi sizin le paylaşmak istiyorum ilk teslim almaya gittigimde isletmeyi çıkarmadan göseterdiler bizde ayagındaki gibi sandıgımız için bakma gereksinimi duymadık 6 ay sonra temizlemek için isletmeyi çıkardıgımızda ayagındakinin yarısı kadar oldugunu farkettik ve türkiyedeki opel genel müdürlügünü aradık onlarda opeli aldıgımız bayiyi yönderdiler ve bayiyile görüştügümüzde fabrika çıkışı oldugu için bizim yapacagım birseyin olmadıgını söylediler ve bizle uzun süre yüksek sesle tartıştılar bizi yavaş yavaş kapı dışı ettiler ve bi sonuç alamadık sonra karter muhavazasının olmadıgını farkettim ve konuştugumda gel karter muhavazası bizden olsun dediler ve takmaya götürdügümde taktıktan sonra bizden p arasını aldılar yani araba konusun da bir sürü seçenek varken opel aldıgıma çok pişmanım ....?

OPEL HAKKINDA GENEL YORUMLAR

• hort
  • opele alman köylüsü denildiğini duymuştum bikac yerde
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.