Şimdi Ara

OPEL HAKKINDA GENEL YORUMLAR (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
20.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen ay aldım 2011 astra classıc III, alırkende çok okudum formları o kadar hantal falan dediler yok şöle yok böle.. Bence kişisel zevkler farklı oldugu için bu kadar kafa karışıyor. Ben size nacizane fikrimi söyleyeyim. sıfır bir arabya verdiğiniz paraya değicek hiç düşünmeyin. Çünkü n ehantal, ne klima sorunu var nede çekiş süper valla..
  • Bugün 2011 Astra Classic III 1.3 cdti düz vites için kapora verdim, umarım pişman olmam.
  • Hayırlısı olsun. Pişman olmayacaksın sadece alışma dönemi iki gün belki tedirgin olucaksın o kadar. Fiyat bilgisi verebilirmisin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot206WRC

Bugün 2011 Astra Classic III 1.3 cdti düz vites için kapora verdim, umarım pişman olmam.

Hayırlısı olsun. İyi seçim yaptınız. Kaça anlaştınız?
  • 40700'e anlaştım. Pahalı mı?
  • Bende vectra b2 100. yıl var.Aracımdan çok memnunum.Ufak tefek masrafları oldu ama 11 yaşında araba olacak o kadar.Onun dışında donanım, konfor, güvenlik, sağlamlık ve performans olarak birçok yeni aracı solda sıfır bırakır aracım.İnanın sattıktan sonra üzerine 10 küsür milyar ekleyip yerine alacak araba bulamadım.Arabama severek biniyorum.daha 10 gün önce 3260km yol yaptım.Toplamda 570TL lik lpg yaktı.2000cc yi geçtim 1.6 sahiplerinin bile zor yakaladığı bir değer bu.Performansı kötü diyen arkadaşlarada 2 tane video ekliyorum...

http://www.youtube.com/watch?v=clytnxEYw0Y

http://www.youtube.com/watch?v=ytGPC1HzHBk

• Kaporta 5
    Motor 4
    Guvenlik 5
    Karoser 5
    Servis 2
    Yedek parça fiyatlari 2 (yetkili servis)
  • quote:

40700'e anlaştım. Pahalı mı?

Dovizden dolayi normal sanirim. Gecen sene 0 2010 astra3 cdti'yı 36000 almistim.
  • quote:

40700'e anlaştım. Pahalı mı?

Şu anki fiyatlara göre gayet normal...
  • ww nin boşunu alıcağıma opelin dolusunu alırım...
  • Kanimca opel bir baskadir diger arabalara gore sahibine... Ben dogdugumdan beri opelle ranistim evde mercedes ve wv olmasina ragnen opel benim icin cok baskadir neden mi?
    Tabikide saglamligi yolda birakmayisi ve guvenilirli tabi daha cok yazardm... Bizde 2004 vectra c var suan 323 binde ve suana dek birkere arza vermedi ve araba hala cok siri yakinda resimlerini de koyarim 2009 modfl pasdat var almazz olaydik konfor ve guvenlik 10 numara ama gel gelleim cit kirilgan bir arac bi sefer sigorta atar camlar acilmax bigin korna hozulur bu gun silecek suyu calisnaz vs.. Suana dek opelde hic bole bir sorun daha basimiza gelmeri belki bu yuzden opel...
  • Opeli bu kadar kötülemenize şaşırdım :/ sonuçta o bir Alman Markası ve motoru Hummer in motorunu üreten firma ile aynı (General Motor).Yani ben Opelin tenik servisinde çalışıyorum i evet çpok araba geliyor ama bu demek değildirki hepsi boktan. Yarısı bakıma geliyor, zorunlu olduğu için oda. Opelin tasarım mühendisleri bence harika.Mesela opel 1.6 motorda 180 beygir üretebilen bi kaç fitamdan biri. Lütfewn kullanıcılara yanlış bilgi vermeyelim Opel iyi bi firmadır ayrıca Astra Türkiyenin en çok satılan arabalarından birisidir.
  • 2000 model opel astra G+ sahibiyim.Rutin bakımlar dışında araba çok şükür hiçbir sorun çıkarmadı, hiç yolda kalmadım hamdolsun.Ön konsol hala taş gibi bir tıkırtı bile yok.Bu arada arabam 160.000 de ve çok hor kullanıldı.Kapıların ağırlığı,malzeme,kaporta kalitesi şuan başka markaların yeni çıkardığı sedanlardan bile daha iyi.Geçen gün 4-5 markanın yeni sedanlarının testini yaptım.İsmi lazım değil sorunsuzluğu ile nam salmış bir markanın yeni çıkardığı sedan aracının içindeki malzeme kalitesini görünce gülmemek için zor tuttum kendimi.Kapı içlerinde kullanılan plastik resmen 1 milyoncudan alınıp takılmış gibiydi, kapıyı kapatırken kırılacak zannettim, koltuklar sanki süngerciden kestirilmiş ve monte edilememiş gibiydi içine çöküyorsunuz:))) Neyse şikayetvar.com a bakalım birde bugün itibariyle Renault:948, VW:628, Ford:452, Opel:422... Opelden nede çok şikayet varmış :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isaacXL -- 10 Eylül 2013; 10:53:59 >

• 2007 opel combo sahibiyim ( 0 km alındı) uzun yol konforsuzluğu hariç memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli ormanlı

2007 opel combo sahibiyim ( 0 km alındı) uzun yol konforsuzluğu hariç memnunum

E o arabalar uzun yol arabası değilmi asıl uzun yolda konforlu olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: rahimavci

quote:

Maalesef değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rahimavci

quote:

Maalesef değil

ben 1,3 ünü bindim o gitmiyordu baya eziyet etmişti ama başka bindim ona 1.7 dediler uçak gibiydi valla fena degildi yani ama sizde şehir içi kullnıyorsunuz herhalde

• Çoğunlukla şehiriçi kullanıyorum

•  OPEL HAKKINDA GENEL YORUMLAR
  • Opelimden ben memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.