Şimdi Ara

OPEL HAKKINDA GENEL YORUMLAR (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
20.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben 8 yılda 4 tane Opel Astra ya bindim ve hala Astra j kasa ya da binmeye devam ediyorum hiç bir problem yaşamadım. Opel den gayet memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 te 2013 model astra easytronic satın aldım. Sorunsuz diye bildiğim araç beni servis sanayi müptelası yapti. Servislerin ayrı ilgisizliği aracın arıza verip durması opel markasına olan güvenimi yerle bir etti. Bir daha asla. Önce araç subap eritti servis garantili lpg olmasına ve garantinin devam etmesine rağmen kimse soruna sahip çıkmadı. Kendi imkanlarimla yaptırdım. Sonra şanzıman arızası verdi servise söylememe rağmen tespit edemedi sonra yolda bıraktı yüklü meblağla karşı karşıya kaldım. Tavsiyemdir opel den uzak durun. 2 yaşındaki araba şahin kartal i geçti arızada ve çıkardığı masrafta. Hayal kırıklığı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • opel araçlar eskisi gibi ne sağlam nede güvenilir. özellikle bu j kasalara bulaşmayın. Bayilerde hep sahtekar olmuş. garantisi var diyorlar ama iki haftada bozulduğu halde bile bir kulp bulup parasıyla yaptırıyorlar.İnsanları enayi yerine koyan tek işletme opel bayileri. Ayrıca opellerde kronik hastalık bir türlü bitmek bilmiyor. Aklı olan başka markaya yönelir. Benim arababam 2 yıllık sıfır aldım. ama iki yılda ne cileler çektim. tuhaf tuhaf sesler geliyor. Götürüyorsun servise bu normal diyor.direksiyon daha 2. ayda soyuldu yüzükten diyorlar. Bende diyorumki bir tek yakın çevremi bulun sorun bakalım ben hayatımda yüzük takmışmıyım. 2. sene dolmadan eksantrik dişlisi arızalı. firma karşılar parçayı ama siz işçilik 600 tl ödeyeceksiniz diyorlar. ilk almaya gittiğimde garanti kapsamına neler giriyor diye sorduğumda bir çok şey saydılar. ama aldıktan sonra hiçbirşey garantiye girmiyormuş. yani kısacası opelden kaçın. ben çektim siz çekmeyin....

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.