Şimdi Ara

OPEL HAKKINDA GENEL YORUMLAR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
20.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TOTAL_WAR

YA KARDEŞLER HELAL OLSUN VALLA NE DEYİM BİZ TAVSİYE BEKLERKEN TARTIŞMANIN ORTASINDA KALDIK TEŞEKKÜRLER KATKINIZDAN DOLAYI

TOTAL_WAR binlerce özür.
    haklısın. söz bu topicte bir daha tartışmak amaçla yazmıyacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOTAL_WAR

YA KARDEŞLER HELAL OLSUN VALLA NE DEYİM BİZ TAVSİYE BEKLERKEN TARTIŞMANIN ORTASINDA KALDIK TEŞEKKÜRLER KATKINIZDAN DOLAYI

arkadaşım senden özür diliorm ama daha kendi hatalarını düzeltmeden başkalarının hatalaranını düzeltmeye çalışan insanlara kaarşı sakin olamıorm

bu konuyu uzatmaya nietim yok ben istersem v yazıcaama z yazarım kimseyi alakadar etmez

bu arada o astra bence iidir nede olsa opel en azından sağlam araba sende opel kullanmışsn daha önce sağlamlıını biliosndr zaten ama 1,4 motor klima açıldıında filan yokuşlarda çekmio die duymuştm ama çok performans düşkünü deilsen alınablr

• TAVSİYEN İÇİN TEŞEKKÜRLER BENİM ZATEN AKLIMA TAKILAN MOTOR HACMİ BİZ 2000 MOTORA ALIŞMIŞTIK AMA O PERFORMANSINDA KÜLFETİ FAZLA HELEDE BU GÜNLERDE MALUM PETROL FIRLADI BİDE İRANI BU İŞE KATARSA AMERİKA DURUM VAHİM EN AZINDAN TÜRK SÜRÜCÜLERİN DURUMU VAHİM TEŞEKKÜRLER DOSTUM BU ARADA NE ÖZÜRÜ BEN SİZLERDEN ÖZÜR DİLERİMKİ İLGİ ÇEKİCİ BİŞEYLER YAZILABİLECEK Bİ TOPİC OLUŞTURAMADIM YİNEDE HER İKİNİZEDE KATKILARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER
  • BİZDE 2004 1,6 VAR GAYET MEMNUNUZ ANLAMADIGIM Bİ KONU BEN BUGUNE KADAR Bİ OPEL KULLANICISINDAN ELEŞTİRİ DUYMADIM DUYSAMDA NEM OLUŞTURMIYACAK DAMLALAR
    ARACA GELİNCE YAKIT TUKETİMİ İYİ KONFOR İYİ YOL TUTUS İYİ İŞ PERFORMANSA GELİNCE BİRAZ TAVİZLER VERİYOR TABİ KASANIN AĞIR OLMASI BİR SEBEP
  • BEN GEÇENLERDE 93 MODEL ASTRA SATTIM DIŞINDAN BAKANLAR BOYATTIN MI ? İÇİNE GİRENLER DÖŞETTİN Mİ ? DİYE SORUYOLARDI.KONFORU,YAKITI,SAĞLAMLIĞI SÜPERDİ.YA OPEL SAĞLAM DEİL...PARÇASI PAHALI...VS ŞİKAYETLERİ GÜLEREK DİNLERDİM.ARABAYLA İLGİLİ HİÇ Bİ ŞİKAYETİM OLMADI.SATARKEN ARABA ARAYAN TANIDIKLARIMA VERMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞTIM ALMADI DENYOLAR YAZIK OLDU ARABAYA...OPEL DEN ÇOK ŞİKAYET OLMASININ EN BÜYÜK NEDENİ BENCE BEKLENTİLERİN ÇOK YÜKSEK VE BU ARACI ALANLARIN ÇOK PİMPİRİKLİ OLMASIDIR YOKSA ARABALARIN KUSURLU OLUŞUNDAN DEĞİL...SAYGILAR.
  • Opel Astra Twinport 1.6 cosmo+xenon paket+sunroof+easytonic almayı planlıyoruz bu aralar.Easytronic nasıldır sizce arıza fln yapar mı duz vites mi alsak?38000 civari bi para vericez hic daha once opel kullanmadım,sizce deger mi?Bu genel yorumlara bi de benim icin yorum eklermisiniz arkadaslar?
  • BENCE DEĞER AMA O PARAYLA İYİ DÜŞÜN BENCE SEÇENEK ÇOK
  • Vallaha aşırı derecede düz vitesçiydim bizim corsayı alana kadar. Easytronic gerçekten çok rahat. Ben birtek fordun kullandığı ASM denen şanzımanda sorun olduğunı biliyorum.
  • YA EASYTRONİC ÇOK HOŞ KARDEŞLER BENDE HASTA OLDUM AMA ŞU ŞİKAYETVAR.COM'DAKİ ARAÇLARIN BAYA Bİ KISMI CORSA VE EASYTRONİC ARIASINDAN BAHSEDİYO YOKSA BENMİ YANLIŞ GÖRDÜM AMA OPELDE BABALAR DÜZ VİTES ZEVK BE BİLMİYORUM AMA BENDE OTOMATİK VECTRA 2000 KULLANDIM ODA AYRI Bİ RAHATLIK AMA ASLINDA AMASI MAMASI YOK OPEL TAMAMEN Bİ ZEVK.
  • opellerin güncel kasaları hakkında pek fazla bir bilgim yok fakat bir önceki astralardan çok çeken oldu elektirik ağrızasından ama onun dışında yeni astrayı test ettim uzun mesafe sürdüm bir önceki kasaya nazaran ciddi gelişmeler var yanlız opel hiç bir zaman kral olmadı olamazda
  • quote:

