Şimdi Ara

civic hb mi 308 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar uzun zamandır araç bakıyorum iş dolayısı ile sadece hafta sonları galeri vs dolaşabiliyorum kafamdaki araç normalde civic hb 1.8,2010 sonrası tam otomatik veya 2007-2009 arası manuel bakıyorum ama bir türlü denk gelemedim temizine geldiklerimde fahiş fiyat istediler hakkından 3-4 yuksek, bugün bir galeride 308 gördüm araç dikkatimi çekti araç premium pack auto 6r robotize şanzımanı var aracın normalde tipi hoşuma gitmez ama araç mavi renk ve bu renk gerçekten yakışmıs panaromik cam tavan ve navigasyon vs var fiyatına 38 ve son dedi araç 1 parça boyalı sadece servis bakımlı vs yani temiz aslında gönlüm hala civicten yana ama 1.5 ay oldu bulamadim il dışından almak istemiyorum o riske girmem o yüzden ya daha bekleyeceğim yada max 38 bine bir araç alacağım sizce bu 308 alınırmı ?

• Abi civic ayrı dünya be.

Bir ay önce manuel temiz araç bulamadığım için vazgeçmiştim.
    İbrem 207 rc oldu...
    Daha sonra astra gtc bakmaya başladım...

Doğru düzgün araç bulamayınca devreleri yakıp vazgeçtim arabayı değiştirmekten.

Bir gün değiştirmeye kalkarsam kesinlikle içi tertemiz yarı oto veya manuel civic alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

Abi civic ayrı dünya be.

Bir ay önce manuel temiz araç bulamadığım için vazgeçmiştim.
    İbrem 207 rc oldu...
    Daha sonra astra gtc bakmaya başladım...

Doğru düzgün araç bulamayınca devreleri yakıp vazgeçtim arabayı değiştirmekten.

Bir gün değiştirmeye kalkarsam kesinlikle içi tertemiz yarı oto veya manuel civic alırım

Civic gerçekten bambaşka fakat yarı otomatik rezalet en iyisi manuel fakat çok az fiyasada bulunmuyor meret :) alan kişiler benim gibi hastası olanlar onlarda satmıyorlar i-shift piyasada var ararsan ama dediğim gibi alınmaz :)
  • Ah Honda ah civic hb fk3 2.2 dizel getirseydi zamanında memlekete panaromik cam tavan'da opsiyon olarak vereydi ahh ahh vergi sistemi yüzünden güzelim araçlara binemiyoruz maalesef
  • riskoflife27 R kullanıcısına yanıt
    Hiç kullanmadım fakat yarı otoyu yinede kabul edebilirim. Her ne kadar manuelci olsamda.

1 ay önce biraz masraflı civic vardı istanbulda. 32 liraya kadar indirmiştim.
    Ağır bakımları ve debriyaj değişeckti aracın. Bir kaç sürtme vardı... Yani 35 civarına gelecek temiz bir araçtı.
    Yurt dışı işler devam ettiği için vazgeçtim. Satıcıda satıştan vazgeçti.
    Tekrar aktif olur ise ilan muhakkak görün aracı.

Bu arada 2.2 türkiyede bir kaçtane var.
  • 2.2 Türkiye satışı oldu mu ?
  • 2008 model 1.8 İshift sahibi olarak Civic derim ben. İ shift korkulacak kadar kötü bir şanzıman değil. Sormak İstediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz.
    Tam emin değilim fakat gördüğüm araçlar gümrük girişliyi.

Bir kaç psikopat getirmiş olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exitus112

2008 model 1.8 İshift sahibi olarak Civic derim ben. İ shift korkulacak kadar kötü bir şanzıman değil. Sormak İstediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz.

Yokuş kalkış olmayışı ve dipgazda aracın resmen debriaj kaçırırmış gibi öne yığılması beni vazgeçirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

Tam emin değilim fakat gördüğüm araçlar gümrük girişliyi.

Bir kaç psikopat getirmiş olmalı.

Büyük ihtimal öyledir :)
    Yokuş kalkiş desteği yok fakat sizin bindiginiz araçta bir sorun vardır dipgazda gaza basıldığı an gidiyor araç. Youtube'de 180 e kadar çıktığım bir video var 1.8 İshift Hızlanma yazarsaniz çıkar, Cihan Ünal yükleyen. Oradan bakabilirsiniz. Birde 2.2 Dizel navigasyonlu ararsanız 1 tane var bildiğim kadarıyla Türkiye de ki paket ile kapı ağırlığı bile farklı. Bizzat tecrübe ettim.
  • quote:

Yokuş kalkiş desteği yok fakat sizin bindiginiz araçta bir sorun vardır dipgazda gaza basıldığı an gidiyor araç. Youtube'de 180 e kadar çıktığım bir video var 1.8 İshift Hızlanma yazarsaniz çıkar, Cihan Ünal yükleyen. Oradan bakabilirsiniz. Birde 2.2 Dizel navigasyonlu ararsanız 1 tane var bildiğim kadarıyla Türkiye de ki paket ile kapı ağırlığı bile farklı. Bizzat tecrübe ettim.

