Şimdi Ara

OPEL HAKKINDA GENEL YORUMLAR (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
20.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tunerrus

bu arada bizim arabaya kırmızı bi araba sürtmüş bi mağzaya girmiştik yanında bordo bi megane wardı büyük olasılkla o sürttü arka sağ çamurluğa sürtmüş sinirim bozuldu madem sürttn arabann üstüne bi not bırak yada biliosn o mağzadayız ufak mağza bi anons ettir bişe yap ama nerdeee öle bişi yapsan dürüst adam olursun tabi

DOSTUM YENİ Bİ VAKAYSA ÜZÜLDÜM CİDDEN GEÇMİŞ OLSUN AYRICA DÜRÜSTLÜK KONUSUNDADA HAKLISIN AMA ARABANA SÜRTEN ADAMLA Bİ EMPATİ YPACAK OLURSAM HERALDE BENDE ANONS ETTİRİP ORADA PARA VERMEK İÇİN BEKLEMEZDİM YA SEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: nyhang

Ha bu arada aklımdaki rakamı soran arkadaşa;
    ben piyasasını bilmiyorum. Bana kalsa 13.5 ten aşağı vermem derim. Ama otomax a baktım, birkaç yere daha baktım 10.5 ile 13.5 arası değişiyor fiyatlar.. Fiyatlar tutarlı mı bilemem. Zaten ben de piyasası nedir size soruyorum.. 10 ise 13 demek yersiz, 15 se 13 demekte yersiz.. Ben takasa girerim ya da ederi neyse verir başka arabaya bağlarım düşüncesindeyim.

BENCE 13 EDER ALTINADA EĞER AGR VALFİ SORUNU ÇÖZÜLEMEDİYSE VE ARTIK CANIMA TAK ETTİ DEMİYORSAN VERME DERİM BENDE YAKLAŞIK 2 AYDIR İKİNCİ EL PİYASASINI DOLAŞIYORUM ARABAYI YENİ ALDIM AMA CORSA HİÇ AKLIMDA YOKTU BU YÜZDEN EMİN OLUN MERAK EDİP FİYAT BİLE SORMADIM YİNEDE 13'ÜN ALTINA SATMAYIN DERİM BU ARADA CORSANIN BAYAN İÇİN UYGUN OLDUĞUNDAN EMİNMİSİNİZ OPELLER GENELDE SERT VİTES SERT SÜSPANSİYON DAHA Bİ ÇOK KONUDA SERTTİR HATTA İKİ GÜNDÜR EŞİM BAŞIMIN ETİNİ YİYO ASTRA ALDIK AMA BİZİMKİ KULLANAMADI DİYE

• Opel, motor, performans, kaliteyi dengeli bir biçimde bir arada bulunduran modeller üretiyor. Ancak sorunsuzluk abidesi değil. Örn; Bir Toyota kadar sorunsuzluk konusunda iddialı olamıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOTAL_WAR

quote:

bu arada bizim arabaya kırmızı bi araba sürtmüş bi mağzaya girmiştik yanında bordo bi megane wardı büyük olasılkla o sürttü arka sağ çamurluğa sürtmüş sinirim bozuldu madem sürttn arabann üstüne bi not bırak yada biliosn o mağzadayız ufak mağza bi anons ettir bişe yap ama nerdeee öle bişi yapsan dürüst adam olursun tabi

DOSTUM YENİ Bİ VAKAYSA ÜZÜLDÜM CİDDEN GEÇMİŞ OLSUN AYRICA DÜRÜSTLÜK KONUSUNDADA HAKLISIN AMA ARABANA SÜRTEN ADAMLA Bİ EMPATİ YPACAK OLURSAM HERALDE BENDE ANONS ETTİRİP ORADA PARA VERMEK İÇİN BEKLEMEZDİM YA SEN

Dürüstlüğün tanımına göre para vermek için beklemen ya da telefon bırakman gerekir.
    Buna yapacak bir şey yok, dürüstlük bu, eğilip bükülmez.

• şikayetvar.com u örnek veren arkadaşlar,orada dacia için kaç şikayet var bi bakın bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bittabi

quote:

Orjinalden alıntı: TOTAL_WAR

quote:

Dürüstlüğün tanımına göre para vermek için beklemen ya da telefon bırakman gerekir.
    Buna yapacak bir şey yok, dürüstlük bu, eğilip bükülmez.

O KONUDA BENİM BİŞEY DEDİĞİM YOK BENİM SÖYLEDİĞİM DÜRÜSTLÜKDE PARAYLA.ŞU ANA DEK ADAM GİBİ DURAN Bİ ARABAYA NE VURDUM NEDE SÜRTTÜM AMA ŞAYET BAŞIMA GELSEYDİ SANIRIM BEKLEMEZDİM BEKLEDİYSEMDE KESİN Bİ DIŞ BASKI VARDIR(GÖREN OLMUŞTUR).ACI AMA GERÇEK BEN EMPATİ YAPTIM.BEKLERİM DİYEN VATANDAŞTA EMPATİ YAPAMIYORDUR ANCAK BAŞINA GELİRSE ANLAR.YOKSA DÜRÜSTLÜK TANIMINA LAFIMIZ YOK.