Orjinalden alıntı: rotary_power

opellerin güncel kasaları hakkında pek fazla bir bilgim yok fakat bir önceki astralardan çok çeken oldu elektirik ağrızasından ama onun dışında yeni astrayı test ettim uzun mesafe sürdüm bir önceki kasaya nazaran ciddi gelişmeler var yanlız opel hiç bir zaman kral olmadı olamazda

BENDE DUYDUM BUNU ASTRA CLASSICLERİN ELEKTRİK AKSAMINDA SERVİSİNDE ANLAYAMADIĞI ARIZALAR OLUYORMUŞ UMARIM BİZDE OLMAZ PEKİ SENCE KRAL HANGİSİ NE ZAMANDIR KULLANIYORSUN
  • SELAMLAR
    bende de 99 corsa 1.2 swing var.
    Şimdiye kadar memnundum da, AGR valfi midir her ne ise sorun çıkardı. Motor ışığı yanıyordu tekleme vardı, değişirse gider dendi. 1 ton masraf yaptım değiştirdim.. egzos patladı, şu oldu bu oldu derken (bunlar hep üst üste oldu) arabadan sogudum. Bir de 1.2 olmasına ragmen benzini iyi harcıyor.
    Gerçi bir süre Clio dizel kullandım ardından opel can yaktı belki de ondandır diyecem ama bilmiyorum.
    Velhasıl bu aracı satmak istiyorum..
    Piyasa ederini bilen var mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nyhang

SELAMLAR
    bende de 99 corsa 1.2 swing var.
    Şimdiye kadar memnundum da, AGR valfi midir her ne ise sorun çıkardı. Motor ışığı yanıyordu tekleme vardı, değişirse gider dendi. 1 ton masraf yaptım değiştirdim.. egzos patladı, şu oldu bu oldu derken (bunlar hep üst üste oldu) arabadan sogudum. Bir de 1.2 olmasına ragmen benzini iyi harcıyor.
    Gerçi bir süre Clio dizel kullandım ardından opel can yaktı belki de ondandır diyecem ama bilmiyorum.
    Velhasıl bu aracı satmak istiyorum..
    Piyasa ederini bilen var mıdır?