Bu videoda geçişler tatminkar belki benim kullandığımda bir sıkıntı olabilir bilemiyorum ama satıcı arkadaş hepsi böyle demişti bilemedim hill holder eksikliği çok belli oluyormu ben yokuşta denedim özellikle ne kadar seri yapmaya çalışsamda illaki geri bırakıyor bir miktar özellikle dik yokuşlarsa dur kalklarda sıkıntı olur diye düşünüyorum oto arabaya yokuş kalkış desteği vermeyen hondaya

Hocam 1 sene içerisinde yaptığım 21.000 km boyunca hiç yokluğunu hissetmedim. Hillholder olsaydi dedigim an hic olmadi. Satıcı kişi arabasında sorun olmadığını ima etmek maksadında söylemiş olabilir. Baskı balatasi ömrünü doldurmamış bi araca binerseniz farkı anlarsınız.
  • quote:

Hocam 1 sene içerisinde yaptığım 21.000 km boyunca hiç yokluğunu hissetmedim. Hillholder olsaydi dedigim an hic olmadi. Satıcı kişi arabasında sorun olmadığını ima etmek maksadında söylemiş olabilir. Baskı balatasi ömrünü doldurmamış bi araca binerseniz farkı anlarsınız.

Farklı bir i-shift deneyeceğim hafta sonu dediginiz gibi baskı balata ömrünü tamamlamış olabilir ben ilk kullandigimda bilmiyordum hill holder olmadigini yolda 1 metre geri kaçırdım el freni çektim panikten daha adama sitem ediyorum çalışmıyor yokuş kalkış desteği diye meğersem yokmuş ben sanıyorum her otomatikte var :)
    Bişey daha öğrenmiş oldunuz hocam. 2009 üzeri tam otomatiklerde var hillholder, usb gibi icatlar. Ishift sürüsü biraz baltaliyor ama 1.8 140 Hp atmosferik motorda 4.8-5.5 gibi uzun yol verisi sunabiliyor. Ekonomi konusunda hakkını veriyor.
  • Yönetim el atmali bu ise artik.100tane konu acip birakmissin hepsi ayni sey yorum atanin emegine sayginiz olsun biraz
  • biri en sorunsuz en güvenli araçlardan, diğeri en sorunlu en güvensiz araçlardan ancak tasarımı şık, zevk ve tercih meselesi.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Anlamadim hocam ne demek istediğinizi. Baştan beri açtığım konu sayısı 10 u geçmez diye düşünüyorum. Sahibi olduğum araç hakkında biri fikir edinmek istemiş bildiğim kadarıyla sahip olduğum bilgi kadariyla yardimci olmaya çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Yönetim el atmali bu ise artik.100tane konu acip birakmissin hepsi ayni sey yorum atanin emegine sayginiz olsun biraz

Bana dediniz galiba ne kadar muhalefet olmayı seven bir toplum olduk idrak edemez oldum. Fikir paylaşımı yapılıyor isterse 1000 tane konu olsun bu sizi ilgilendirmezki ben tartışma yaratmıyorum hic bir konuda da tartışma yaşanmadı. Siz burada gereksiz bir muhalefet havasında tartışma yaratıyorsunuz. Sizin kafayla direk galeriye gidip arabayı alıp çıkalım hangisi iyi hangisi kötü öğrenmeyelim biraz saygı arkadaşım. forumun başlığında araç tercih kıyaslama yazıyor keza bende araçları kıyasıyorum size de laf söylemek muhalefet etmek düşmez yerli yersin konuşmayı bırakmanız gerek bence.
  • quote:

Anlamadim hocam ne demek istediğinizi. Baştan beri açtığım konu sayısı 10 u geçmez diye düşünüyorum. Sahibi olduğum araç hakkında biri fikir edinmek istemiş bildiğim kadarıyla sahip olduğum bilgi kadariyla yardimci olmaya çalışıyorum.

Verdiğin değerli bilgiler için tesekkur ederim is dolayisiligi ile geç cevap verdim. Bu arada 3 gün önce 308 aldım, manuel civic hb bulsam direk alacaktım fakat kısmet değilmiş iyi forumlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.