• quote:

Orjinalden alıntı: HG1972

Opel, motor, performans, kaliteyi dengeli bir biçimde bir arada bulunduran modeller üretiyor. Ancak sorunsuzluk abidesi değil. Örn; Bir Toyota kadar sorunsuzluk konusunda iddialı olamıyor.

HAKİKATEN TOYOTANIN SAĞLAMLIĞINA DİYECEK YOK AMA SADECE SAĞLAMLIK YETMİYOR DEMEKKİ
  • Arkadaşlar ben Sıfır Opel Meriva 1.3 Dizel almayı düşünüyorum ne dersiniz?Araba biraz ağır. 1.3 dizel bu arabayı taşır mı?...
  • Ya bugün duydum arkadaşlar 32,000 ytl ye opel vectra veriyorlarmış sıfır doğrumu bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahlan

Arkadaşlar ben Sıfır Opel Meriva 1.3 Dizel almayı düşünüyorum ne dersiniz?Araba biraz ağır. 1.3 dizel bu arabayı taşır mı?...

Yalnız bile olsan klimayı açtığında çekiş sorunu yaşayacağına emin olabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leboss1

Ya bugün duydum arkadaşlar 32,000 ytl ye opel vectra veriyorlarmış sıfır doğrumu bu

duymadım ama zannetmem dostum.
  • Benim opel tecrübem pederin vectra b cd si ile sınırlı. Araç çok sağlam ve oturaklı bir araç, yol tutuşu harika idi. Inanın gerçekten insana kullanırken güvenlik hissi verebilen bir araçtı. Pek çok farklı marka ve model araç kullanmama rağmen vectranın verdiği o güven hissini mukayese edebileceğim tek araç volvo 850dir. Ancak gelelim eksilere, gerçekten çok sert bir süspansiyonu var, tamam yol tutuş harika ama yolda giderken de belimiz tutulmasın dimi. Parça fiyatları tr ortalamasınn üzerinde ve parça dayanıklılığı konusunda japonlar kadar başarılı değil. Bizim klima ile ilgili bir sorunumuz oldu yetkili servis taa 2002 de 900 küsür milyon masraf çıkardı, tabiki yaptırmadık. O yaz pederin kuzen hollandadan gelirken gerekli parçayı ona sipariş ettik, hurdalıktan 5 euro ya mı ne almış. Kendisi zaten orda VW servisinde teknisyen ve parçayı kendisi taktı ve halloldu. O sorun haricinde motor veya yürüyende herhangi bir sorun yaşamadık. Araç bize yaklaşık 5 yıl boyunca sorunsuz hizmet verdi. Ardından T5 VIP aldık peder beye.

• quote:

Orjinalden alıntı: dire depeche

şikayetvar.com u örnek veren arkadaşlar,orada dacia için kaç şikayet var bi bakın bakalım

alaka ne yahu satılmayan arabanın şikayeti mi olurmuş
  • opel alman ekolünün yegane parçasıdır saygım sonsuz.sorunları var diolar ama biraz abartılıo gibi..tr de de tutan sağlam güvenilir araçlar yaptılar vectra segmentinde bi efsane oldu bnce tr de özellikle corsa desen keza öle ancak şu opelzede.com daki karikatür çok hoşuma gitti koymak istedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoparr_ -- 12 Mayıs 2006; 23:56:05 >
  • 2004 Corsa 1.4 Twinport Servise Gidiş Miktarı Takribi : 20
    Servise Gidiş Nedeni : Genel Arıza Tum Corsalarda Olan ve Her Gittiğinde Aynı dertten Müstarip 10 Kişi Daha Gördüğüm Direksiyon Kutusu
    Değişe Değişe Bi Hal Oldu

Ayrıca ; Arka ve Ön Süspansiyonlar Gitti Sepet Gibi Ses Geliyor Gacır Gucur.
    İç Döşemelerin Zamanla Rengi Atıyor ve Parlamıyor ...

... Dahada Yazarımda Bunlar Kafidir..
    www.opelzede.com

Opel Aslında Tip olarak çok iyi ama Motorda Bitiyor Malesef Örnek ASTRA Cok Sahane İç ve Dış dizaynı ve tipi var Ama Gitömiyor Be Abi **

** = BVA Baz Alınarak Konuşulmustur ( Otomatik Şanzıman )

...............

Ayrıca 2. EL ide Bi okadar Kotu Gitmiyor ...

• Orjinalden alıntı: Ozdamar

2004 Corsa 1.4 Twinport Servise Gidiş Miktarı Takribi : 20
    Servise Gidiş Nedeni : Genel Arıza Tum Corsalarda Olan ve Her Gittiğinde Aynı dertten Müstarip 10 Kişi Daha Gördüğüm Direksiyon Kutusu
    Değişe Değişe Bi Hal Oldu

Ayrıca ; Arka ve Ön Süspansiyonlar Gitti Sepet Gibi Ses Geliyor Gacır Gucur.
    İç Döşemelerin Zamanla Rengi Atıyor ve Parlamıyor ...