VİTES EASYTRONİC DEĞİL DEMİ BU ARADA BU AGR VALFİ CORSA 1.2'LERİN BAŞININ BELASI ANLAŞILAN BİDE CORSA SWİNG DEVİRSİZ VE OLAĞANDAN HIZLI KULLANILDIĞINDA YAKAR AZ ÇOK BİLİRİM ŞEKER ARABADIR
  • vites düz, normal vites.. manuel yani.
    araba hasarsız, lacivert, ist plaka.. 56bin km de..
    kaça satmalıyım?
    sattığım fiyata da citroen saxo 1.3 ya da 1.5 dizel alabilir miyim?
  • arkadaşımın opel corsanın direksiyon kutusu 2 defa değişti. garantisi bitince napıcam diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nyhang

vites düz, normal vites.. manuel yani.
    araba hasarsız, lacivert, ist plaka.. 56bin km de..
    kaça satmalıyım?
    sattığım fiyata da citroen saxo 1.3 ya da 1.5 dizel alabilir miyim?

BABA ARABA YANILMIYORSAM 99 MODEL VE 56BİNDE Bİ ANORMALLİK YOK DEMİ VALLA BEN ŞÜPHELENİRDİM ÇOK İYİ KARDEŞ İKİNCİ ELDE GENEL TAVIR MODEL KAFANDA NETLEŞTİKTEN SONRA KM'YE BAKILIR AMA TABİ MODELE GÖRE ÇOK DÜŞÜKSE Bİ ÇAKALLIK OLMASINDAN KORKULUR SENİN ARABA CİTROEN 1.3. ALIRMI BİLMEM AMA DİĞER CORSALARA GÖRE DAHA FAZLA EDER BU ARADA SORMASI AYIP SENİN AKLINDAKİ FİYAT NEDİR.
  • Opel hakkında biraz komik olsa da acı gerçekleri içeren bir site var :

http://www.opelzede.com/

• :) siteye baktım. Abartılı oldugunu düşünüyorum. O kadar da değil yani.. Opel bu! Lada falan değil ki..
    ben arabalardan çok iyi anlamam. Çok sık araba değiştirdim. Aklımda takılı kalan arabam, 93 model tek kapı honda civic vardı. Onun dısında 2. araba corsa..
    Dediğim gibi ben arabamdan soğudum. Performansına bişey diyemem. Ben bayanım sonuçta bu da bana çok uygun bir araba ve yetiyor. Ama mesleğim gereği gün içinde çok km yaptıgım için dizel alma zamanı geldi diye düşündüğüm için de bu aracı değiştirmek istiyorum.
    Bu araba 3 yıldır bende. Km sinde herhangi bir ayarlama olmuş olamaz. Benden önceki sahibini de tanıyorum. Arabaya binmeye kıyamayan bir bayandı. Araba bende km gördü zaten. Onun dısında bir çizik yok arabada. meraklısına bulunmayan bir araç yani.. görmeniz lazım.
  • Ha bu arada aklımdaki rakamı soran arkadaşa;
    ben piyasasını bilmiyorum. Bana kalsa 13.5 ten aşağı vermem derim. Ama otomax a baktım, birkaç yere daha baktım 10.5 ile 13.5 arası değişiyor fiyatlar.. Fiyatlar tutarlı mı bilemem. Zaten ben de piyasası nedir size soruyorum.. 10 ise 13 demek yersiz, 15 se 13 demekte yersiz.. Ben takasa girerim ya da ederi neyse verir başka arabaya bağlarım düşüncesindeyim.
  • bu arada bizim arabaya kırmızı bi araba sürtmüş bi mağzaya girmiştik yanında bordo bi megane wardı büyük olasılkla o sürttü arka sağ çamurluğa sürtmüş sinirim bozuldu madem sürttn arabann üstüne bi not bırak yada biliosn o mağzadayız ufak mağza bi anons ettir bişe yap ama nerdeee öle bişi yapsan dürüst adam olursun tabi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.