... Dahada Yazarımda Bunlar Kafidir..
    www.opelzede.com

Opel Aslında Tip olarak çok iyi ama Motorda Bitiyor Malesef Örnek ASTRA Cok Sahane İç ve Dış dizaynı ve tipi var Ama Gitömiyor Be Abi **

** = BVA Baz Alınarak Konuşulmustur ( Otomatik Şanzıman )

...............

gitmiyor drken ne demek istenmiş anlamadım performasınamı yoksa uzun süre dayanmamasımı kastedilmiş acaba.ben kendimden örnek veriyorum ve objektif olayım vectra 2000 otomatik vites arabam vardı 95 modeldi ben arabayı 2000 yılında 140bin kmde aldım ve tek dorunu yukardaki arkadaşın dediği gibi klima problemiydi ve cidden bende servise yaptıramadım banada abartı geldi fiyat sanayide bi ustaya yaptırdım oda 2 gün gitmedi bende öle kalsın demek zorunda kaldım.ben bu arabayı geçen aralık ayında sattım 220bindeydi ve ister inanın ister inanmayın bana deli gibi masraf ettirecek veya bi türlü dikiş tutmyan bi arızası olmadı şimdi astra kullanıyorum ecotech motor 1400 hatta 1389 motor klimalı ama inanın korktuğum başıma gelmedi arabanın çekişinde sandığım kadar problem yok ama araba sanki 1600 gibi yakıyor yani okadarda ecotech değil gibi geldi bi tek o var umarımda bi problem çıkmaz bu arada bunu opelteam topiği altında yazacaktım elim deymişken buraya yazıyım bikaç gün önce rizede bi olay olmuş isteyen yakınsa araştırabilir hatta yerel baısndada yer almış;vatandaş yol kenarında arabasıyla beklerken karşıdaki taş ocağından aşırı yüklü bi kamyon çıkış yapıyor,bahsettiğim araç yolun karşı tarafında biraz yola nazır duruyor ve muavin koltuğu yoldan tarafta umarım anlatabilmişimdir kamyon dönerken bahsettiğim araca yakın geçmek zorunda yola çıkacak adam, herneyse kamyondan jandarma arkadaşlar yemin ediyor 2 tondan fazladır diye bi kaya parçası tam arabanın muavin koltuğunun üzerine düşüyor şoförde hiçbişey yok muavin koltuğundada şoförün yeğeni var küçük bi kız birazda 6.hismi dersiniz herneyse eğiliyor öne doğru onunda omzu çıkmış. jandarmadan rütbeli arkadaşlar anlatıyor olay yerine gittiklerinde dehşete kapılmışlar araba boyutlarında bi kaya arabanın üzerinde lütfen gözünüzün önüne getirin sahneyi dehşete kapılmışlar inanın adam volkswagenın ya yetkili satıcısı yada servisi bilemiyorum yarım saat dua etmiş iyiki bu arabayı almışım diye araba şirketin ve 2006 model 1.6 OPEL VECTRA arkadaşlar kimse bunları anlatmıyor alman çeliği dayanıklı geyiğine gülünüyor ama ben opelin karıştığı en az 3 kaza gördüm sizde benim gördüklerimi görseydiniz belki daha beterlerini gördünüz opelin bi takım zaaflarına rağmen yinede opel derdiniz.sonuç itibariyle her arabanın zaafları var tamam japonların motoru hernasılsa yıllarca sanayiye uğramıyor ama bu kaya bir japonun üzerine düşseydi eminim o çok sağlam motoru kurtarmazdı.bunlar acizane benim fikirleri kafa ağrıttıysam özür.

• opel işçiliği güzeldir arabanın içini gayet güzel yaparlar yanlız performans namına adamlarada hiç bir şey yok bir hız arabaları bile yok bence opel yaşlı adam arabası bide hızlı kullanmayı sevmiyen kişiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

opel işçiliği güzeldir arabanın içini gayet güzel yaparlar yanlız performans namına adamlarada hiç bir şey yok bir hız arabaları bile yok bence opel yaşlı adam arabası bide hızlı kullanmayı sevmiyen kişiler

bişey demiycem çok güzel bi yorum sen bu opeli çözmüşün ama sana tavsiyem bunu OPELTEAM topiğinin altına yazmaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOTAL_WAR -- 13 Mayıs 2006; 23:59:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

quote:

Orjinalden alıntı: dire depeche

şikayetvar.com u örnek veren arkadaşlar,orada dacia için kaç şikayet var bi bakın bakalım

alaka ne yahu satılmayan arabanın şikayeti mi olurmuş

zeki arkadaşım,türkiyede en çok satan avrupa araba opel,şikayetlerin biraz fazla olması normaldır yani
    ayrıca bizde astra var,son derece memnunuz
  • opelvectra görüntübakımından kralda yakıtı rakiplerine göre biraz fazla ve performans bakımındanda düşük.ama yinede güzel
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.